Iasmin Latovlevici, într-un meci FCSB - FC Argeș / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Jucătorul din Liga 1 ”anunțat” în direct că trebuie să-și găsească echipă: ”E gafeurul campionatului”

articol scris de Digi Sport
06.11.2022, 12:46
  • Media: Liga Digisport, joi, 15:30, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 19:30, DGS 1

FC Argeș a fost învinsă fără drept de apel pe teren propriu de Sepsi, scor 0-5, în runda cu numărul 17 din Liga 1.

Coșmarul piteștenilor a început în minutul 27, când Latovlevici a bâlbâit o minge în preajma careului advers, apoi a provocat penalty-ul din care Cosmin Matei a deschis scorul. Antrenorul Marius Croitoru nu l-a iertat pe fundașul lateral și l-a înlocuit imediat.

Iasmin Latovlevici, ”pe făraș” la FC Argeș: ”E gafeurul campionatului!”

Daniel Stanciu, directorul executiv al clubului din Trivale, l-a ”taxat” dur la rândul său pe Iasmin Latovlevici și a lăsat să se înțeleagă că fostul internațional nu va mai continua la FC Argeș.

Când ai un jucător aproape de retragere... Ori simți că nu mai poți, ori nu poți să continui să joci făcând astfel de greșeli. E gafeurul campionatului! În momentul ăsta, uitați-vă la toate meciurile în care a jucat Latovlevici, am pierdut cel puțin 3-4 jocuri pe greșelile lui!

Nu greșeli de poziționare, că a fost driblat, nu! Pase direct la adversar. Aștepți altceva de la el, toți spectatorii au cerut expres acest lucru: `Domnule, lăsați-ne cu astfel de jucători!`”, a transmis Daniel Stanciu, la emisiunea Digi Sport Matinal.

  • 11 trofee are în palmares ”Lato”, printre care cinci titluri de campion în Liga 1 (3 cu FCSB și două cu CFR Cluj), precum și unul de câștigător al campionatului Turciei, în tricoul lui Galatasaray.
  • 12 selecții a adunat Latovlevici la echipa națională a României.
  • FC Timișoara, CFR Timișoara, Gloria Bistrița, FCSB, Genclerbirligi, Karabukspor, Galatasaray, Bursaspor, Kisvarda, CFR Cluj și FC Argeș sunt formațiile la care a evoluat ”Lato” de-a lungul carierei.

VIDEO Daniel Stanciu l-a ”taxat” pe Iasmin Latovlevici

Iasmin Latovlevici, ”Cristiano Ronaldo de România”! La 36 de ani, e un ”pachet de mușchi”: ”Eram batjocorit că eram țăran”

Galerie Foto

În ciuda erorilor de pe gazon, Latovlevici este un exemplu în ceea ce privește pregătirea fizică. Jucătorul celor de la FC Argeș a dezvăluit în urmă cu aproximativ un an că atenția sa pentru modul în care se prezintă din punct de vedere fizic a pornit din cauza unor frustrări pe care le avea în copilărie.

"Îmi respect programul, am un carnețel pe care îmi țin programul și îmi notez tot timpul. De mic am fost așa, de la juniori, pentru că eram batjocorit că eram țăran. Aveam un fizic destul de bun, dar tot timpul am căutat să mă îmbunătățesc, am căutat să văd ce îmi place la altcineva.

Nu e neapărat strict, dar intri într-o nebunie din asta în care nu te mai înțelege lumea. Adică toată lumea mănâncă prostii și eu mă uit la ei sau n-am ce mânca. E o combinație la mine. Sunt momente când mănânci o dată pe zi, depinde de antrenamente, depinde de consum.

Plus că îmi înțeleg mult mai bine corpul acum, am ajuns să îl înțeleg și să îl ascult. Asta vine și pe fondul unor cărți pe care le-am citit. Somnul mi l-am schimbat”, spunea Latovlevici în noiembrie 2021, pentru Digi Sport.

Etichete: liga 1 , fc arges , daniel stanciu , latovlevici , iasmin latovlevici , fc arges sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era a unui pacient cu septicemie”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic avea septicemie atunci când s-a internat în unitatea medicală. Potrivit acestuia, trebuiau îndepărtate proteza de genunchi şi stimulatorul cardiac, care erau focare secundare de infecţie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

”Cea mai frumoasă femeie din lume”, gata să spună totul despre Ilie Năstase: ”Nu mai pot să trăiesc în minciună. E dureros”

News Alert Primele declarații date de Mircea Lucescu la ieșirea de la întâlnirea cu Șucu și Copos

Al-Khelaifi a răbufnit după eliminarea PSG-ului din semifinalele UEFA Champions League!

Dan Șucu a început negocierile! Lovitura pregătită în secret la Rapid: peste 300 de meciuri în Premier League!

Qatarul trece la fapte după eșecul din Champions League: transfer de 100.000.000€ la PSG!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Scandal uriaș după Real Madrid - Bayern: nemții au egalat în minutul 90+13, dar degeaba! Eroare gravă de arbitraj

Thomas Tuchel, ”tiradă” după Real Madrid - Bayern 2-1: ”Dezastru total! Au încălcat regulamentul!”

Foto Apariția serii pe Santiago Bernabeu! Un jucător trecut prin Liga 1, în loja VIP: "Ce caută acolo?"

Exclusiv Marius Avram a dat verdictul, după ce arbitrii au provocat un scandal uriaș la Real Madrid - Bayern

Citeşte şi

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv Dan Șucu, ironizat după cea mai recentă decizie de la Rapid. ”Gigi Becali are un concurent”

PEROZShakira, îndrăzneață într-o rochie albă tare decupată, la petrecerea de după Met Gala. A defilat ca pe podiumul de modă

FILM NOWA renunțat la rochia elegantă de la Met Gala pentru o fustă total transparentă, un maiou scurt și pantofi sport. Soția lui Matt Damon, mama a 4 copii, în formă maximă la 47 de ani

The Sun anunță că legendarul antrenor e la un pas să semneze cu Rapid! Lovitura lui Șucu a ajuns în ziarele din Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum a refuzat antrenorul care a promovat cu Gloria Buzău două oferte din prima ligă. Promovarea s-a jucat cu Marcel Ciolacu în tribună citeşte ştirea pe ziare.com

Copilul care și-a falsificat certificatul de naștere din dragoste pentru Steaua. Cum a ajuns Abăluță să joace în Ghencea citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat, ca ieșită din duș, direct la Met Gala 2024. A plecat din hotel în prosop, la eveniment a apărut într-un tricou ud

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”