Dan Nistor susţine că nu a vrut la FCSB

"Își vor da cu pumnii în cap, vor regreta". Criticile căpitanului Nistor la adresa colegilor

03.12.2018, 11:54
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

La Dinamo va urma o nouă remaniere, indiferent de rezultatele pe care o să le înregistreze echipa în ultimele partide din 2018, iar Dan Nistor îi avertizează pe cei care vor pleca: "Își vor da cu pumnii în cap, vor regreta". Căpitanul lui Dinamo este convins că echipa va prinde, în final, un loc în play-off.

Ajunsă pe poziția a 10-a, la doar un punct deasupra echipei locului de baraj pentru menținerea în Liga 1, Dinamo are mare nevoie de o victorie în partida cu CFR Cluj, de marți, 4 decembrie, în etapa a 18-a din Liga 1, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

"Este un meci capital pentru noi. Cu o victorie ne-am apropia de locurile de play-off. Este fosta mea echipă, am stat puțin, dar am și amintiri frumoase. O să mă revad cu unul dintre mai buni prieteni, Arlauskis, dar sper ca eu să plec fericit la finalul jocului.

Nu cred că pot să spun că va fi o revanșă pentru mine, dar voi face totul pe teren pentru a obține victoria. Le știu secretele și sper să profităm de asta.

Cu ajutorul lui nea Mircea, sper să ieșim odată din această pasă proastă. Nu trebuie să mai gândim așa, că-i batem pe toți, că nu batem pe nimeni.

Pentru Viitorul, nea Mircea ne-a pus un video la dispoziție, dar nu am reușit să punem nimic în practică, deși nu am fost surprinși. Nu știu de ce nu am putut, vom vedea în pauza de iarnă cine va rămâne și cine nu. Va fi o rușine să evoluăm iar în play-out.

Eu am vorbit cu băieții în vestiar de fiecare dată. E destul de grav să ai șansa să evoluezi pentru un asemenea club atât de mare și să nu profiți. Sper ca cei care vor pleca să-și aducă aminte de vorbele mele. Își vor da cu pumnii în cap și vor regreta foarte mult. Sper să meargă unde le va fi mai bine", a declarat Dan Nistor, în conferința de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj, din etapa a 18-a, marți, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Mircea Rednic anunță revoluția la Dinamo

După primele 17 etape disputate, Dinamo e pe locul 10, cu 18 puncte. ”Câinii roșii” sunt acum la șase puncte de ultimul loc care duce în play-off, ocupat de Sepsi. Mai mult, pentru gruparea din Ștefan cel Mare urmează 4 meciuri de foc, cu CFR și Craiova (acasă) și cu Hermannstadt și Astra (deplasare). Rednic a anunțat o nouă revoluție la Dinamo, în iarnă.

”E dificilă situația. Vin meciuri grele. Marți jucăm cu CFR. Nu e o situație favorabilă nouă. Am arătat până la eliminare că putem face față jocului.

Montini și Ait-Atmane au lăsat o impresie bună, față de alții care sunt aici de șapte luni. Din punct de vedere fizic nu sunt ok, ar fi lipsă de respect la adresa lor, să îi fortez. Va fi greu pentru mulți să rămână la Dinamo.

Sunt mulți pe care nu te poți baza când ai nevoie. Sunt tineri, dar e greu să mai avem răbdare. Sunt jucători care au jucat în Liga a doua și s-au trezit la Dinamo. Ei cresc când au jucători cu experiență lângă ei. Ca antrenor, e foarte greu să îi mai folosești, ținând cont că noi trebuie să obținem puncte”, a spus Rednic, după înfrângerea cu Viitorul.

Etichete: dinamo , play off , dan nistor , play-out , dan nistor mesaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Video Acuzații de blat în SuperLiga! Dinamoviștii au răbufnit: ”Corect meci, nu?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă