Video Ilie Poenaru, dezamăgit după remiza cu Chindia: ”Ne doream foarte mult cele trei puncte”

articol scris de Digi Sport
03.09.2022, 21:38
  • MEDIA: Fotbal European, miercuri, 21:00, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, miercuri, 18:00, DGS 1

UTA Arad și Chindia Târgoviște au remizat, sâmbătă, scor 1-1 (0-1), într-o partidă din etapa a 9-a din Liga 1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 44, după ce șutul lui Akhmatov a lovit bara și s-a întors, cu noroc, în capul lui Dragoș Balauru și a intrat în poartă.

Gazdele au egalat pe final, în minutul 86, prin fundașul Alexandru Benga, care a reluat superb, din voleu, de la corner, după o centrare perfectă a lui Ubbink.

Ilie Poenaru, după remiza cu Chindia Târgoviște: ”Am avut două reprize diametral opuse”

Din păcate, doar un punct. Ne doream toate cele trei puncte, dar am avut două reprize diametral opuse. Nu am început bine meciul, nu au făcut ceea ce le-am cerut. Am avut un joc mai mult de așteptare, dar nu știu de așteptam. O repriză slabă. Am fost crispați, nu am avut soluții, cu toate că știam ce trebuia să facem. Din păcate, n-a fost să fie în prima repriză. În a doua repriză am schimbat și sistemul, am jucat cu doi atacați. Am pus presiune, am făcut cam ceea ce trebuia să facem în prima, cu pressing avansat, să rămânem sus.

Nu cred că au făcut greșeala asta. Am mai fost pățiți și la Mioveni. Nu vreau să jignesc, dar le-am spus o mare greșeală dacă subestimăm adversarul. Trebuie să ne respectăm adversarul și trebuie să avem grijă, pentru că este un adversar periculos.

Din păcate, norocul nu a fost de partea noastră. Mai ai nevoie și de noroc în anumite ocazii. Asta este. Ceea ce este important este că în a doua repriză am putut să revenim, să egalăm. Ne doream aceste trei puncte foarte mult, din păcate atât s-a putut.

(n.r. - despre relația cu Keșeru) Relația dintre noi este ok. Nu a fost de acord, dar a fost decizia mea. Avem un regulament. A acceptat până la urmă, a intrat și a încercat să facă cât mai mult bine. Ne comportăm normal, discutăm, colaborăm. Nu sunt dușmănos, ranchiunos. Avem nevoie de Claudiu Keșeru, de valoarea lui”, a declarat Ilie Poenaru, la finalul partidei cu Chindia.

În urma acestui rezultat, UTA Arad este pe locul opt, cu 12 puncte, la egalitate cu CFR Cluj și FC Botoșani, care au câte două meciuri mai puțin disputate.

De partea cealaltă, Chindia rămâne ultima, cu doar trei puncte adunate în opt partide, fiind una dintre cele două formații fără victorie în Liga 1, alături de ”U” Cluj.

VIDEO: Ilie Poenaru, la finalul partidei cu Chindia!

Etichete: claudiu keseru , ilie poenaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Fake news cu suporterii români care ar fi scandat numele lui Putin pe stadion. Care este, de fapt, realitatea

Un clip video care dă de înțeles că suporterii români la meciul cu Ucraina ar fi scandat numele lui Putin pe stadionul din Munchen s-a viralizat pe rețelele sociale și a fost preluat inclusiv în presa tabloidă din Marea Britanie. Centrul pentru Comunicare Strategică din Ucraina a demontat clipul ca fiind fake news și, mai mult, arată că sunetul adăugat la montaj provine dintr-o secvență unde Putin era înjurat pe stadion.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-a numit țara selecționerul Ucrainei, după rezultatul care a luat pe nepregătite lumea fotbalului

Verdict-fulger! Ce a titrat presa din Belgia, după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare

România - Ucraina 3-0. VICTORIE IMENSĂ! ”Tricolorii” au făcut-o șah-mat pe Ucraina și au un debut de vis la EURO 2024

Reacția nemților, după ce au auzit ce au scandat cei 40.000 de români prezenți la România - Ucraina 3-0

Ucrainenii l-au sunat pe Mircea Lucescu, imediat după umilința cu România. Ce le-a răspuns "Il Luce"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Cea mai slabă generație din istoria fotbalului românesc”. Nu mai are niciun dubiu după România - Ucraina 3-0: ”Paradox”

A pariat 10.000 de euro la România - Ucraina, iar a doua zi a făcut anunțul

Oficial OUT de la EURO! Primul jucător care ratează tot restul turneului

Jucătorul făcut praf după România - Ucraina: "Ce-a fost aia? Mai bine stingeam televizorul"

Citeşte şi

Au bătut palma! Ilie Poenaru urmează să semneze

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Avertismentul pe care i l-a transmis Răzvan Lucescu lui Neil Lennon înaintea debutului la Rapid citeşte ştirea pe Prosport.ro

Calcule infernale pentru optimi la Euro 2024. ”Balaurii” care pot ieși în calea României citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko, trup de zeiță într-un costum de baie minuscul. Fanii: „Perfectă, nimic în plus!”

Digi World

Tu știi cum se mănâncă, de fapt, fructul kiwi? Un medic explică modul corect prin care poți asimila toate fibrele

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri