Ioan Varga, patronul echipei CFR Cluj / Foto: Captură Digi Sport

Ioan Varga anunță transferuri de titlu la CFR Cluj: ”E de cinci ori mai bun”

articol scris de Digi Sport
01.02.2024, 15:42
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Nemulțumit de prestația echipei cu Andrea Mandorlini (62 de ani) la cârmă, Ioan Varga a decis să îl dea afară pe italian și să îl numească principal pe Adrian Mutu (45 de ani). 

Patronul celor de la CFR Cluj a anunțat că în acest sezon nu îi cere ”Briliantului” să câștige campionatul, însă acesta va fi obiectivul din sezon viitor. 

Ioan Varga anunță transferuri de titlu la CFR Cluj: ”E de cinci ori mai bun”

Pentru a îi oferi cât mai multe șanse la câștigarea titlului lui Adrian Mutu, Ioan Varga a decis să bage adânc mâna în buzunar. 

Astfel, milionarul a anunțat că a transferat deja doi fotbaliști pentru sezonul 2024/2025: un atacant și un fundaș. 

Ioan Varga a vorbit la superlativ despre cei doi jucători și a anunțat că jucătorul de atac poate ajunge și în această iarnă, dar doar dacă Philip Otele va prinde un transfer în străinătate. 

”Sincer, noi am mai semnat doi jucători, un atacant și un fundaș. I-am semnat deja din vară. În cazul în care vând un atacant și s-ar putea să se întâmple asta, voi accepta să accesez clauza atacantului, să-l iau din această iarnă. (n.r. e vorba de Otele?) Da.

Știam că Otele va pleca sigur, ori acum, ori în vară. Doar era diferență de ce cer eu și ce oferă alții. Dacă se concretizează să cădem pe o cifră care să mă mulțumească și pe mine, și clubul, atunci îi dau drumul. Îl doresc trei cluburi de afară, două din Franța și unul din Turcia.

Erau cinci cluburi care îl voiau pe atacantul pe care l-am semnat noi. Noi am fost mai rapizi. După ce a semnat cu noi, au venit niște oferte de cinci ori mari.

Atacantul este un jucător la care noi ne uitam de un an de zile. A dat 16-17 goluri anul acesta. Are 23 de ani. Un nou Otele, dar cam de cinci ori mai bun”, a declarat Neluțu Varga pentru PlaySport.

Ofertă din Turcia pentru Philip Otele

Ioan Varga susține că un club din Turcia a făcut o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Philip Otele, pe care a refuzat-o. Patronul CFR-ului cere 4 milioane de euro.

”Am discutat cu Adi Mutu și i-am explicat care este situația cu Otele. I-am zis să stea liniștit că nu o să îi dau drumul lui Otele să plece în Turcia pentru 1.500.000 de euro, atât cât mi s-a oferit pe el.

A, dacă cei de acolo vor schimba oferta și îmi vor oferi de la 4.000.000 de euro în sus, atunci aș lua în calcul o eventuală plecare. Dar, acum le-am respins propunerea.

Otele este un jucător valoros și nu îl voi ceda niciodată pe o sumă mică. Am încredere că Adi Mutu o să facă o echipă puternică, iar bătălia finală pentru titlu o vom da în play-off”, a declarat Ioan Varga, citat de Prosport.

Etichete: cfr cluj , transfer , superliga , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu de pensionari a vândut tot și a plecat într-o croazieră în jurul lumii. A constatat că e mai ieftin pe apă decât pe uscat

Un cuplu de pensionari a vândut tot pentru a porni într-o călătorie în jurul lumii cu o navă de croazieră. Grace și Jerry au făcut calculele și au constatat că nu e mai scump să trăiești pe o navă decât dacă ar fi continuat să locuiască pe uscat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Câți bani au încasat cele două femei lovite cu pumnii și picioarele de un bărbat, în ”lupta rușinii” de la București

Ce scrie presa străină despre imaginile greu de privit surprinse în Sala Polivalentă din București

Neașteptat! FOTO Cum arată cele două femei după ce au încasat zeci de pumni de la un bărbat în Capitală: ”A lovit cu ură”

Exclusiv Fotbalistul de 100.000.000 € pleacă de la Real Madrid după finala Champions League: ”Urât ce a făcut!” Unde poate ajunge

Oficial 10.000.000 € pentru atacantul dorit de FCSB! Cel mai scump transfer din istoria clubului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Transferul de care Real Madrid s-a interesat în ziua finalei Champions League

Video Finala UEFA Champions League, întreruptă după 18 secunde!

”Here we go”! Chelsea face primul transfer după era ”Mauricio Pochettino”

Patronul din SuperLiga care a mers în Londra să vadă finala Champions League: ”Pentru asta merită să muncșeti”

Citeşte şi

Florinel Coman a dezvăluit ce meserie a vrut să urmeze când era mic, înainte de a deveni fotbalist

Fotbalistul acuzat de viol și violență domestică și-a ales viitoarea destinație

PEROZIrina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Gigi Becali anunță oferta făcută lui Mititelu pentru una dintre vedetele FCU Craiova! ”Atât îi dau! El cere un milion” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Victorie splendidă la Roland Garros pentru jucătoarea din România: 6-0, 6-1! citeşte ştirea pe ziare.com

Cum să te angajezi în Poliție fără să fi făcut Academia sau Școala de subofițeri. Ce trebuie să știi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, în costum de baie în Grecia, într-o escapadă fără Alex Velea. Pozată pe iaht și în timp ce "se împrietenește" cu marea

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri