Gică Hagi / Foto: Sport Pictures

Video ”Incredibil, incredibil, inadmisibil!”. Gică Hagi, un car de nervi după 0-2 cu FCSB: ”N-am crezut că voi vedea așa ceva”

articol scris de Digi Sport
14.03.2022, 23:48
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Farul a fost învinsă de FCSB cu 0-2, meci care a oferit două mari faze litigioase de arbitraj, ambele judecate împotriva constănțenilor.

În minutul 51, a fost un penalty clar pentru Farul neacordat, în timp ce în minutul 78 Damien Dussaut a fost eliminat după două cartonașe galbene acordate în aceeași fază.

VIDEO cu rezumatul meciului FCSB - Farul 2-0:

Gică Hagi, un car de nervi după 0-2 cu FCSB

La flash-interviul de după joc, Gică Hagi, care a reclamat că Farul trebuia să mai primească un penalty și în prima repriză, la duelul din minutul doi dintre Malcom Edjouma și Jefte, a fost extrem de nervos și l-a acuzat pe Lucian Rusandu că a arbitrat într-un singur sens și a influențat decisiv rezultatul final.

Gustul amar a început de la penalty-ul nedat. Penalty, eliminare E incredibil. Nu am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Din păcate.

A fost un meci echilibrat, ambele echipe au încercat, au avut ritm, au avut intensitate, am vrut să fim mai buni decât adversarul, dar un singur om a făcut astăzi diferența. Din primul până în ultimul minut. E foarte greu să mai înțeleg ce înseamnă fotbalul.

E incredibil, incredibil, inadmisibil, nu se poate. Mereu le spun jucătorilor să nu găsim alibiuri, dar... Așa ceva?! E pur și simplu... Nu mai am cuvinte! Coman i-a dat lui Aioani un cot... Arbitrul nu a văzut nimic pentru noi. În partea cealaltă, tot.

A fost un singur om care a făcut diferența, protagonist, 100%, arbitrul a făcut diferența. Fotbalul e făcut din mici detalii, iar în seara asta lucrurile sunt clare pentru toți.

Două echipe care au jucat, care au vrut să joace, care s-au luptat, cu calitate la un moment dat. Am început repriza a doua extraordinar de bine, eram încrezător, lucrurile mergeau bine și a venit, a venit tot!

Am avut penalty și eliminare, din punctul meu de vedere. Fundașul l-a trântit, nu e penalty și eliminare? Al doilea, nu mai vorbesc. Faulturi, câte n-au fost?

Toată țara a văzut asta, nu mai sunt dubii! Toată țara a văzut. Asemenea lucruri sunt inadmisibile. Nu pot să tac din gură în astfel de situații! E inadmisibil. Nu știu ce urmează acum, vom vedea. E greu. Să nu vă faceți că nu ați văzut. Toată lumea a văzut! E prea mult!”, a declarat Gică Hagi.

VIDEO cu declarațiile lui Gică Hagi:

Clasamentul din play-off, după FCSB - Farul 2-0

Etichete: gica hagi , lucian rusandu , farul - fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

Declarație de dragoste la adresa lui Dan Petrescu: ”E antrenorul sufletului meu”. Promisiunea făcută de Ioan Varga

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Cel mai slab Rapid de după Revoluție! Cifrele care arată dezastrul girat de Bergodi și de Lobonț

Citeşte şi

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Alertă la Farul! Gică Hagi are 3 jucători accidentați înainte de meciurile decisive pentru locul 2

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”