Peluza Nord, galeria care susţine FCSB / Foto: Sport Pictures

Întâlnire de urgenţă Toni Petrea-liderul Peluzei Nord de la FCSB. "M-a sunat Mihai Stoica"

articol scris de Digi Sport
11.04.2022, 08:15
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a oferit detalii de la întâlnirea pe care avut-o, duminică seară, cu antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea.

A fost suficientă o discuţie "între patru ochi" pentru ca ultraşii echipei lui Gigi Becali să anunţe că s-au răzgândit şi nu-i mai cer demisia "principalului" de la FCSB.

La conferinţa de presă susţinută de Petrea duminică, înaintea jocului FCSB-Voluntari, luni, ora 21:oo, în direct pe Digi Sport 1, antrenorul anunţase că vrea să se întâlnească în zilele următoare cu fanii pentru a le explica situaţia. Discuţia a avut însă loc de urgenţă, mai repede decât se aştepta oricine.

Abonaţii Digi Mobil pot urmări jocul atât pe aplicaţia Digi Sport, cât şi pe siteul digisport.ro. 

Suporterii de la FCSB nu mai cred că Gigi Becali îi face echipa lui Toni Petrea şi îi trimite bileţele cu schimbările

M-a sunat MM Stoica și mi-a spus că Toni Petrea vrea să ne întâlnim. A fost o discuție pe care am avut-o numai eu cu domnul Petrea. Între patru ochi. I-am spus în față că suporterii nu au ceva cu omul Petrea, ci cu modul lui Gigi de a se băga la echipă și de a umilii antrenorii.

Toni Petrea mi-a recunoscut că se consultă cu Gigi, că-i povestește tot ce se întâmplă la antrenamente, dar că nu se întâmplă așa cum se exagerează sau cum chiar Gigi se laudă în presă. Petrea spune că nu îi este trimisă foaia cu echipa sau bilețele cu schimbări. La modul cum vorbea și cum mă privea în față îl cred.

A recunoscut că toți avem dreptate și că știe că așa se vede din exterior, dar a insistat să spună ca se exagerează și că regretă asta.

Mi-a explicat că dacă și-ar da demisia cu șapte etape înainte de final mai rău ar face echipei. Că ar fi laș și are dreptate. Nu avea de ce să mă mintă. El a vrut să vorbim și am fost numai noi doi.

Îl cred și mâine (n.r. azi, la meciul FCSB-Voluntari) îi vom scanda numele pentru ca toți suporterii să înțeleagă mesajul meu. Toni Petrea a înțeles și că noi nu am făcut decât să reacționăm. Conducerea a vorbit contra noastră, iar noi am reacționat acolo unde îl doare cel mai rău pe Gigi, la antrenor. Îi chem pe toți la meci pentru a prinde ultimul tren spre titlul de campioană”, a explicat liderul fanilor la Radio Sport 1.

Toni Petrea a cerut întâlnirea cu suporterii

"O să am, probabil, zilele astea o discuție și cu liderii galeriei. Bineînteles, dacă vor dori. N-am ce să fac, eu caut să îmi văd de treabă. Vreau să vină într-un număr cât mai mare la stadion și să susțină jucătorii, pentru că ei au nevoie de acest lucru.

(n.r. - despre faptul ca i s a strigat demisia) S-a întâmplat, asta este situația și asta e soarta antrenorilor. Când nu ai un rezultat bun e normal să apară și așa ceva. În momentul în care sunt la meci mă concentrez strict pe ceea ce am de facut, chiar dacă mai aud.

Normal că nu e un sentiment plăcut, e clar, nu pot să mint, dar nu am ce să fac și nu pot să schimb părerea susținătorilor echipei. Nu vreau să le răspund în presa și cred că cel mai bine e fie o întâlnire față în față cu liderii galeriei", a spus Petrea, la conferința de presă dinaintea meciului cu FC Voluntari.

Mustaţă:  ”Îi vom cere demisia lui Toni Petrea la fiecare meci. De necrezut, să te umilești așa”

Petrea a intrat în colimatorul fanilor la ultimul meci, iar Gheorghe Mustață, unul dintre liderii galeriei celor de la FCSB, a anunțat că fanii îi vor cere demisia antrenorului la fiecare partidă de acum înainte.

Toni Petrea e un om, dar îi vom cere demisia la fiecare meci. Nu putem pricepe cum acceptă să se umilească în ultimul hal. Meci de meci.

Am înțeles, mergi la raport. Spui patronului, ’distribuția, vă rog, să trăiți!’, dar să te uiți pe ea și să vezi asa ceva... De necrezut să te umilești așa. Asta înseamnă să îți bați joc de toată lumea. Să joci prima repriză fără atacant, că vrei tu să experimentezi, iar în a doua repriză să ne arăți că ai trei atacanți, dar pe bancă...

Cașcaval, atât îi interesează pe conducătorii noștri. Amețești jucătorii pe posturi și vrei titlul? Nu. E pa titlul și anul ăsta, gata!”, a spus Gheorghe Mustață, tot la Radio Sport 1.

Etichete: gheorghe mustata , fcsb voluntari , toni petra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

Foto Ce s-a întâmplat în capitala Spaniei, după ce Real Madrid a câștigat titlul în La Liga. Cum au procedat ”Galacticii”

Ioan Ovidiu Sabău a spus lucrurilor pe nume, după ”U” Cluj - Dinamo

Săptămâna și scandalul la Dinamo! Ce le-au strigat suporterii jucătorilor lui Kopic, după remiza cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Fotbaliștii de la FCSB, dezvăluiri neașteptate la un an după ce Farul a luat titlul. ”Nu meritau un comportament civilizat”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Adele, elegantă, pe tocuri, la un meci din NBA, alături de partenerul ei de viață. „Cât de frumoasă ești!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”