Exclusiv ”Îmi asum asta!”. Edi Iordănescu, noi detalii despre oferta primită de la FCSB

20.05.2019, 11:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-0 | Edi Iordănescu (40 de ani) a oferit noi detalii legate de posibilitatea de a o prelua pe FCSB din această vară. Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, managerul-general al celor de la Gaz Metan Mediaș a dezvăluit că vorbește des cu patronul roș-albaștrilor, dar despre chestiuni generale și nu despre oferta concretă.

Iordănescu jr a precizat că Gaz Metan Mediaș are prioritate și le-a aruncat mănușa celor din conducerea clubului ardelean. Antrenorul a dezvăluit că dacă nu va avea condiții clare pentru a se bate la play-off în sezonul viitor va pleca și că atunci va putea sta de vorbă și cu finanțatorul roș-albaștrilor.

”Ca să fie totul foarte clar. Eu, din vară, mai am un an de contract cu Gaz Metan Mediaș. Sunt anumite condiții, desigur, e și o clauză care-ți permite să întrerupi unilateral înțelegerea, dar este o sumă foarte mare (n.r. - 300.000 de euro), imposibil pentru mine, de fapt pe care niciun antrenor nu o poate plăti.

Sunt și anumite obligații, mai ales că poziția mea este una complexă, de manager-general, dar și clubul trebuie să mă susțină”, a spus Edi Iordănescu, la Digi Sport.

Edi Iordănescu: ”FCSB oferă multe tentații pentru orice antrenor!”

Tehnicianul a mai precizat că nu condiționează continuarea la Mediaș de oferta de la FCSB. ”Îmi doresc continuitate, nu vrea să se spună de mine că sunt un antrenor de trei luni. Nu are legătură cu oferta celor de la FCSB, dar atunci când vom trage linie, dacă ajung la concluzia că nu putem face performanță și nu ne putem bate la play-off, atunci voi face un pas în spate.

Abia atunci, dacă va mai fi cazul, voi putea negocia cu FCSB sau cu orice alt club care mă dorește”, a adăugat oficialul medieșenilor.

Așadar, cu Edi Iordănescu nu se poate negocia concret mai devreme de 1 iunie 2019, dar antrenorul și-a asumat asta. ”Eu mai am trei etape la Mediaș, s-ar putea să fie târziu pentru FCSB, dar eu îmi asum asta. Este clar că FCSB oferă foarte multe tentații pentru orice antrenor. Dar, oriunde mă duc, o fac în condițiile mele”, a adăugat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

”Mi-a plăcut, așa, ca plan, ce vrea să facă Edi Iordănescu la FCSB!”. Dezvăluirea lui Ilie Dumitrescu

Despre o astfel de posibilitate a vorbit și Ilie Dumitrescu (50 de ani), și el inclus în viitorul staff al vicecampioanei Ligii 1 potrivit unor surse.

Expertul Digi Sport a negat că va veni ca manager-general la FCSB, pentru că nu poate colabora cu Gigi Becali, dar a dezvăluit că a stat de vorbă cu Iordănescu jr. ”Nu m-am întâlnit cu Edi Iordănescu, dar am vorbit cu el la telefon. Fiind ancorat în fenomen, m-a întrebat de toți jucătorii Stelei. Cum văd eu fiecare jucător și am început să dezvolt.

Mi-a plăcut, așa, ca plan, ce vrea să facă Edi! Are un plan foarte bine pus la punct. Mie îmi place ce am auzit. Problema se pune că trebuie să vrea și distinsul. În momentul când eu am vorbit cu Edi Iordănescu, nu a avut nicio discuție cu Gigi Becali. Este un antrenor cu personalitate Edi. Mie mi-a plăcut foarte mult dialogul cu el, am văzut cât de ordonat și coerent este. Își dorește să facă performanță”, a dezvăluit Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”.

Etichete: edi iordanescu , gigi becali , mihai teja , transferuri fcsb , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă