FC Argeș - Sepsi 0-5 / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Jucătorii lui FC Argeș, luați la țintă de conducerea clubului după umilința cu Sepsi, 0-5: ”Știi ce a fost deranjant?”

articol scris de Digi Sport
06.11.2022, 14:46
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

FC Argeș a cedat pe teren propriu în fața lui Sepsi, scor 0-5, iar elevii lui Marius Croitoru nu au fost ”iertați” de Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului din Trivale.

Oficialul lui FC Argeș consideră că prestațiile jucătorilor grupării din Pitești nu se ridică la nivelul salariilor pe care aceștia le încasează și a lăsat să se înțeleagă că va fi o remaniere a lotului în iarnă.

  • 10 este locul ocupat de FC Argeș în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte.

Daniel Stanciu: ”Situația este foarte gravă!”

Staff-ul tehnic are mână liberă să ia decizii. Până la urmă, știi ce a fost deranjant? Nu neapărat că am pierdut, nici măcar scorul, ci atitudinea. Am pierdut ca în curtea școlii! Nu poți să iei meciul ăsta nici ca amical, la cum s-au prezentat jucătorii.

FC Argeș e undeva la mijlocul clasamentului, în ceea ce privește bugetul. Nu sunt datorii la jucători, nu sunt datorii câtre terți, adică sunt condițiile bune spre foarte bune pentru Liga 1. Situația e foarte gravă, în condițiile în care primești niște bani și nu oferi nimic.

Strategia din vară a fost una greșită în mare parte, mai ales că vrei să schimbi în proporție de 80-90% lotul și-ți propui niște obiective cel puțin egale cu cele din sezonul anterior”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Daniel Stanciu, după FC Argeș - Sepsi 0-5

Iasmin Latovlevici, ”pe făraș” la FC Argeș: ”E gafeurul campionatului!”

Daniel Stanciu l-a ”taxat” dur pe Iasmin Latovlevici, după gafa din meciul cu Sepsi. Fundașul a fost schimbat de Marius Croitoru în minutul 31, imediat după ce a comis un fault în careu, iar din penalty-ul rezultat covăsnenii au deschis  scorul.

Când ai un jucător aproape de retragere... Ori simți că nu mai poți, ori nu poți să continui să joci făcând astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitați-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin 3-4 jocuri pe greșelile lui!

Nu greșeli de poziționare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aștepți altceva de la el, toți spectatorii au cerut expres acest lucru: `Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!`”, a transmis Daniel Stanciu, la emisiunea Digi Sport Matinal.

  • 11 trofee are în palmares ”Lato”, printre care cinci titluri de campion în Liga 1 (3 cu FCSB și două cu CFR Cluj), precum și unul de câștigător al campionatului Turciei, în tricoul lui Galatasaray.
  • 12 selecții a adunat Latovlevici la echipa națională a României.
  • FC Timișoara, CFR Timișoara, Gloria Bistrița, FCSB, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray, Bursaspor, Kisvarda, CFR Cluj și FC Argeș sunt formațiile la care a evoluat ”Lato” de-a lungul carierei.

VIDEO Rezumat FC Argeș - Sepsi 0-5

Etichete: daniel stanciu , jucatori fc arges , fc arges sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum a numit-o Talpan pe FCSB, după ce campioana României a făcut demersurile pentru a juca în Ghencea în preliminariile UCL

Exclusiv Cum a ratat Marius Niculae revenirea la Sporting. Motivul e unul neașteptat: ”Trecusem și vizita medicală”

Barcelona vrea să renunțe la fotbalistul de 40.000.000€, iar Manchester United a intrat pe fir

Reacția lui Dan Șucu, după întâlnirea avută cu Marius Șumudică

Citeşte şi

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

Exclusiv Variantă surpriză la Rapid. ”Sunt aproape sigur că va veni Mutu. E înaintea lui Șumudică”

PEROZMădălina Ghenea, examen în arta seducției, îmbrăcată în lenjerie. Mihai Bobonete, comentariu savuros: "O să vă tragă la şale"

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Aryna Sabalenka, pe urmele Simonei Halep. Ce a făcut jucătoarea clasată pe locul 2 WTA citeşte ştirea pe ziare.com

Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un urangutan rănit a fost văzut folosind o plantă ca medicament. Ce au aflat cercetătorii după o lună