Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu știe cum se poate rezolva problema antrenorilor de la FCSB: ”Poate să fie și în locul lui Klopp!”

articol scris de Digi Sport
23.01.2023, 10:11
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

După meciul FCSB-ului cu Hermannstadt, scor 1-0, Mihai Pintilii (38 de ani) a rupt tăcerea în legătură cu licența de antrenor, după ce a fost ”pus la zid” de Șeful Școlii de Antrenori, Lucian Burchel (58 de ani).

Tehnicianul consideră că s-a făcut prea mult ”tam-tam” pe seama sa și nu ar fi meritat un asemenea tratament.

Ilie Dumitrescu, despre situația antrenorilor de la FCSB: ”Toată lumea a acceptat!”

Ilie Dumitrescu crede că lucrurile sunt clare în ceea ce privește situația antrenorilor de la FCSB, iar Mihai Pintilii ar trebui lăsat să își facă treaba, în contextul în care antrenorul de facto al roș-albaștrilor urmează cursurile de antrenor din Republica Moldova.

În plus, specialistul Digi Sport consideră că tot ”scandalul” a plecat de la faptul că Leo Strizu nu a mers alături de echipă în cantonamentul din Antalya, însă, la meciuri, antrenorul din acte este prezent, motiv pentru care toată discuția nu își mai are rostul.

Lucrurile sunt clare. E un subiect devenit deja telenovelă. Ce să mai spunem. Eu nu comentez. Intrăm în zona aia să îl analizăm pe Pintilii. Am analizat ce a făcut în teren cu echipa. A și spus că nu trebuia să vină la interviu. Am vorbit prea mult despre el.

Gigi Becali și-a asumat să îl lase pe Pintilii să se ocupe de pregătirea echipei. Și-a asumat un lucru pe care mulți nu și-l asumă. E altă speță aici (n.red. față de cazul Ilie Poenaru). E diferit puțin. Băiatul a avut un parcurs foarte bun. Cred că dacă Strizu mergea în cantonament nu se ajungea aici.

Toată lumea a acceptat tacit că Pintilii e delegatul echipei. Doar în România se întâmplă asta. Poate să fie la Manchester un tip fără licență? Trebuie să acceptăm un lucru. Cu licența din Moldova poți să antrenezi în locul lui Klopp”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Mihai Pintilii nu-l uită pe șeful Școlii de Antrenori: ”Își face nume pe numele meu!”

Antrenorul celor de la FCSB este de părere că ar fi meritat mai mult ajutor în demersurile sale, cel puțin în semn de recunoștință pentru trecutul pe care l-a avut în tricoul echipei naționale a României.

(n.r. - unde se va ajunge cu acest subiect) Vrei să-ți zic părerea mea? Nicăieri nu se va ajunge. Vrei să-ți mai zic ceva? Nimic nu mai zic. (n.r. - dacă a discutat cineva de la FRF cu el) Nu există așa ceva, dar au fost alții mai mari decât mine și nu s-a discutat. Îi las în pace, îmi văd de drumul meu, sunt înscris la Școala de Antrenori.

O să am o discuție cu Burchel când o să merg la cursuri. Atât. Ce să discut cu el? Nu am o prietenie cu el. Dacă își face un nume pe numele meu. De trei săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură”, a spus Mihai Pintilii.

Etichete: antrenor , mihai pintilii , ilie dumitrescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă