Moruțan și-a cumpărat un BMW Seria 8 / Foto: colaj Digi Sport

Galerie Foto L-a ”vrăjit” pe Gigi Becali: Moruțan nu a renunțat la ”mașina de pește”! Apariție de senzație cu bolidul de 100.000 de euro

06.06.2020, 19:56
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Olimpiu Moruțan a fost criticat dur de Gigi Becali în luna februarie, după înfrângerea suferită la Cluj, pentru bolidul de peste 100.000 de euro pe care l-a achiziționat, numit de patronul FCSB ”mașină de pește”.

În ciuda reacției omului de afaceri, mijlocașul ofensiv nu pare dispusrenunțe la automobil. 

Moruțan, în februarie: ”Eu vreau fotbal. O vând și îmi iau mașină de o mie de euro!”

În februarie, Becali anunța că Moruțan vrea să-și vândă mașina.

Am înțeles că ar fi și zis pe acolo, prin vestiar: <<Nu mă interesează nici mașină, nimic altceva. Eu vreau fotbal. O vând și îmi iau mașină de o mie de euro>>. Moruțan e prea cuminte, eu îl cunosc foarte bine. Pe el o să iau cei mai mulți bani”, spunea patronul FCSB.

Însă înaintea celui mai recent amical disputat de FCSB, de sâmbătă, cu Academica Clinceni, Olimpiu Moruțan s-a prezentat la stadion, conform Prosport, cu același BMW Seria 8 care, în urmă cu cinci luni, i-a atras criticile lui Gigi Becali.

Galerie Foto

Olimpiu Moruțan nu a renunțat la ”mașina de pește”

Scandalul legat de mașina deținută de Olimpiu Moruțan a apărut după meciul pierdut de FCSB cu 0-1 la Cluj, împotriva CFR-ului, partidă în care mijlocașul ofensiv a fost integralist, fără să aibă, însă, multe realizări.

Moruţan tremura, Nedelcu... Bine, Nedelcu nu e problemă, că el e Maradona, pasează din prima, e prea mare fotbalist ca să fie concentrat. Nu poţi să câştigi aşa. Nu-i fac praf, spun adevărul. I-am spus şi impresarului lui Moruţan: băi, cumperi maşină de 100.000, tu, Moruţane! De la maşină nu a jucat.

Dacă el are maşină de 100.000. Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW... Aici e caracterul lor, e treaba lor ce fac cu banii, dar numai că se răsfrânge la meci.Moruţan să mai stea o tură, la revedere, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră.

Acum mă implic eu. Măi, Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă. Ca să-i învăţ minte”, declara Gigi Becali, după înfrângerea din meciul cu CFR Cluj, la Digi Sport Special.

FCSB, înfrângeri cu ultimele clasate

Până la reluarea Ligii 1, FCSB a disputat două partide amicale, împotriva formațiilor aflate pe ultimele poziții din clasament.

După înfrângerea suferită în meciul de verificare cu Voluntari, încheiat 0-2, ”roș-albaștrii” au pierdut și în fața celor de la Academica Clinceni, 2-3.

FCSB joacă primul meci oficial după mai bine de trei luni de pauză duminică, 14 iunie, de la ora 20:00, împotriva lui CFR Cluj, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: gigi becali , olimpiu morutan , masina olimpiu morutan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă