Andrei Prepelita / Foto: Profimedia Images

"Îți dorești să ajungi la FCSB?". Ce răspuns a dat Andrei Prepeliță

articol scris de Digi Sport
10.11.2022, 14:30
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Andrei Prepeliță (36 de ani) reprezintă una dintre variantele luate în calcul de Gigi Becali (64 de ani) pentru postul de antrenor la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică (42 de ani).

Răspunsul lui Andrei Prepeliță când a fost întrebat dacă vrea să lucreze la FCSB

Liber de contract după despărțirea de FC Argeș, Prepeliță a fost chestionat cu privire la disponibilitatea sa de a merge la FCSB, unde să lucreze cu Gigi Becali. Tehnicianul a dat de înțeles că nu ar refuza o revenire la clubul pentru care a activat ca fotbalist, însă momentan nu a fost contactat de oficialii roș-albaștrilor.

"(n.r. dacă și-ar dori să meargă la FCSB) Nu pot să vorbesc despre ceva care nu există, la momentul ăsta. Dacă va exista, vom vedea la momentul ăla. (n.r. dacă FCSB poate rata play-off-ul) Nu cred, la lotul pe care îl au. S-a terminat și această competiție europeană și cred că jucătorii sunt motivați să ajungă în play-off”, a spus Andrei Prepeliță, potrivit AS.ro.

Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf, pe lista lui Gigi Becali. MM Stoica insistă pentru Mihai Pintilii

Gigi Becali a anunțat, în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, că va decide în pauza competițională cine va sta pe banca FCSB-ului.

Deși inițial au existat discuții cu mai mulți antrenori, lista lui Gigi Becali a fost restrânsă la doar două nume. Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe și Ilie Poenaru nu mai sunt variante de actualitate pentru vicecampioana României.

În acest moment, Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf sunt cei doi antrenori rămași pe lista roș-albaștrilor. Primul este liber de contract, după despărțirea de FC Argeș, iar Laurențiu Reghecampf o pregătește pe Neftci Baku, însă are zilele numărate la gruparea din Azerbaijan.

Pe de altă parte, MM Stoica insistă ca Mihai Pintilii să rămână în continuare la echipă. Fostul mijlocaș nu vrea să continue ca antrenor principal al echipei, în ciuda faptului că are o susținere extrem de importantă din partea managerului general.

Totuși, Mihai Pintilii a acceptat să conducă echipa la meciurile pe care FCSB le mai are de disputat până în pauza competițională, cu Oțelul (Cupa României) și U Craiova 1948 (Liga 1).

Astfel, Gigi Becali se va decide asupra numelui noului antrenor al echipei după duelul cu trupa lui Adrian Mititelu, de duminică, 13 noiembrie (21:00, Digi Sport 1).

Cum Mihai Pintilii nu pare să fie de înduplecat, Gigi Becali va alege între Andrei Prepeliță și Laurențiu Reghecampf. Nu este exclusă 100% nici varianta Ilie Poenaru, însă fostul antrenor al celor de la UTA rămâne o variantă "de avarie".

Etichete: liga 1 , gigi becali , andrei prepelita , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Elias Charalambous, după Rapid - FCSB: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Reacția lui Cristi Săpunaru, după ce Rapid a încheiat un play-off ”de coșmar”: ”S-a pierdut totul”

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian