Gigi Becali și Ioan Niculae / Foto: colaj Digi Sport

Exclusiv Jucătorii, în frunte cu Graovac, au refuzat transferul la FCSB! De ce au picat definitiv negocierile cu Astra

articol scris de Dumitru Mugurel
24.09.2020, 14:16
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Gigi Becali a încercat în ultimele ore să transfere mai mulți jucători de la Astra, înaintea duelului cu Liberec. Numai că oferta roș-albaștrilor nu i-a încântat pe jucătorii vizați: BrunoGraovacDima şi Valentin Gheorghe.

Discuțiile s-au purtat miercuri seară, nu au ajuns la niciun numitor comun, dar au continuat și azi, în special pentru Daniel Graovac (27 de ani). Fotbalistul din Bosnia și Herzegovina a fost dezamăgit de propunerea milionarului din Pipera și a ales să continue la Astra, susțin surse demne de încredere, apropiate digisport.ro.

În aceste condiții, singurele noutăți ale zilei pentru FCSB sunt: atacantul Goran Karanovic (32 de ani), şi mijlocaşii David Caiado (33 de ani) și Gabi Enache (30 de ani).

FCSB-Slovan Liberec va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în format Live Text pe siteul digisport.ro.

Gigi Becali a mai negociat azi doar pentru Graovac

FCSB a ajuns într-o situație jalnică, din cauza multiplelor cazuri de COVID-19, de la nivelul lotului, astfel că Becali s-a dus cu jalba-n proțap, prin stânga și prin dreapta echipelor din Liga 1, pentru a lua jucători cu împrumut.

Primul la care a apelat a fost Ioan Niculae. FCSB a mai transferat în trecut jucători la pachet de la Astra și ar fi vrut și acum. Diferența este că Becali a vrut să pună acum condiția că dacă echipa nu se califică, jucătorii să revină la gruparea din Giurgiu.

Deși ar fi fost tentați de un transfer la FCSB, faptul că ofertele au fost făcute în pripă și oarecum condiționate nu le-a convenit jucătorilor. Niculae bătuse palma cu Becali, numai că fotbaliștii în speță nu au vrut să facă acum pasul.

Motivul pentru care jucătorii de la Astra au refuzat transferul la FCSB

Cu doar câteva ore înainte de startul meciului cu Liberec, Becali a mai insistat doar pentru Graovac, pentru că are nevoie de un fundaș central, numai că fundașul a refuzat când a aflat că este practic luat pentru un singur meci.

Toți cei patru fotbaliști le-au comunicat celor din conducere că nu vor ca FCSB să fie deja a doua lor echipă din acest sezon. Toți se gândesc să plece afară și un transfer la FCSB i-ar fi obligat practic să continue în Liga 1, cel puțin până la vară. Asta, deoarece în regulamentul UEFA este specificat clar că un jucător poate fi legitimat șa maximum două echipe, într-un singur sezon.

De fapt, așa au contracarat ei când au aflat că FCSB vrea doar să-i împrumute pentru meciul din turul al doilea al Europa League.

Karanovic, Caiado și Gabi Enache, singurele noutăți pentru Liberec

FCSB trebuie să anunțe UEFA cu șase ore înainte de start lotul cu care va aborda meciul cu Slovan Liberec. După ce negocierile cu Astra au picat definitiv, roș-albaștrii se pare că se vor mulțumi doar cu cei trei fotbaliști ”semnați” azi: atacantul Goran Karanovic (32 de ani), şi mijlocaşii David Caiado (33 de ani) și Gabi Enache (30 de ani).

Anamaria Prodan Reghecampf a confirmat faptul că Hermannstadt a cedat, sub formă de împrumut, doi jucători la FCSB, dar și că Enache a revenit la echipa lui Gigi Becali. Toți trei vor va avea drept de joc azi.

Gabi Enache era liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu FC Kyzylzhar SK. ”El, pentru că nu și-a primit banii de ceva timp, a putut rezilia. Așa că a devenit liber de contract și a semnat cu FCSB.

Da, și el va fi pe teren diseară, pentru că cei de la FCSB mai au timp până cu 6 ore înainte de meci să anunțe lotul la UEFA”, a spus Anamaria Prodan, cea care-i reprezintă interesele lui Enache.

Etichete: dani coman , gigi becali , transferuri fcsb , graovac fcsb , graovac


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv A intrat în direct la TV și a recunoscut. Dan Petrescu îl vrea președinte la CFR Cluj

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman a lămurit totul: ce a răspuns când a fost întrebat dacă se duce președinte la Rapid

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”