Ionuț Lupescu nu este de acord cu suporterii dinamoviști

Exclusiv Ionuț Lupescu, mesaj dur la adresa fanilor dinamoviști. "Avem o mare lipsă de educație în România"

08.06.2019, 09:00
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ionuț Lupescu a participat la meciul caritabil dintre echipele de old boys de la Dinamo și Rapid, scor 1-4. Fostul jucător dinamovist a fost dezamăgit de atitudinea fanilor grupării alb-roșie în timpul partidei, care au protestat la adresa actualei conduceri din Ștefan cel Mare.

"Sunt puțin dezamăgit pentru că oamenii nu au înțeles că am venit pentru ceva nobil și în niciun caz pentru ce se întâmplă acum la Dinamo", a declarat fostul internațional la microfonul Digi Sport.

Ionuț Lupescu nu pricepe situația actuală de la Dinamo. "Nu pot să înțeleg. Când era Mircea Rednic antrenor se plângea că nu vin oamenii la stadion. Acum au venit la stadion și numai Mircea Rednic strigă. Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă la Dinamo. Dar astăzi trebuia să vină la stadion să sprijine acest scop caritabil. Și în plus este respectul pe care trebuie să-l arate față de legendele de la cele două cluburi. Dar, din păcate, avem o mare lipsă de educație în România", a mai spus Lupescu.

Ionuț Lupescu i-a criticat pe ultrașii dinamoviști

Ionuț Lupescu a dezaprobat gestul unor suporteri alb-roșii de a se duce acasă la Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, să protesteze împotriva demiterii lui Mircea Rednic. "Ca suporter și eu sunt nemuțumit de ani de zile de ce se întâmplă la Dinamo, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă duc peste om acasă și să-l înjur", a fost de părere fostul dinamovist.

Ionuț Lupescu nu mai este interesat de o revenire în fotbalul românesc. "Anul trecut am venit să ajut fotbalul românesc, toată lumea a vrut, mai puțin o parte din cei din Adunrea Generală a FRF. Am avut bună voință, oamenii nu m-au vrut, mă duc și îmi văd de treabă. La Dinamo sunt destui oameni care pot să ajute", a încheiat Lupescu.

Prezentarea noului antrenor, Eugen Neagoe, anulată

Dinamo a anulat prezentarea lui Eugen Neagoe (51 de ani), noul antrenor, din cauza suporterilor care au intrat la baza de la Săftica. Aproximativ 30 de ultrași ai galeriei "câinilor" s-au deplasat din București, la Săftica, pentru a protesta împotriva acestei decizii de schimbare din funcție a lui Mircea Rednic (57 de ani). Eugen Neagoe nu a vrut să renunțe.

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a ieșit destul de bulversat după întâlnirea, care a durat aproximativ 30 de minute, cu reprezentanții galeriei roș-albilor. Oficialul "câinilor" a lăsat de înțeles că Eugen Neagoe ar putea să nu mai fie numit antrenor principal.

"Îmi cer scuze pentru că a fost anulată conferința de presă ce avea drept temă prezentarea ca antrenor a lui Eugen Neagoe. Am avut o discuție cu o parte a suporterilor dinamoviști. Aceștia au cerut ca Eugen Neagoe să nu fie instalat la Dinamo și să vină nea Mircea (n.r. - Mircea Rednic) înapoi", a spus Bălănescu.

Chestionat ce se va întâmpla, până la urmă, cu antrenorul, directorul general a replicat enigmatic: "Antrenorul lui Dinamo, în momentul de față, este Eugen Neagoe. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele viitoare, dar va fi o decizie foarte grea".

Ultrașii dinamoviști au protestat în fața casei lui Bogdan Bălănescu

Suporterii s-au răfuit, miercuri seara, cu directorul general din Ştefan cel Mare, Bogdan Bălănescu, cel pe care îl consideră principalul vinovat de plecarea lui Mircea Rednic. Aşa cum au promis , fanii câinilor roşii s-au cu torţe la casa oficialului dinamovist şi au adresat injurii la adresa acestuia.

"Îl vrem pe Rednic înapoi altfel o să te tot vezi cu noi!" , a fost mesajul afişat pe un banner uriaş lângă locuinţa oficialului de la Dinamo.

 

Etichete: ionut lupescu , ionut lupescu dinamo , fanii dinamovisti , ionut lupescu dezamagit , ionut lupescu critici , fanii dinamovisti proteste


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Video UTA Arad - FCU Craiova 3-1. Echipa lui Mircea Rednic a câștigat play-out-ul! Oltenii tremură la retrogradare

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

Exclusiv Ionuț Lupescu a dat verdictul despre salvarea lui Dinamo de la retrogradare

Exclusiv Membrul "Generației de Aur" care e încrezător în șansele României la EURO: ”Depinde doar de ea!”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”