Exclusiv Dumitrescu, replică acidă pentru Dică: "Ne-a spus că stă mai bine decât Barcelona!" + "Răspunsuri să le dea jucătorilor"

22.09.2018, 18:18
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Nicolae Dică a ţinut să îi ofere un răspuns lui Ilie Dumitrescu, care a făcut o paralelă despre cum arăta FCSB în mandatul lui Reghecampf, când preparator fizic era neamţul Thomas Neubert, şi cum arată acum, când preparator fizic este Marian Lupu. Antrenorul celor de la FCSB i-a răspuns lui Ilie Dumitrescu și a demontat opiniile potrivit cărora echipa nu e pregătită fizic corespunzător.

Mai mult, Dică e convins că echipa sa se află la un nivel ridicat, de Champions League, în ceea ce priveşte pregătirea fizică. Tehnicianul FCSB a comparat evoluţia elevilor săi din meciul cu CFR Cluj cu partida din Champions League dintre Schalke și Porto (1-1). Ilie Dumitrescu nu i-a rămas dator lui Dică şi i-a răspuns ironic antrenorului roş-albaştrilor.

"Asistăm la un lucru extraordinar pentru FCSB. Patronul ne spune că are cel mai bun preparator din Europa, Dică vine cu cifre Instat și ne arată că stă mai bine decât Barcelona.

Nu trebuie să convingă pe nimeni Dică. Trebuie să îl convingă pe Tănase că are realizări bune în prima repriză şi în a doua dispare. Trebuie să îi spună lui Coman că joacă 60 de minute şi după aceea dispare. Să luăm trei reprize. Botoşani a doua repriză, CFR Cluj a doua repriză şi Rapid Viena a doua repriză, unde doar Rusescu a avut acea pivotare. Pentru mine este clar!

Avem cel mai bun preparator din Europa şi stăm peste Barcelona. Cred că problema este doar nevoie de timp ca să se cristalizeze un nucleu. Toţi jucătorii tineri în prima repriză au evoluţii bune şi a doua cad în cap. De unde apar şi leziunile fibrilare?! Să îşi dea ei răspunsuri. Răspunsuri să le dea jucătorilor că dispar din joc", a spus Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

Ilie Dumitrescu a avut un dialog mai aprins cu Becali, după partida cu CFR Cluj, pe seama pregătirii fizice a jucătorilor de la FCSB. În derby-ul de la Cluj, jucătorii roş-albaştrilor au avut mari probleme fizice în repriza secundă.

Iată dialogul aprins dintre cei doi:

Ilie Dumitrescu: Când intri în posesie, ai mingea la picior și nu poți să driblezi, cum se traduce asta? Când după minutul 60 intri în posesie, indiferent cum te numești, nu mai contează și fizic?
Gigi Becali: Ilie, de unde să mă pricep și la asta?
Ilie Dumitrescu: Dacă nu ești fizic bine, nu poți să driblezi pe nimeni. Fizic, dacă nu stai bine, ești modest!
Gigi Becali: Ilie, ascultă! Eu văd pe teren că nu stau bine fizic. Ce să fac? Asta să facă Meme, Dică, să facă preparatorii. Eu ce să fac? Eu sunt doctor? Mă vreți doctor?
Ilie Dumitrescu: Nu, dar să nu-mi spui că în partea asta, fizic, stau bine. Degeaba ai cei mai buni jucători.
Gigi Becali: Eu am luat ce-i bun. În minutul 80 ei nu mai puteau sta în picioare. În ultimele 10 minute numai noi am jucat.
Ilie Dumitrescu: Dacă vrei să te păcălești singur, poți să te păcălești și asta e.
Gigi Becali: Nu mă păcălesc!
Ilie Dumitrescu: Ba da, te păcălești singur! Eu ți-am spus, poți să iei ce-i mai bun din țară. Dacă băieții ăștia nu stau bine fizic, nu o să dribleze pe nimeni. Nici Coman, nici Moruțan, nici Man și nici Tănase.
Gigi Becali: Atunci Ilie, adu-mi tu preparator! Vino și spune-mi pe cine să aduc. De unde să găsesc? Iau alții, îi dau afară, dar de unde să găsesc. Dacă eu nu mă pricep la asta. La asta nu știu. De unde să găsesc? Pe cine? I-am zis lui Meme. Uite ce zice Ilie, că nu avem pregătire fizică.
Ilie Dumitrescu: Gigi, eu îți zic realitatea din teren.
Gigi Becali: Ascultă, Ilie! Ce am făcut eu, ce depinde de mine. Am acolo un manager care mi-a zis că e cel mai bun din toată Europa. Așa mi-a zis Meme.
Ilie Dumitrescu: Înseamnă că are alt program și o să ajungă echipa într-un vârf în altă perioadă.
Gigi Becali: Dacă e cel mai bun din toată Europa, ce să fac? Așa mi-a spus! Ce să fac? Să-i dau afară pe toți? Să-l dau afară și pe Dică și pe Meme?
Ilie Dumitrescu: Eu doar constat că echipa nu stă bine fizic.
Gigi Becali: Băi, Ilie, o să constat eu și fără Meme. O să vezi tu! Că ai dreptate că nu stăm bine fizic. După 13 etape o să constat eu, da? O să iau legătura cu oameni și o să văd ce e de făcut.
Ilie Dumitrescu: Chiar nu am vrut să am discuția cu tine la ora asta, dar ai zis că nu fizic au fost probleme.
Gigi Becali: N-am vrut să mai vorbesc, dar hai să vorbesc, ai dreptate tu. Jucătotul, când nu poate, dă pasă la adversar. De ce? E fricos. Nu are putere și știe asta și când știe asta, o dă la adversar. Așa se întâmplă.
Ilie Dumitrescu: Bine că te-ai luminat, chiar dacă e 12 noaptea, bine că te-ai luminat.

În urma discuţiei avute cu Ilie Dumitrescu, Becali pare convins să facă tot posibilul pentru ca factorul condiţie fizică să nu mai reprezinte o problemă pentru jucătorii lui Nicolae Dică. Finanţatorul roş-albaştrilor a primit un telefon de la Florentin Marinescu, omul care a avut un rol important în câştigarea Cupei Campionilor, în 1986.

FCSB - Dunărea Călărași se joacă duminică, de la ora 21:00, pe Digi Sport 1. Partida va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO și TEXT pe digisport.ro.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , ilie dumitrescu , florin tanase , fcsb , florinel coman , dumitrescu dica , pregatire fizica fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scene reprobabile în Giulești! Paul Iacob a sărit la bătaie cu un suporter

Ce concluzii au tras Andrei Ivan și Nicușor Bancu, după victoria cu Rapid din Giulești

Foto Clasamentul play-off-ului SuperLigii, după etapa a 7-a: FCSB, campioană! Universitatea Craiova și CFR Cluj, pe podium

Video Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungiri! Giuleștenii, fără victorie în play-off

Citeşte şi

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”