Ilie Dumitrescu știe cum poate să-și rezolve FCSB problemele din defensivă

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu, supărat că FCSB nu bagă bani în transferuri! ”Doar tu, că ești Becali, ai voie să ceri?”

10.07.2019, 09:01
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB are mari probleme de lot înainte de startul noului sezon, mai ales din punct de vedere numeric. Postul cel mai "văduvit" este cel de fundaș stânga, în special după ce roș-albaștrii s-au despărțit de Junior Morais, care a ajuns la echipa lui Marius Șumudică, Gazișehir Gaziantep.

Ilie Dumitrescu a făcut o analiză dură a ceea ce se întâmplă la echipa patronată de Gigi Becali și e convins că Florin Ștefan poate rezolva problema din partea stângă a defensivei.

"Problema e la postul de fundaş stânga şi aici trebuie să facă un efort. Păi, cum cere el 30 de milioane, 20, 15, 18, 40, 100 la un moment dat, mai sunt şi alţi oameni care vor şi ei să ceară un milion, 800, 700. Deci numai de pe scaunul ăsta poţi să te uiţi şi la cel din faţa ta, nu? Vrei tu 100 de milioane sau 15 milioane? Păi să facă un efort şi să-l ia pe Ştefan.

Asta e o mişcare bună dacă iei 600.000 pe Junior Morais, la 30 şi ceva de ani. Cum iei tu 600 pe Morais la vârsta asta? Ce? Că eşti tu Becali, adică tu poţi să ceri? Adică ăia de la Sepsi nu ai voie să ceară? Un jucător sub 21 de ani care a jucat aproape toate meciurile.

Mie îmi place şi Boboc, ăla, dar mă rog. Nu ştiu, dar Boboc e un jucător foarte bun şi a jucat fundaş stânga la meciul cu Franţa. Ikone a jucat acolo, adversar. Bun, bun, bun jucător", a spus Ilie Dumitrescu în exclusivitate la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Gigi Becali a anunțat că îl dorește pe Florin Ștefan, după ce FCSB s-a despărțit de Junior Morais, însă problema este că nu vrea să dea pe el mai mult de 400.000 de euro. Fundașul de la Sepsi ar putea rezolva problema roș-albaștrilor. Cei de la Sepsi vor în jur de un milion de euro.

Cine este Florin Ștefan, dorit de FCSB

Născut la Slatina, Ștefan și-a început cariera la Oltul. Fundașul stânga a fost împrumutat apoi la Clinceni și cumpărat de Daco Getica. În vara trecută ceasta a fost achiziționat de Sepsi, unde a avut evoluţii bune, ceea ce l-a transformat în titularul indiscutabil al naţionalei României U21.

  • 23 de ani are Florin Ștefan.
  • 29 de meciuri, 4 goluri și 3 pase de gol are Ștefan pentru Sepsi, în sezonul recent încheiat, în toate competițiile.
  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan, conform transfermarkt.com.

FCSB are un lot extrem de "subțire" în acest moment

Antrenorul Bogdan Andone are acum sub comandă doar 24 de fotbaliști. Dintre aceștia, patru sunt juniori, fără experiență în Liga 1 sau în alte competiții importante. Dacă este să-i scădem pe cei patru jucători indisponibili și pe cei fără experiență, Andone ar rămâne înaintea debutului de sezon doar cu 16 jucători importanți pe care se va putea baza.

Antrenorul vicecampioanei nu se va putea baza în primele meciuri nici pe golgheterul echipei din sezonul trecut, Harlem Gnohere, pe fundașul stânga Marko Momcilovic, pe mijlocașul Olimpiu Moruțan și pe Alexandru Stan, care deși a fost inclus pe lista UEFA, e greu de crezut că va fi folosit, nefiind sută la sută refăcut.

Etichete: gigi becali , ilie dumitrescu , fcsb , transferuri fcsb , florin stefan , lot ffcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

Video ”Ce-ai pățit la ochi?”. MM Stoica a rostit șapte cuvinte și a făcut-o să râdă pe Teodora

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Citeşte şi

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”