Arnold Garita și Dan Nistor / Foto: Sport Pictures

Jucătorul din Liga 1 care s-ar putea impune la FCSB: ”Are forță, aleargă bine”

articol scris de Digi Sport
22.11.2022, 22:08
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a identificat jucătorul care s-ar putea impune la FCSB, dacă Gigi Becali (64 de ani) l-ar transfera.

După ce numele jucătorilor Bogdan Țîru (28 de ani, Jagiellonia), Juan Bauza (26 de ani, U Craiova 1948) și Arnold Garita (27 de ani, FC Argeș) au fost luate în calcul pentru FCSB în ultima perioadă, Dumitru Dragomir este de părere că doar un fotbalist din cei trei s-ar putea impune la gruparea ”roș-albastră”.

Dumitru Dragomir este convins. Jucătorul care poate face față la FCSB

Dumitru Dragomir susține că doar Arnold Garita s-ar putea impune la FCSB, dacă s-ar realiza un transfer în perioada de iarnă.

La Steaua (n.r. FCSB) e greu de jucat, presiunea este totală, diabolică, îți ia toată vlaga, toată energia pozitivă. La Steaua e greu. Niciunul nu poate juca la Steaua.

Poate cel de la Argeș, atât. Are forță, aleargă bine. Ceilalți nu pot juca la Steaua.

Îl mai au (n.r. cei de la FCSB) pe Ianis Stoica, mai bun decât toți! Îi taie aripile ăstuia? Dă-l, mă, frate, să joace. Ați văzut ce gol a dat la U20, la Pancu? Ce să facă la FCSB în 7-8 minute pe meci? Să-l lase 7-8 meciuri la rând”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro Arena.

Garita se află pe lista scurtă a lui Gigi Becali, dar FC Argeș se opune. ”Cum veți gestiona salariul lui?”

Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării din Trivale, a spus de ce camerunezul va fi păstrat în lot, chiar dacă s-ar putea să apară discuții legate de salariul său. 

”Garita mai are un an și jumătate de contract cu FC Argeș, nu are clauze, dar nu se pune problema să fie transferat. Este un jucător care a ieșit în evidență, dar care mai are foarte multe de spus și foarte mult de lucrat.

Nu cred că este un fotbalist complet în acest moment”, a spus Stanciu, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Oficialul argeșenilor a mai spus că situația financiară a clubului este una bună și astfel nu se pune problema vânzării jucătorilor.

”Este un jucător care a demonstrat că a făcut diferența în anumite partide, a făcut diferența și ne-a ajutat să câștigăm puncte importante. Dar nu se pune problema să ne despărțim de el, pentru că FC Argeș are o liniște financiară.

Dacă ne dorim mai mult, nu înseamnă că trebuie să oferim salarii mai mari, ci salarii conform cu performanța. Nu ne interesează să vindem și de aceea am refuzat discuțiile pentru Ișfan (n.r. - Alexandru Ișfan-22 de ani), de asta am refuzat discuțiile pentru Garita”, a completat Stanciu.

Ianis Stoica pleacă acum de la FCSB

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat că atacantul va pleca sub formă de împrumut la ”U” Cluj. Toată lumea se gândea că Ianis Stoica se va alătura lotului ardelenilor în ianuarie, când se deschide fereastra de mercato, dar Gigi Becali a transmis că lucrurile stau diferit.

Omul de afaceri a transmis că Ianis Stoica va merge de acum la ”U” Cluj, unde poate doar să se antreneze până în ianuarie.

Pe Ianis l-am dat la Cluj. L-am dat de acum, adică poate să meargă și acum să se antreneze. Lasă, e bine să se joace”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Ianis Stoica va fi în aceeași situație cu fostul său coleg de la FCSB, Andrei Miron. Stoperul a plecat de la Hapoel Haifa în plin sezon și se antrenează cu ”U” Cluj, dar va putea fi legitimat doar din ianuarie, când se deschide perioada de transferuri.

Ianis Stoica, fără gol în acest sezon

Ianis Stoica a avut evoluții constant bune la FCSB sezonul trecut, însă în actuala campanie a dezamăgit.

În 18 meciuri jucate, Ianis Stoica nu a reușit vreun gol sau vreo pasă decisivă. Sezonul trecut, tânărul atacant a punctat de 9 ori și a dat 5 assist-uri în 34 de apariții.

  • FC Botoșani - FCSB e primul meci al ”roș-albaștrilor” după întreruperea pentru Cupa Mondială, pe 1 decembrie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

Etichete: dumitru dragomir , ianis stoica , arnold garita , arnold garita fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un nou război catastrofal e aproape să cuprindă Orientul Mijlociu

Conflictul larvar și rivalitatea au fost aproape mereu o caracteristică a relațiilor dintre Israel și vecinul său nordic, Libanul, mai ales de când gruparea pro-iraniană Hezbollah a devenit tot mai influentă la Beirut. De la declanșarea războiului Israel-Hamas în Gaza, de la începutul anului trecut, însă, situația pare că escaladează cu fiecare zi care trece și se îndreaptă tot mai rapid spre o concluzie înfiorătoare pentru o regiune deja consumată de ani de zile de conflicte armate, războaie civile și insurgențe ale fundamentaliștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB

Exclusiv A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"

Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Constantin Budescu a debutat la Gloria Buzău. Cum s-a încheiat amicalul cu Hermannstadt

Denis Alibec a spus ce își dorește de la Edi Iordănescu cu doar o zi înainte de debutul la EURO 2024

Au rămas fără bani? Liverpool vrea să facă un transfer ”low-cost”

Avertisment înaintea duelului ”de foc” de la EURO 2024: ”Va câștiga Balonul de Aur, deci să avem grijă!”

Citeşte şi

Exclusiv Gigi Becali nu a stat pe gânduri: ”I-a făcut o ofertă senzațională”. De ce nu s-ar potrivi jucătorul la FCSB

S-a autopropus la FCSB, dar campioana României nu l-a contactat. ”Domnul Becali nu știe ce vreau”

PEROZFiica lui Kate Moss, într-o rochie mini, în timpul vacanței în Ibiza. Lila a moștenit trăsăturile superbe ale celebrei sale mame

FILM NOWDwayne „The Rock” Johnson, greu de recunoscut în imaginile din viitorul său film. „Tu ești?”, au întrebat uluiți fanii

Cât valorează marca Fotbal Club Dinamo? Exemplul celor de la Rapid, folosit de rivali: incursiune în actele secrete citeşte ştirea pe Prosport.ro

Apariție șocantă la EURO: antrenorul Ungariei a introdus un atacant cu greutate FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”