Ilie Dumitrescu a dezvăluit care este implicarea lui Gigi Becali în activitatea lui Nicolae Dică

Exclusiv Ilie Dumitrescu, dur cu fotbalistul dorit de Gigi Becali la FCSB. ”Copilul ăsta nu știu cum joacă la Viitorul!”

27.05.2019, 10:23
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a rămas total surprins când a citit, pe digisport.ro, informația în exclusivitate potrivit căreia Bradley de Nooijer (21 de ani) are mari șanse de a fi transferat la FCSB în pauza de vară. Expertul Digi Sport a spus că olandezul este sclipitor pe faza de atac, dar că are mari carențe pe faza defensivă, cea de bază.

”Are deficiențe foarte mari pe faza defensivă, mă mir cum de joacă la Viitorul. Pentru că l-am văzut în foarte multe meciuri greșind foarte grav. Vorbim de un jucător al unei echipe la care se lucrează foarte mult. Din toate punctele de vedere, tactic, organizare de joc, atât pe faza defensivă, cât și pe faza ofensivă, mai ales poziţionare în teren.

Sclipitor pe fază ofensivă, foarte bun pe faza ofensivă în tot registrul ăsta tactic la Hagi. Pe faza defensivă, mă uitam la meciul cu Craiova, dar şi la alte meciuri, nu se informa, îi lua mingea adversarul, nu se informa, făcea 11 metri... multe greşeli”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu, despre Bradley de Nooijer: ”De aceea sunt foarte aspru cu el!”

Fostul mare fotbalist a mai precizat că puștiul adus de Gică Hagi la Viitorul nu a progresat deloc în ultima vreme. ”Copilul ăsta n-a progresat în zona aia, pe faza defensivă, eu nu știu cum joacă. În schimb, jocul echipei pe faza ofensivă e foarte bun. Aici e o problemă la De Noiijer. De multe ori am discutat cu Hagi pe tema asta. Zicea că e tânăr, că lucrăm foarte mult, sperăm să elimine din greşeli. Repet, nu am văzut niciun progres”.

Ilie Dumitrescu a simțit că tonul său este unul extrem de dur, așa că a ținut să-și motiveze expunerea. ”Şi sunt foarte aspru pentru că sunt momente în care tot ceea ce înseamnă jocul ăsta colectiv elaborat, o greşeală personală distruge tot sistemul ăsta bine construit, bine pus la punct de Hagi. Şi toţi privesc aşa în jos. OK, e un grup frumos la Viitorul, nu s-a dus nimeni să-i reproşeze. Vînă este acolo, în duel cu adversarul. În loc să se ducă să facă sandwich, el stătea la 7 metri de fundaşul lateral Martic...

Nu există, greşeli şi de informare, şi de poziţionare. Unu la unu e foarte uşor de depăşit. Are şcoala asta olandeză, are capacitate de efort fantastică, face banda, tot timpul, pe faza ofensivă, creează superioritate din linia a treia."

Uitaţi cum aleargă la faza asta...Cum se spune la noi? Pe călcâie...”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO cu analiza lui Ilie Dumitrescu personalizată pe jocul lui Bradley de Nooijer

Becali nu s-a ferit în trecut să vorbească despre eventualul transfer al lui Bradley de Nooijer. Dacă în urmă cu două luni, acesta declara clar că intenționează să facă mutarea, acum, acesta e convins să accelereze negocierile cu Gică Hagi.

"De Nooijer este bun jucător, îmi place și o să-l vreau. Eu am nevoie de un fundaș, nu-mi trebuie să joace mijlocaș. În fine, eu o să-i aduc și care rezistă, rezistă, care nu, nu. Trebuie să reziști la presiune, altfel pleci. Asta e la Steaua, atât pentru un antrenor, cât și pentru un jucător", a spus Gigi Becali, cu două luni în urmă, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

De ce are FCSB nevoie de Bradley de Nooijer

La prima vedere, postul de fundaș stânga este unul fără probleme la FCSB, dar situația nu este chiar aceasta. În acest moment, Junior Morais este singurul care poate evolua în flancul stâng.

Marko Momcilovic nu își mai revine după problemele apărute la începutul acestui sezon, în timp ce Alexandru Stan a ratat și el play-off-ul.

Alexandru Stan s-a accidentat în timpul meciului de la Voluntari, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1, iar fundașul a fost supus unei intervenții chirurgicale la piciorul drept. Acesta a avut nevoie de o perioadă de recuperare care nu i-a permis să mai joace în cele 10 meciuri din play-off.

Pentru Stan, nu a fost prima accidentare din acest sezon. El nu a putut juca timp de o lună în prima parte a campionatului, după ce a suferit o accidentare la ligamente, la unul din antrenamentele susținute în luna octombrie a anului trecut.

O altă variantă pentru postul de fundaș stânga a fost în acest sezon Lucian Filip. Mihai Stoica a anunțat însă că acesta va fi folosit mai mult în centrul defensivei, începând cu campania viitoare.

Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi peste 7.5 milioane de euro, pentru 4 jucători

Ultimii patru jucători pe care Gigi Becali i-a cumpărat de la Viitorul l-au costat pe omul de afaceri 7.7 milioane de euro. Este vorba de transferurile lui Florinel Coman, Dragoș Nedelcu, Florin Tănase și Romario Benzar

Cât a plătit Becali pe ultimele 4 transferuri de la Viitorul

  • Florinel Coman (2017, 3 milioane de euro)
  • Dragoș Nedelcu (2017, 2 milioane de euro)
  • Florin Tănase (2016, 2 milioane de euro)
  • Romario Benzar (2017, 700.000 de euro)

Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

După 12 ani, Adi Popa a dezvăluit câți bani i-a dat Gigi Becali

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Valentin Mihăilă a marcat pentru Parma și ”Cruciații” sunt tot mai aproape de promovarea în Serie A

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale