Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club / Forto: captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe cine e ”campioana” din mercato în Liga 1: ”Senzațional!”

articol scris de Digi Sport
22.06.2022, 23:50
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cele mai multe dintre cluburile din Liga 1 s-au întărit serios în această vară, însă, în opinia lui Ilie Dumitrescu (53 de ani), Rapid este formația care a făcut o campanie de transferuri ”senzațională”.

Fostul mare internațional a remarcat că Rapid a transferat exact în pozițiile în care avea cea mai mare nevoie și că doi dintre cei patru jucători aduși, Andrei Ciobanu și Valentin Costache, au lucrat cu Adrian Mutu la naționala de tineret, semn că antrenorul s-a implicat în campania de achiziții, așa cum se întâmplă la cluburile importante.

Ilie Dumitrescu știe cine e ”campioana” din mercato în Liga 1

De asemenea, Ilie Dumitrescu a punctat că Rapid a dat dovadă și că își permite să investească în transferuri, oferind exemplul lui Paul Iacob, dorit și de alte cluburi.

S-au mișcat foarte bine cei de la Rapid, e un proiect serios. I-au adus pe Ciobanu, Costache, Iacob, Ștefan. Eu cred că au acoperit zonele senzațional, senzațional au acoperit. Ciobanu va juca titular, l-a avut Adi Mutu la U21, la fel și pe Costache, care poate juca și vârf, și în bandă. Mutu l-a apreciat foarte mult la U21 pe Costache.

Iacob, fundaș stânga de picior stâng, e polivalent, poate juca și mai sus. Și Ștefan, fundaș stânga bun. Mi se pare proiectul ăsta foarte, foarte profesionist făcut, îmi place foarte mult cum se mișcă lucrurile la Rapid. Mă uit și la transferuri, au fost acoperite exact zonele unde aveau nevoie.

A fost adus Ciobanu, cu care Mutu a lucrat, deci nu e nimic făcut după ureche. Cu siguranță a fost făcut un efort pentru a fi adus Iacob, pentru că au fost și alte oferte. E foarte bun și e un mare avantaj pentru antrenor că poate juca și mijlocaș central, și fundaș central”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Rapid a făcut patru transferuri

Rapid a început campania de achiziții cu Paul Iacob, stoperul care a jucat ultima dată la Chindia Târgoviște. Al doilea transfer al verii a fost Andrei Ciobanu, mijlocaș cumpărat de la Farul.

Au urmat aducerile lui Florin Ștefan și Valentin Costache, ambii transferați de la CFR Cluj, dar Adrian Mutu mai așteaptă încă doi jucători, un atacant și un fundaș care poate evolua atât în centrul apărării, cât și în bandă.

Rapid nu doar a transferat în această vară, ci a și renunțat la nu mai puțin de 10 jucători. Albert Stahl, împrumutat la UTA, Matias Acuna, Cătălin Hlistei, Lucian Goge, Alexandru Dandea, Adrian Bălan, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Raul Costin şi Mircea Leasă, cărora nu li s-au prelungit contractele, au părăsit echipa.

Etichete: transferuri rapid , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Exclusiv FCSB, campioană la pauză! Ce au spus Ilie Dumitrescu și Gabi Balint: faza reclamată înainte de gol

Exclusiv Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB, cu câteva momente înainte de startul meciului cu Farul

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”