Alexandru Răuță a acuzat probleme respiratorii în meciul Dinamo - Rapid / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre starea lui Răuță: "Nu a spus nimic, toți am aflat mirați"

articol scris de Digi Sport
24.10.2021, 12:56
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Mijlocașul Alexandru Răuță (29 de ani) s-a prăbușit în meciul Dinamo - Rapid, scor 1-1, iar Iuliu Mureșan a oferit ultimele detalii despre situația mijlocașului.

Primele analize arată bine, iar Iuliu Mureșan se așteaptă să-l vadă pe Răuță înapoi pe teren în perioada următoare. Jucătorul va purta un holter EKG timp de 24 de ore și va mai efectua o serie de analize.

Răuță le-a ascuns tuturor celor din club faptul că recent a resimțit dureri în zona pieptului:

Iuliu Mureșan, ultimele detalii despre situația lui Răuță: "Va purta un holter EKG, nu cred că există riscul să nu mai joace fotbal"

"El a fost testat de COVID şi a fost negativ, că a avut şi febră. S-a suspectat o problemă cardiacă, dar EKG-ul făcut în salvare, apoi în clinică nu a relevat modificări semnificative la cord. Asta nu înseamnă că e exclus 100% să fie probleme. I-au dat drumul aseară, că-și revenise.

Urmează să mai facă analize atât de sânge, cât şi pentru probleme cardiace. DSper să nu aibă probleme. După cum am evaluat lucrurile atunci, mă gândeam că e un blestem la Dinamo, dar la Răuță a fost un pic mai ușor. A fost tratat în ambulanță, i s-a pus o perfuzie, i-au făcut EKG și testul COVID. Medicii și-au făcut datoria, le mulțumesc.

Răuță nu a spus nimănui, am aflat că soția lui a mers la salvare și a spus că Răuță s-a plâns joi de o durere în piept. Am aflat de la medici! Avem doi medici la echipă, prezenți la fiecare antrenament, la fiecare joc. Nu a spus nimic nimănui, nici lor, nici colegilor. Toți am aflat mirați această informație.

Nu cred că există riscul să nu mai joace fotbal. Sunt convins că după o relativă pauză, nu foarte lungă, o să poată să îşi reia activitatea. Sigur, după ce va face niște investigații. Se poate investiga cu acel holter care-ți monitorizează bătăile inimii pentru 24 de ore. Dacă e ceva ce apare rar, să poată fi depistat.

Din ce am vorbit cu un doctor de la spitalul Floreasca, sunt speranțe că va fi bine. Ne va lipsi, chiar și un meci dacă nu joacă, se cunoaște. E un jucător cu o mentalitate bună, care joacă la sacrificiu. Răuță e esențial pentru Dinamo", a spus Iuliu Mureșan, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

VIDEO Rezumatul meciului Dinamo - Rapid

Etichete: iuliu muresan , jucatori dinamo , alexandru rauta , digi sport matinal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

Răzvan Zăvăleanu, mesaj tranșant pentru jucători: ”Trebuie să arate că au o anumită valoare”

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”