Kyle Lafferty, într-un meci Irlanda de Nord vs. Belarus/ foto: Profimedia

Exclusiv Kyle Lafferty ”nu se vinde” ieftin. Salariul uriaș pe care-l vrea de la Sepsi atacantul nord-irlandez

articol scris de Digi Sport
09.02.2021, 23:15
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Cunoscutul fotbalist nord-irlandez Kyle Lafferty (33 de ani), ultima oară legitimat la Reggina, în Serie C, este de acord să vină și să joace în Liga 1, la Sepsi,, dar ”nu se vinde” ieftin.

Lafferty ține la blazonul său și își dorește pe cale de consecință și un salariu pe măsură.

Ce bani vrea Lafferty de la Sepsi și cine e cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1

Concret, conform surselor digisport.ro, atacantul, care măsoară 193 de cm, le-a spus diriguitorilor de la Sepsi că-și dorește un salariu lunar în valoare de 18.000 de euro!

Salariul, uriaș pentru Liga 1, nu i-a speriat pe cei de la Sepsi. Oficialii grupării din Sfântu Gheorghe s-au așezat la masa tratativelor și încearcă să-l convingă pe fotbalist să mai reducă din pretenții.

De altfel, și cei de la Sepsi se așteptau la pretenții mari din partea jucătorului, mai ales că vine gratis, și tocmai de aceea se pare că i-au pregătit un contract interesant, cu mai multe bonusuri în funcție de performanțe.

De altfel, Sepsi pare în acest moment un club capabil să țină trena celor de la FCSB și de la CFR Cluj în privința salariilor.

În acest moment, cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1 este Alexandru Chipciu, de la CFR Cluj, cu 25.000 de euro, urmat de Florin Tănase, de la FCSB, cu 19.000 de euro lunar. Pe hârtie, și la Dinamo erau salarii foarte mari, cum ar fi cazul lui Borja Valle, ademenit cu peste 30.000 de euro, numai că acolo aceste sume nu au fost achitate niciodată.

Cine e Kyle Lafferty, atacantul dorit de Sepsi

Selecționat de 79 de ori în naționala Irlandei de Nord, pentru care a marcat de 20 de ori, Lafferty are un CV extrem de atrăgător.

Și-a început cariera la Burnley și, de-a lungul anilor, a mai jucat în Italia, Turcia, Scoția sau Norvegia.

Cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt, Kyle Lafferty este un atacant de 1,93 metri, al cărui principal atu este jocul de cap.

Trecut pe la Palermo, Norwich, Sion, Rangers, Sarpsborg ori Sunderland, vârful nord-irlandez s-a remarcat mereu ca un golgheter pur-sânge.

Pentru ultima sa echipă, Reggina, Lafferty a jucat nouă meciuri și a marcat un singur gol. Și-a reziliat amiabil contractul cu calabrezii, în ianuarie.

Etichete: kyle lafferty , transferuri sepsi , kyle lafferty sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au uimit întreaga lume a fotbalului

A revenit în fotbal la 14 ani după retragere! Ce s-a întâmplat la primul meci jucat

Sportiva din România care a cucerit Liga Campionilor a 5-a oară. ”Sunt prima care reușește asta”

Galerie Foto Florentino Perez i-a spus ”pas” lui Real Madrid: a călătorit 8.000 de kilometri să își vadă favoritul

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZFiicele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, în costume de baie roz, în vacanța lor tropicală. În imagini, și nepoțica actorului

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Detalii despre ultimul acționar de la Farul Constanța: ”S-ar bate financiar de la egal la egal cu Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Digi World

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Digi Animal World

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”