Justin Ştefan / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Justin Ştefan contraatacă dur şi spune că el este ţinta lui Burleanu. Ce ar ascunde atacurile şefului FRF

articol scris de Digi Sport
27.02.2021, 11:01
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Scandalul major dintre FRF şi LPF legat de sistemul de arbitraj video, VAR, ar putea avea şi alte dedesubturi.

Secretarul general al Ligii, Justin Ştefan, susţine că atacurile lui Răzvan Burleanu la adresa Ligii şi împotriva lui au legătură cu posibila sa candidatură la şefia FRF.

După Comitetul Executiv al FRF, desfăşurat joi, Răzvan Burleanu a ieşit declaraţii extrem de acide şi i-a atacat frontal pe cei de la LPF pe tema VAR-ului, proiect blocat în acest moment. Liga anunţă că există deja două maşini speciale necesare arbitrajului video şi cere Federaţiei să înceapă pregătirea arbitrilor. 

Iar preşedintele Gino Iorgulescu îi transmite lui Burleanu că trebuie să-şi asume şi responsabilităţile, nu doar beneficiile.

  • Circa şase luni ar dura această pregătire a arbitrilor pentru camera VAR

Justin Ştefan se declară opozant al lui Burleanu şi vrea să candideze la şefia FRF. "Este un eşec din punct de vedere sportiv, financiar şi juridic"

"Haideţi să vă spun o chestiune în premieră. Băi, ieşirea lui Răzvan Burleanu nu are nicio legătură cu VAR, nu are nicio legătură cu Liga Profesionistă, ci Răzvan Burleanu a ieşit într-un început de război electoral, pentru că sunt oameni care vin şi-i spun că este posibil ca la anul să candidezi la Federaţia Română de Fotbal. 

Am spus-o tot timpul. Fac parte din opoziţia faţă de regimul Burleanu şi voi continua să fac asta indiferent de deciziile pe care le voi lua în continuare. Pentru că din punctul meu de vedere, mandatul lui Răzvan Burleanu este un eşec din punct de vedere sportiv, financiar şi juridic. Şi voi lua fiecare categorie dintre cele enumerate de mine şi voi arăta pe probe, pe indicatori dacă lucrurile stau aşa cum spun eu sau nu.

Pentru că m-am săturat de afirmaţiile de genul că sunt suspiciuni că cineva vrea să tranzacţioneze arbitrajul, comisiile jurisdicţionale atâta vreme cât acel cineva nu are nicio legătură cu delegarea arbitrilor, cu numirea membrilor în comisile jurisdicţionale. Deci astea sunt nişte baliverne, declaraţii ridicole.

Şi, culmea, dacă până acum mă uitam la conferinţele de presă şi mai erau oameni pro Burleanu, azi aproape nimeni, niciunul dintre ziariştii cu care am vorbit nu a fost de acord cu acea declaraţie", a declarat Justin Ştefan la emisiunea Liga Digisport. 

Răzvan Burleanu i-a numit palavragii pe oficialii LPF

După Comitetul Executiv al FRF, preşedintele Burleanu a susţinut o conferinţă de presă în care i-a atacat pe cei de la LPF, despre care a afirmat că ar intenţiona să acapareze arbitrajul.

"Discuțiile s-au blocat pentru că, deși FRF acoperă cheltuieli cu pregătirea arbitrilor, de aproximativ 500.000 de euro, palavragiii de la LPF își doresc să-și asume acest proiect și au solicitat să-și asume managementul implementării VAR, deși LPF nu acoperă niciun leu pentru asta.

Altfel spus, LPF își dorește să conducă arbitrajul pe banii FRF. Îi suspectez chiar că își doresc un control pe arbitraj, pe care să-l tranzacționeze în avantajul vreunui club. Așa cum există astăzi suspiciuni că o fac la nivel de comisii jurisdicționale.

Mesajul nostru e ferm: dacă nu vor accepta autoritatea CCA în implementarea acestui proiect de arbitraj, atunci FRF nu va mai acoperi niciun cost pentru implementarea VAR. FRF ar putea acoperi implementarea VAR-ului doar la Cupa României. (...)

Etichete: justin stefan , razvan burleanu , sistem var


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

După ce au fost ”la cuțite”, Răzvan Burleanu l-a lăudat pe eternul ”dușman” Gigi Becali

Cum a parat Burleanu întrebarea ”Îl așteptați pe domnul Becali la cursurile pentru antrenori?”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură