Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf / Foto: Sport Pictures

Își pregătește Reghecampf revenirea la FCSB? Primii paşi au fost făcuţi

22.06.2020, 12:39
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Laurențiu Reghecampf este unul dintre cei mai titrați antrenori români ai momentului, iar în ultimele zile a lăsat de înțeles că ar reveni la FCSB. De fapt, tehnicianul de 44 de ani a și declarat acest lucru.

Faptul că Reghe este gata să revină la FCSB încă din această vară, este confirmat de faptul că tehnicianul pare dispus să-l lase pe preparatorul fizic, Thomas Neubert, să vină la echipa lui Gigi Becali.

Anunțul a fost făcut chiar de finanțatorul FCSB, care susține că a primit acceptul lui Reghecampf pentru a-l aduce la echipă pe Neubert. Momentan, atât antrenorul de 44 de ani, cât și staff-ul său, sunt legați prin contract de Al Wasl.

Reghecampf, ambiționat de Dan Petrescu să revină la FCSB

Depinde ce se întâmplă. În momentul de față sunt foarte bine. Dacă toate astrele vin pe această direcție, probabil că o să se întâmple și lucrul ăsta. Mă ambiționează faptul că el câștigă tot.

Probabil l-ar ambiționa și pe el dacă aș veni. E o luptă fair-play. Eu nu am nimic cu nimeni. Ca să vin, trebuie ca toate astrele să fie pe aceeași direcție”, a declarat Reghecampf la Digi Sport, acum câteva zile.

Reghecampf ar dori să lucreze din nou cu Gigi Becali

Laurențiu Reghecampf a declarat că în România ar lucra doar cu Gigi Becali și susține că el nu a avut nicio problemă cu patronul FCSB, atâta timp cât a colaborat cu el.

Am spus că aș mai lucra doar cu el pentru că mie mi-e foarte greu să merg acum în altă parte. Toată lumea știe ce am făcut și cum am fost. Sigur, niciodată nu poți să spui nu, pot apărea anumite situații.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine.

În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a mai spus Reghecampf.

Gigi Becali: ”Am vorbit cu Reghe să-l lase pe Neubert”

Ce veste bună pot să vă dau e că am vorbit cu Neubert. Și e posibil să vină Neubert! Ilie, tu îmi spuneai, dar eu nu puteam să-l iau pe vremea aia.

Acum am vorbit cu Reghe ca să-l lase E căsătorit cu o româncă, ar vrea să vină. Nu e atât de scump, îmi permit. E nevoie de un preparator că avem 7-8 jucători accidentați. 10.000 de euro pe lună o să-i dau”, a anunțat Becali la Digi Sport.

”Reghe” a antrenat echipa lui Becali, ajutat de Neubert, între 2012 - 2014, timp de două sezoane și între 2015 - 2017, timp de un sezon și jumătate.

  • 2 titluri și o Supercupă a câștigat Reghecampf cu echipa lui Becali

Etichete: laurentiu reghecampf , gigi becali , thomas neubert , reghecampf fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit

O tânără de 19 ani care se simțea rău după o vacanță cu prietenele și credea să suferă de mahmureală a primit o veste devastatoare de la medici.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Coșmar! Ana Bogdan, învinsă de două ori într-o zi de aceeași jucătoare. Românca a câștigat puțin peste 2.000 €

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar ”este prea slab să joace”

Citeşte şi

Mircea Sandu, mesaj pentru Gigi Becali după ce FCSB a câștigat titlul: ”Chiar dacă s-a oferit la Liverpool, e greu”

Exclusiv Gigi Becali, sfătuit să îl transfere urgent pe Denis Alibec. ”Singurul jucător care poate face asta”

PEROZMădălina Ghenea și-a dat examenul în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună