Julio Baptista, neinclus în lot pentru CFR Cluj - FCSB

Video "Sunt alergic la unele lucruri!" Prima reacție a lui Julio Baptista, după debutul în Liga 1

26.08.2018, 19:57
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Video Gaz Metan - CFR Cluj 0-0. Julio Baptista a debutat în Liga 1. "Bestia" a intrat în teren în minutul 70, în locul lui Alexandru Ioniță, în partida dintre Gaz Metan Mediaș și CFR Cluj. Privit ca un adevărat star, Baptista nu a avut realizări notabile în meciul de la Mediaș. Fostul atacant al celor de la Real Madrid nu a creat nicio fază periculoasă.

"A fost o partidă grea, pentru că am întâlnit o echipă bună. Dar e un punct bun în deplasare, în condițiile în care antrenorul a schimbat foarte mult, în perspectiva meciului retur din play-off-ul Europa League", a spus Baptista, la final.

Julio Baptista visează să ajungă cu CFR Cluj în grupele Champions League. Baptista s-a întâlnit cu CFR în grupele celei mai importante competiții europene intercluburi, pe vremea când juca la AS Roma. 

"E un lung drum de făcut la CFR, se reconstruiește, iar obiectivul e ambițios, se dorește calificarea în Liga Campionilor. Eu am jucat contra CFR-ului în Ligă, aveau o echipă incredibilă", a spus Baptista. 

Debutul lui Julio Baptista se putea amâna. Brazilianul a avut probleme de sănătate încă de la venirea la CFR Cluj. Acesta a fost supus unui tratament cu o substanţă aflată pe lista celor interzise. Până la urmă, totul s-a rezolvat, iar Julio Baptista a putut fi folosit de Antonio Conceicao în partida cu Gaz Metan.

"Sunt alergic la unele lucruri, e adevărat. Am o alergie pentru care iau niște medicamente recomandate", a explicat Baptista. 

Julio Baptista e cel mai mare nume care a venit în campionatul românesc. Baptista are 77 de meciuri la Real Madrid, pentru care a reușit 13 goluri. La Arsenal, atacantul are 35 de meciuri și 10 goluri, în timp ce la Sevilla a reușit 43 de goluri în 73 de partide.

Julio Baptista a evoluat ultima dată pentru Orlando City și a venit la CFR Cluj din postură de jucător liber de contract. În cariera sa, Julio Baptista a mai evoluat la Sao Paulo, AS Roma, Malaga sau Cruzeiro. În urmă cu un an și jumătate, cel poreclit "Bestia" decisese să se retragă din fotbal.

36 de ani are Julio Baptista
48 de meciuri în echipa națională are Julio Baptista
5 goluri la națională are Baptista

Etichete: cfr cluj , gaz metan , julio baptista , video gaz metan - cfr cluj 0-0 , debut julio baptista


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Video ”Execuție” în 21 de minute! Ostapenko nu a suportat umilința și a izbucnit. Gestul făcut și la finalul meciului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Score Bayern - Real Madrid 2-1, ACUM, Digi Sport 1. Bavarezii au făcut remontada în patru minute!

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

A fost la un pas de finala Europa League cu FCSB, iar acum a luat o decizie total neașteptată

Pedeapsă drastică pentru Abadallah. Câte etape a fost suspendat după ce i-a făcut gaură în cap lui Benzar

Citeşte şi

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”