Ionuț Badea / Foto: Sportpictures

Ionuț Badea a fost prezentat la UTA Arad: ”Am cerut bonus pentru play-off! Îmi doresc performanță”

articol scris de Digi Sport
01.02.2022, 17:33
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 3

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Tehnicianul Ionuţ Badea (46 de ani) a declarat, marţi, în conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la conducerea echipei de fotbal UTA Arad, că este un antrenor care îşi doreşte întotdeauna performanţă.

Acesta a recunoscut că a cerut un bonus pentru play-off, chiar dacă şansele de calificare ale formaţiei arădene sunt în momentul de faţă doar matematice.

Ionuț Badea vrea cu UTA Arad în play-off!

UTA Arad este pe locul 10, cu 28 de puncte, la șapte puncte distanță de locurile 5 și 6, ocupate de Universitatea Craiova, respectiv Farul Constanța.

"Pentru mine este onorant să fac parte din familia clubului UTA. Am ales să vin la acest club pentru că există un capital aici, şi mă refer la capitalul uman, la energia suporterilor. Sunt convins că acest final de campionat regulat şi play-off-ul sau play-out-ul va fi unul în care o să pot consolida principiile cu care vreau să vin, atât cele defensivei, cât şi cele ofensive.

Eu primul lucru pe care l-am făcut a fost să cer un bonus pentru calificarea în play-off. Sunt un antrenor care îşi doreşte performanţa... Iar atâta vreme cât şansele sunt matematice, nu există cedare. Tenacitatea face parte din angrenajul oricărui antrenor care vrea să reuşească. Ideea este că atunci când îţi propui obiective mai mari s-ar putea să ai şanse să le atingi. Dar dacă nu îţi propui, atunci nu ai cum să le atingi", a afirmat el.

Ionuț Badea a menţionat că în cariera sa a preluat multe echipe cu probleme şi a reuşit să le redreseze.

"De obicei cluburile te caută când nu le este bine. Când lucrurile funcţionează, nu schimbă nimeni. În cariera mea am preluat destul de multe echipe cu probleme. De la Internaţional Curtea de Argeş, care se afla la retrogradare, la Universitatea Cluj, care era mai aproape de retrogradare şi am dus-o pe locul 8, FC Braşov la fel... La Chiajna au zis că sunt nebun că mă duc pentru opt etape ca să o salvez... Şi ne-am salvat cu două etape înainte de final.

La Astra m-a atras foarte tare ideea de a câştiga un trofeu, mă refer la Cupa României. Nu am reuşit salvarea de la retrogradare în cele două meciuri, dar faptul că am jucat finala Cupei României şi în minutul lui 105 conduceam Universitatea Craiova ar fi putut fi un punct pozitiv şi pentru cariera mea şi pentru Astra. Din păcate nu a fost să fie", a completat acesta.

UTA Arad a rămas fără antrenor, zilele trecute, după ce Laszlo Balint a decis că este momentul să plece. În lipsa rezultatelor, tehnicianul a decis că echipa are nevoie de un șoc în vestiar, iar cea mai indicată ar fi demisia sa.

Agerpres

Etichete: ionut badea , play off , laszlo balint


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Foto La fel de scump ca Stadionul Steaua. Echipa din SuperLiga a primit vestea cea mare

Exclusiv Angelescu a spus de ce a fost demis Bergodi. ”Au fost lucruri care nu au fost normale”

La doar câteva ore de la revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu le-a transmis un avertisment jucătorilor

Citeşte şi

Laszlo Balint a spus unde s-a decis soarta jocului cu FC Botoșani. ”Situația s-a complicat foarte mult”

Video Petrolul - FC Botoșani 1-2. Moldovenii au obținut cele trei puncte în final și scapă de locurile retrogradabile

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Visul cel mai mare al lui Gigi Becali, pe cale să fie spulberat? Omul cu banii de la CFR Cluj a pornit ofensiva împotriva FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”