Florin Prunea, în studioul Digi Sport / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Închiderea stadioanelor l-a scos din minți pe Florin Prunea: "Cea mai mare tâmpenie!"

articol scris de Digi Sport
24.10.2021, 13:53
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Florin Prunea (53 de ani) nu este de acord cu interzicerea spectatorilor pe stadioanele de fotbal, decizie care a intrat în vigoare de mâine.

Fostul președinte de la Dinamo a vorbit și de situația clubului unde a activat atât ca fotbalist cât și ca om din conducere.

Închiderea stadioanelor l-a scos din minți pe Florin Prunea: "Cea mai mare tâmpenie!"

Guvernul României a decis ca evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori pentru următoarele 30 de zile, iar această decizie este considerată aberantă de către Florin Prunea.

"Cea mai mare tâmpenie a fost să se închidă stadioanele. Totuși, vorbim de spațiu deschis. În supermarket te lasă, e incredibil. E trist fără spectatori, ați văzut și dumneavoastră cum a fost meciul aseară. Și eu m-am vaccinat și am sfătuit pe toată lumea să o facă. Dacă îți faci test și ești și vaccinat, de ce să nu te lase la meci? Măcar 50 la sută, 30 la sută", a mai spus Prunea.

VIDEO Florin Prunea, discurs dur după interzicerea spectatorilor

"Dinamo o să-și revină, dar e nevoie de timp"

Florin Prunea e de părere că Dinamo o să arate din ce în ce mai bine, după ce noii jucători se vor adapta. Totuși, fostul portar spune că e nevoie de răbdare, dar în același timp, rezultatele trebuie să vină de urgentă pentru "câini".

"Am fost dezamăgit de Rapid, nu de Dinamo. Ușor, ușor, lucrurile se vor așeza, vedeți că au făcut transferuri, trebuie puțin timp să se acomodeze jucătorii. Urmează meciul cu Sepsi pentru Dinamo, iar echipa care o să câștige, o să aibă o gură mare de oxigen. Cealaltă, se afundă și mai rău.", a spus Florin Prunea, la DigiSport Matinal.

Stadioane închise spectatorilor de la 25 octombrie 2021

Prtidele programate în acest weekend sunt ultimele la care spectatorii vor intra intra pe stadion în următoarea lună.

Până cel puțin pe 25 noiembrie, partida U Cluj - Unirea Dej, din cadrul etapei a 11-a din eșalonul secund, programată duminică, de la ora 12:30, în direct la Digi Sport 1, este ultima din primele două ligi din România care se dispută cu spectatori în tribune.

Noile măsuri adoptate, care vor intra în vigoare de luni, duc și la situația ca meciul România - Islanda, decisiv pentru calificarea primei reprezentative la barajul pentru Campionatul Mondial, să se joace fără spectatori. Duelul este programat pe 11 noiembrie, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Etichete: mircea rednic , digi sport matinal , pandemie covid-19 , florine prunea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a reacționat imediat, după ce FCSB a devenit campioana României

Exclusiv Gigi Becali, mutări pentru Champions League! Câte transferuri a anunțat, după câștigarea titlului

Video La unison! Ce au făcut fanii FCSB-ului în minutul 70 al meciului cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA

Video Rednic jubilează după UTA - Oțelul 3-1: ”Obiectivul este realizat!”

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”