Ionuț Chirilă, în studioul Digi Sport / Foto: captură Digi Sport

Video Exclusiv Ionuț Chirilă a intrat în direct la TV și a răbufnit: ”Să nu mă întrerupi” / ”Dacă vrei, mergem la tribunal”. Ce l-a enervat

articol scris de Digi Sport
14.09.2021, 17:04
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ionuț Chirilă este liber de contract din aprilie 2017, când s-a despărțit de ASA Târgu Mureș, și ar fi dorit de Academica Clinceni, club care este aproape să rămână fără antrenor, pentru că Ilie Poenaru a anunțat conducerea că vrea să plece.

Tehnicianul a intrat în direct, la emisiunea Liga Digisport, și s-a ”contrat” cu jurnalistul Remus Răureanu, prezent în studio, cel care anunța luni seară, la Digi Sport Special, că Ionuț Chirilă negociază cu Academica Clinceni, club la care ar dori să aducă și anumiți investitori.

Ionuț Chirilă și Remus Răureanu, dialog ”aprins” în direct la TV

Ionuț Chirilă nu a fost deranjat de informațiile prezentate, ci de ton ”ironic” care ar fi fost folosit de jurnalistul Remus Răureanu.

Ionuț Chirilă: ”Aș vrea să precizez câteva lucruri, pentru că mi s-a pomenit numele aseară, puțin ironic”.

Remus Răureanu: ”Nu-i adevărat, din moment ce n-ai văzut, de ce spui că ai înțeles? A fost o afirmație în direct la TV, trebuia să fi știut”.

Ionuț Chirilă: ”Te rog să nu mă întrerupi. Ai spus aseară că eu m-am propus antrenor la Clinceni și aduc investitori. De unde ai tu informațiile astea? În primul rând, eu nu schimb antrenori. Doi, dacă-ți aduci aminte, am spus că în primii trei antrenori din România din Croitoru, Poenaru și cu Leo Grozavu. Trei, eu nu aduc investitori la Clinceni. Ai spus că e un care a adus patru milioane, că nu știu ce. Poate ar trebui să cântărești cu aceeași măsură și când am fost eu dat afară de la Chiajna și am adus și mai multe milioane”.

Remus Răureanu: ”Tu ce vrei să compari? Să compar fiecare antrenor cu tine? Putem să vorbim despre Lucescu, despre Guardiola, fără să-i compar cu tine?”.

Ionuț Chirilă: ”Problema este că nu eu am adus Clinceniul în situația asta, să nu mai aibă bani de masă la prânz. Eu sunt antrenor, nu aduc investitori și nu mă autopropun eu la Clinceni”.

Remus Răureanu: ”Nu, ai avut o discuție cu oamenii de acolo, aducerea unor investitori a fost parte din înțelegerea pe care o aveați, și care a picat, înțeleg”.

Ionuț Chirilă: ”Demonstrează chestiile astea. Cum demonstrezi?”.

Remus Răureanu: ”Nu pot să demonstrez orice. Am anunțat în emisiune că Trică va fi demis. A doua zi, la conferință, m-a făcut praf. A treia zi, a fost demis. N-am putut să demonstrez, că nu suntem la tribunal. Dacă vrei, mergem la tribunal”.

Ionuț Chirilă: ”Nu poți să-mi bagi mie cuvinte în gură, că am spus eu că aduc investitori. Clubul Clinceni caută investitori de mult timp, că este într-o situație precară. Nu e vina mea, eu nu vreau să dau afară niciun antrenor. Ai fost foarte ironic când ai spus că eu m-am autopropus la Clinceni și am vrut să aduc investitori, ceea ce a căzut. Este fals”.

Remus Răureanu: ”Nici n-ai auzit comentariul meu, de unde știi că am fost ironic?”.

Ionuț Chirilă: ”Am comentariul tău, de la Digi, identic. A fost foarte ironic. Ești un jurnalist pe care-l respect, cu o cultură fotbalistică vastă. Nu mă așteptam. Aș vrea să spun că, în afară de FCSB, CFR și Craiova, cluburile trăiesc din drepturile TV și din vânzări de jucători. Clinceniul n-a reușit să facă un mix, dar nu e problema mea. Eu n-am dat fară pe nimeni și nu vin eu cu investitori la Clinceni. N-am avut pe cine să aduc, deci n-avea ce să cadă”.

Dialogul s-a calmat, însă, în finalul intervenției lui Ionuț Chirilă.

Vă salut pe toți și inclusiv pe Remus, pe care îl apreciez extraordinar de mult”, a încheiat Ionuț Chirilă.

VIDEO cu dialogul dintre Ionuț Chirilă și Remus Răureanu:

Etichete: ionut chirila , antrenor academica clinceni


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Exclusiv A antrenat-o în două rănduri pe FCSB, dar nu a luat titlul. Mesajul transmis după ce roș-albaștrii au devenit campioni

Jucătorul de la Rapid pe care Lobonț ”l-a distrus”: ”În locul lui îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`”

Citeşte şi

”A părut o echipă de Liga 3”. Ionuț Chirilă ”a făcut-o praf” pe Rapid. Nu a scăpat nici FCSB

Exclusiv Ionuț Chirilă este sigur că FCSB va câștiga SuperLiga și a dat o mulțime de motive

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă