Ion Crăciunescu și Gigi Becali / Foto: Colaj Captură Digi Sport & Sport Pictures

Exclusiv Ion Crăciunescu, mesaj către Gigi Becali. ”Hiba mare de la FCSB știți unde e? Dar, nu mă bag eu pe banii lui”

articol scris de Digi Sport
19.07.2022, 20:44
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB a remizat în primul meci oficial al sezonului, duminică seară, pe Arena Națională, 1-1 cu U Cluj, motiv pentru Gigi Becali (64 de ani) de a-și lua la rost jucătorii.

  • Saburtalo-FCSB este programat joi, de la 19:00, în preliminariile Conference League. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Abonaţii Digi Mobil vor putea viziona partida în Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro.
  • Rapid-FCSB este programat duminică, de la 21:30, pe Stadionul Giuleşti. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Abonaţii Digi Mobil vor putea viziona partida în Aplicaţia Digi Sport şi pe siteul digisport.ro.

Ion Crăciunescu, mesaj către Gigi Becali. ”Hiba mare de la FCSB știți unde e? Dar, nu mă bag eu pe banii lui”

Ion Crăciunescu (71 de ani), fostul mare arbitru internațional, a spus că la roș-albaștri problema cea mai mare este aceea a lipsei unui antrenor de valoare, care să știe să obțină mai mult de la actualul lot.

”Eu zic că putea mai mult FCSB-ul. În fiecare an poate mai mult, dar eu cred ca hiba cea mare la FCSB este, acolo, pe banca tehnică.

Domnul Toni poate fi un antrenor secund excelent, dar cred ca pentru anrenor principal la FCSB trebuie altceva”, a spus Crăciunescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club.

Interpelat de moderatorul Radu Naum, care i-a spus că acolo Gigi Becali face legea, expertul Digi Sport a replicat:

 ”Nu poate sa fie, așa e, pentru că nu vrea patronul. Nu mă bag eu pe banii lui. dar el (n.r. - Gigi Becali) pierde cel mai mult, pentru că nu au traseul pe care ar trebui să-l aibă jucătorii”, a mai spus Crăciunescu.

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB - U Cluj 1-1

Cine mai crede că Becali lichidează FCSB? "Ia s-o bată pe Rapid cu 3-0 să vezi ce-i revine cheful de fotbal"

Anunţul făcut de Gigi Becali, că se retrage de la FCSB şi că abia aşteaptă să scape de jucătorii buni şi să lichideze clubul, a fost făcut de atâtea ori în momente mai puţin bune de către patronul echipei încât lumea nu-l mai prea crede.

Ciprian Marica a fost foarte clar şi şi-a exprimat convingerea că Becali îşi iubeşte foarte mult rolul de la propria echipă pentru a renunţa.

Iftime e convins că e suficient ca FCSB să bată Rapid cu 3-0 pentru ca lui Becali să-i revină cheful de fotbal

Iar acum a venit rândul lui Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani şi unul dintre oamenii din fotbal care îl cunosc mai bine decât majoritatea pe patronul FCSB, să pună la îndoială decizia celui cu care a făcut cele mai multe afaceri din fotbal.

"Renunţă domnul Becali ... Dacă o bate pe Craiova (n.r. Universitatea Craiova) sau nu stiu cu cine are acum ... E treaba domnului Becali ce face acolo, salata de la FCSB. Ia s-o bată cu 3-0 pe Rapid, o să zică 'Tată, bag bani, cumpăr'.

Are nevoie să câștige un meci clar și revine. Să vedeți ce va fi dacă o să câștige un meci cu 3-0", a declarat Valeriu Iftime la Pro Arena.

Gigi Becali susţine că abia aşteaptă să-și vândă vedetele de la FCSB

După semieşecul cu "U" Cluj, scor 1-1Gigi Becali s-a "dezlănţuit" în direct la Digi Sport Special şi a anunţat că abia aşteaptă să-i vândă pe fotbaliştii de top ai echipei pentru ca apoi să vândă echipa. Olaru, Tănase și Coman sunt primele nume menționate de Becali.

"Nu mai caut atacant pentru că eu caut să lichidez. Cum să mai caut atacant? Vreau să-i vând pe Olaru, pe Tănase, pe Coman, iar cu restul jucăm la locul 6-7. Pai, dacă n-am ce să fac... Nu mai am ce face. Am stat de douăzeci și ceva de ani și am ajuns la concluzia că n-am ce face.

Haruț una-două se arunca în cap. Dacă ajung (n.r. în Conference League), normal că amân lichidarea. Întărim echipa. Și uite așa prelungim agonia. Ce vrei să fac? Pune-te în locul meu și vezi", a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

Etichete: ion craciunescu , gigi becali , saburatlo - fcsb live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Sergiu Hanca a ratat un penalty!

Citeşte şi

”Asta mai lipsea. Să-l felicit eu pe Becali”. De ce a refuzat să laude FCSB-ul pentru titlul câștigat

Gigi Becali vrea TREI jucători de la Farul! Câți bani i-a plătit până acum lui Gică Hagi pe transferuri

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”