Dan Petrescu a cucerit titlul anul trecut

Video Imaginile bucuriei. Cum a reacţionat Dan Petrescu la golul înscris de CFR Cluj

11.02.2018, 13:30
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

(VIDEO CFR Cluj- FCSB 1-1) Dan Petrescu este un antrenor vulcanic. Iar un meci cu FCSB îi dă o trăire specială. "Bursucul" a fost aplaudat la intrarea pe stadion, dar în timpul meciului au fost şi fani care l-au contestat. Fostul internaţional şi-a văzut de treabă şi a fost la un pas să fie eliminat de arbitrul Marcel Bârsan după ce a protestat că nu a primit o lovitură de la colţul terenului.

(VIDEO CU DAN PETRESCU, LA UN PAS SĂ FIE ELIMINAT)

Petrescu a fost la un sfert de oră de o mare victorie. CFR Cluj a condus prin reuşita Djokovici. Croatul a profitat de eroarea lui Andrei Vlad, puştiul de doar 18 ani din poarta adversă şi a înscris cu capul. Golul său a adus o explozie de bucurie pe banca liderului. "Nu ne-am gândit la portarul lor, eu niciodată nu mă gândesc la portarul advers. Ştiţi foarte bine că noi pregătim foarte mult fazele fixe. Pentru mine este important să batem bine aceste lovituri şi să ne apărăm bine la fazele fixe", a declarat antrenorul liderului.

(VIDEO CU REACTIA LUI DAN PETRESCU LA GOL)

Jucătorii ardeleni sunt convinşi că meritau să bată FCSB. Spun că au jucat mai bine şi că au pregătit foarte atent partida cu antrenorul Dan Petrescu.

"Mister ne-a spus tot ce trebuie să ştim şi asta s-a văzut în teren. Ştiam cum vom juca şi am pregătit foarte bine această partidă. Normal că sunt nemulţumit de rezultat. Puteam să câştigăm acest meci. Ei nu au avut prea multe ocazii pentru că noi ne-am închis foarte bine. Este important că rămânem pe primul loc, aceasta este lucrul cel mai important", a declarat George Ţucudean, atacantul adus în această iarnă de la Viitorul.

"Rămân cu un gust amar. La prima ocazie au dat gol. Este un rezultat bun şi depinde doar de noi să rămânem pe primul loc", a declarat Mario Camora, fundaşul stânga al echipei  CFR Cluj.

"Toate echipele au şanse să fie pe primul loc pentru că diferenţele nu sunt mari, iar punctele vor fi înjumătăţite. Mi se pare incredibil acest sistem, încă o dată repet, dar mergem înainte", a declarat Dan Petrescu.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , tucudean , camora , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Video ”Un moment foarte rar”! Gesturile făcute de Mohamed Salah la adresa lui Jurgen Klopp în West Ham - Liverpool

Citeşte şi

Mobilizare totală! Ce mesaje au avut jucătorii de la FCSB pentru suporteri înaintea derby-ului cu Farul

Gigi Becali, numit ”antrenorul anului”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale