Gabi Tamaș, într-un duel cu Dan Nistor și Diego Fabbrini de la Dinamo / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Incredibila transformare a lui Gabi Tamaș! Dezvăluirea lui Mirel Rădoi după ce a trecut peste scandalul dintre cei doi

19.12.2019, 13:28
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Gabi Tamaș (36 de ani) s-a adaptat foarte bine la Astra, chiar dacă și-a trecut în cont și două autogoluri. Evoluțiile lui bune în ansamblu i-au atras atenția și lui Mirel Rădoi. Selecționerul României a lăsat clar de înțeles că internaționalul român poate reveni la prima reprezentativă.

Rădoi, nu numai că a trecut peste incidentul din trecut cu Tamaș, dar a și spus că a rămas impresionat de forma de moment a fotbalistului.

Selecționerul a spus chiar că Tamaș pare a fi înțeles unde a greșit în trecut, din moment ce este mult mai bun acum decât în perioada pe care a petrecut-o la FCSB. ”Și Tamaș poate reveni la echipa națională, de ce nu?

L-am antrenat la Steaua sau FCSB și acum arată mai bine decât acum patru ani și jumătate. Este într-o formă foarte bună. Are un nivel foarte bun, de două luni și jumătate încoace. Vă dați seama cum va fi după ce va bifa și un stagiu compet de pregătire în iarnă și va avea și continuitate”, a spus Rădoi, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

Rădoi a spus că nu-i poartă deloc ranchiună fotbalistului, după escapadele din perioada petrecută la gruparea roș-albaștrilor. ”Nu am nimic cu el. Nu sunt la club, ca să fiu deranjat de ieșirile lor, nu sunt cu ei, ca să-i văd ce fac zi de zi.

Dacă se va integra la națională, atunci va fi foarte bine”, a mai spus Rădoi, la Digi Sport.

Tamaș, declarații războinice la adresa lui Rădoi, în trecut: ”Nu ştie să numere în câte ţări am jucat. A păcălit fotbalul"

În 2016, Gabriel Tamaş s-a dezlănţuit la microfonul Digi Sport la adresa lui Rădoi, la finalul partidei ASA - Steaua 1-4. Tehnicianul făcuse referire atunci la viaţa extra-sportivă a fundaşului.

”Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, nu ştiu de ce. Mă refer la Mirel Rădoi, cred că are ceva cu mine. Eu nu ştiu dacă el poate să numere în câte ţări am jucat eu. El a făcut carieră la Steaua, apoi a păcălit fotbalul.

Dacă era un jucător de valoare, se ducea şi juca în Europa. El vorbeşte mult şi degeaba. Să spună de episodul când am fost amândoi convocaţi la naţională şi am petrecut până la 7-8 dimineaţa împreună", a spus, acum trei ani, Tamaş, la Digi Sport.

De unde a pornit conflictul dintre Mirel Rădoi și Gabi Tamaș

Mirel Rădoi l-a exclus din lot pe Gabi Tamaş la începutul sezonului 2015-2016, după ce fundaşul nu s-a prezentat la antrenamente cu două zile înaintea unui meci cu Pandurii Târgu Jiu. În dimineaţa acelei zilei în care echipa trebuia să plece la Turnu Severin, Tamaş nu s-a trezit să vină la antrenament, după ce a petrecut toată noaptea.

După acest episod, Tamaş a revenit la FCSB la insistenţele lui Reghecampf, în iarna lui 2016. La acel moment, Gabi Tamaş ar fi scăpat în ultimul moment de o nouă excludere din lotul Stelei, după o altă escapadă bahică, doar intervenţia directorului sportiv Mihai Stoica pe lângă patronul Gigi Becali salvându-l pe fundaş.

Etichete: gabi tamas , mirel radoi , romania islanda , tamas nationala , baraj euro 2020 , europ 2020


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dorit de FCSB, Rafa Mujica a ales și urmează să semneze: transfer de 10 milioane de euro și salariu uriaș

Vinicius n-a uitat! A scris doar 3 cuvinte și i-a ironizat pe rivalii de la Barcelona, după ce Real a câștigat La Liga

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

Citeşte şi

Gabriel Tamaș a divulgat momentul când i s-a propus să blătuiască un meci: ”M-au întrebat dacă vreau să fiu implicat”

Gabi Tamaș a spus ce îi lipsește lui Radu Drăgușin: ”De asta stă mai jos”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”