Șapca lui Gigi Becali / Foto: Captură Digi Sport

"La revedere, gata!". Gigi Becali a renunțat definitiv la transferul unui fotbalist la FCSB

articol scris de Digi Sport
21.08.2023, 09:34
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Gigi Becali a realizat patru mutări în această vară și i-a adus pe Alexandru Băluță, Siyabonga Ngezana, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș la FCSB.

"La revedere, gata!". Gigi Becali a renunțat definitiv la transferul unui fotbalist la FCSB

Pe lista FCSB-ului s-a aflat în această vară și Marius Ștefănescu, unul dintre cei mai buni jucători de la Sepsi din ultimele sezoane. În cele din urmă, mijlocașul nu va fi cumpărat de Gigi Becali, chiar dacă afaceristul din Pipera a recunoscut în trecut că jucătorul este unul pe placul său.

"Ce Ștefănescu, mă? Ce treabă am eu cu Ștefănescu? Ăia îl mai dau pe Ștefănescu, sunt proști? Sunt calificați și îl dau? Pentru ce? Ștefănescu, la revedere, gata! Nu îmi mai trebuie niciun jucător, pentru ce să mai iau? În campionat nu e problemă, dar treaba e ce facem ca jucătorii să asculte de antrenori, că nici de mine nu o mai fac", a declarat Gigi Becali, la Palat.

VIDEO cu declarațiile lui Gigi Becali

Sepsi i-a stabilit prețul lui Marius Ștefănescu

Motivul? În cazul unui transfer al lui Ștefănescu, Sepsi va trebui să îi plătească jumătate din sumă celor de la Viitorul Cluj, clubul care l-a format pe fotbalist. În aceste condiții, Sepsi vrea să rămână în cont cu cel puțin 800 de mii de euro după plata ”datoriei” către Viitorul Cluj. Așadar, suma de transfer se ridică la 1.6 milioane de euro.

Totuși, Atilla Hadnagy, oficialul covăsnenilor, a declarat că negociază cu cei de la Viitorul Cluj pentru a micșora procentul pe care ar urma să îl încaseze în urma unui eventual transfer până la 20-30 la sută, lucru greu de acceptat de către clubul din Cluj.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com. 

Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu, poate la iarnă.

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 500.000 – 600.000 de euro, pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era problemă.

Eu zic că un milion e ok, dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50 la sută din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50 la sută, la noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 200.000 -  300.000. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase.

Nu putem să-l lăsăm pe Marius pentru 400.000 – 500.000 de euro să plece, valorează mai mult. E un jucător bun, eu zic că dacă obținem net, să zic așa, 700.000 - 800.000 de euro, atunci e bine”, a declarat Attila Hadnagy, conform Sport.ro.

Etichete: transfer , sepsi , gigi becali , superliga , fcsb , marius ștefănescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce le-a spus Răzvan Lucescu grecilor, după ce a umilit-o pe Panathinaikos și a ajuns la 90 de minute de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Ratează EURO 2024: jucătorul de la Real Madrid, indisponibil

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

"Eroul de la Sevilla", impresionat de puștiul din poarta Corvinului. ”O să mai auzim de el”

Citeşte şi

Gata! E OUT de la Tottenham, din vară

Barcelona a aflat cât trebuie să plătească pentru starul dorit de Xavi

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”