Jucătorul care l-a făcut pe Becali să se răzgândească: "Mi-a plăcut cum a jucat până acum și nu-l mai dau"

07.08.2018, 14:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă chiar în această săptămână pentru croatul Antonio Jakolis, însă a refuzat propunerea. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani și-a câștigat locul în lotul lui Dică după prestațiile din acest debut de sezon.

"M-a sunat cineva ieri că îl vrea pe Jakolis, dar am zis că nu mai vreau să-l dau. Mi-a plăcut de el cum a jucat în meciurile astea și nu-l mai dau", a declarat Gigi Becali la ProX.

Jakolis a fost rezervă neutilizată în primele două runde din Liga 1, cu Astra și Dinamo, apoi folosit în ultimele 10 minute ale partidei cu Poli Iași, în etapa a 3-a.

Croatul stă mai bine la meciurile din Europa, unde Dică l-a folosit ultimele 22 de minute ale partidei tur cu Rudar și l-a băgat titular în meciul retur.

Croatul a oferit recent un interviu în presa din țara sa natală înaintea meciului direct dintre Hajduk și FCSB și le-a dezvăluit croaților câteva dintre secretele românilor.

Jakolis a fost luat de FCSB de la CFR Cluj în 2016, însă în sezonul trecut a fost împrumutat la Apollon Limassol deoarece s-a considerat ca nu ar avea loc în echipă. Croatul a impresionat la Limassol iar ciprioții au vrut chiar să-l transfere definitiv. În cele din urmă, fotbalistul a revenit la FCSB unde pare că și-a câștigat în sfârșit un loc în lot.

În momentul în care Antonio Jakolis a revenit la FCSB, croatul a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la vicecampioana României. Mijlocaşul anunţa că a primit mai multe oferte la club pe numele luidar că oficialii echipei antrenate de Nicolae Dică au refuzat să renunţe la serviciile lui.

"A fost, probabil, cel mai bun sezon pentru mine, din întreaga cariera. În acest sezon, clubul (n.r. FCSB) a respins câteva oferte şi mi-a spus că se bazează pe mine, aşa că vom vedea ce va fi”, declara Antonio Jakolis.

Valerică Găman, Constantin Budescu și Denis Alibec sunt jucătorii care au plecat de la FCSB în această vară.

Prima manșă din turul 3 preliminar al Europe League, dintre FCSB și Hajduk Split se va disputa joi, de la ora 21:45, în Croația.

Etichete: liga 1 , oferta , becali , antonio jakolis , fcsb , jakolis fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Mihai Pintilii a spus care a fost momentul-cheie din acest sezon care a adus titlul FCSB-ului

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”