Ilie Dumitrescu a vorbit despre Alexandru Pașcanu, jucătorul dorit de Gigi Becali

"Lasă-mă, că nu e loc!" Cum l-a sfidat Ilie Dumitrescu pe Gigi Becali: "Băgaţi-l în direct să spună"

26.10.2018, 09:03
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Cele două înfrângeri consecutive suferite de FCSB în Liga 1, cu Chiajna şi Universitatea Craiova, au creat o stare de tensiune între Nicolae Dică şi Gigi Becali. Primul care a ieşit la rampă a fost tehnicianul roş-albaştrilor. Dică a spus, după înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, că ar avea nevoie de "mai multă libertate" pentru a reuşi lucruri mai bune.

Replica patronului nu s-a lăsat mult aşteptată. Becali a intervenit în direct la Digi Sport şi i-a dat dreptate lui Dică în ceea ce priveşte "lipsa de libertate". Mai mult, Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că el a stat în spatele unei schimbări în partida de pe "Ion Oblemenco".

Despre imixtiunile lui Gigi Becali în activitatea antrenorului a vorbit şi Ilie Dumitrescu. În 2010, Ilie Dumitrescu la a fost antrenor la Steaua (n.r. - FCSB), pentru o scurtă perioadă.

"Eu am lucrat cu Gigi Becali. Eu antrenam echipa şi încerca să îmi spună. Şi i-am zis, lasă-mă, că nu e loc. De ce la mine nu a făcut nicio schimbare? De ce nu s-a băgat la mine să facă o dată echipa Gigi Becali? Băgaţi-l în direct să spună dacă o dată a făcut semn, dacă o dată s-a rugat de mine să îl bag pe nu ştiu care. Niciodată. Eu nu aveam nici contract, eu m-am dus fără niciun ban. Când am văzut că a început tribuna să ţipe, nu ştiu cine i-a pus, poate i-a pus chiar el, am plecat. Ne-am strâns mâna şi am plecat", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Nicolae Dică, declarație bizară după derby-ul cu Universitatea Craiova

Înfrângerea de la Craiova, a doua suferită consecutiv de FCSB, i-a lăsat un gust amar lui Nicolae Dică, aflat la un singur meci de finalul ultimatumului dat de patronul Gigi Becali, care a spus că îi va face o evaluare după 13 etape. Printre suspine, antrenorul roș-albaștrilor a spus că și-ar dori mai multă libertate, pentru a putea scoate mai mult din munca sa cu echipa.

"Nu mă tem, pentru că muncesc mult, știu ceea ce fac și uneori se întâmplă să nu iasă cum îți dorești. În continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi reuși să fac mai multe lucruri", a declarat Nicolae Dică.

Gigi Becali a reacţionat imediat: "Dică a spus adevărul"

Gigi Becali nu a fost surprins de afirmaţia lui Nicolae Dică, antrenorul FCSB-ului, care a declarat după eşecul cu Craiova că şi-ar dori "mai multă libertate". Patronul "roş-albaştrilor" a recunoscut şi după eşecul "roş-albaştrilor" cu U Craiova, din Bănie, scor 1-2, că s-a implicat de multe ori în alcătuirea echipei şi alte probleme ale antrenorului.

"Să spun adevărul. Niciodată nu mă supăr când cineva spune adevărul. Dică a spus adevărul. Cum adică? Păi eu pedepsesc pe cineva că spune adevărul? Are omul dreptate, nu e lăsat de mine și de aia face ce face, poate mai puțin, poate mai mult. Așa cred eu. E adevărat că probabil nu a fost lăsat astăzi (n.r. - duminică) să facă cum voia el. (Schimbarea cu Tănase ați făcut-o dumneavoastră?) Nu-mi aduc aminte. Dică nu are nicio vină. Și atunci cum să-l dau eu afară? Eu sunt vinovat. Dacă el alege să plece, să plece. Nici eu nu vreau, se alege praful", a declarat Becali la "Fotbal Club".

FCSB a căzut pe locul 2 în Liga 1 după 12 etape, cu 21 de puncte, două în spatele liderului CFR Cluj.

Etichete: nicolae dica , gigi becali , ilie dumitrescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”De ce FCSB?”. Marius Ștefănescu, enigmatic: ”Ce să fac, să mă pun rău cu patronul?”

La șase zile după ce a câștigat titlul, Darius Olaru a spus de la cine a primit cel mai emoționant mesaj

Tensiune după Farul - Sepsi! Conducerea oaspeților nu s-a ferit de cuvinte: ”E foarte urât ce s-a întâmplat”

Ce concluzie a tras Gică Hagi, după 1-4 cu Sepsi: ”Gol pe centru ca la copii”. Precizarea făcută de ”Rege”

Citeşte şi

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar fi perfect pentru FCSB: ”E top! Își poate arăta calitățile mai bine acolo”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”