Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Laszlo Dioszegi, mesaj clar pentru Adrian Mititelu, în așteptarea verdictului la apel: ”La TAS nu au nicio șansă!”

articol scris de Digi Sport
01.03.2023, 15:46
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat la ”masa verde” partida cu U Craiova 1948, după ce suporterii olteni au avut scandări xenofobe la adresa covăsnenilor.

Centralul Andrei Chivulete a oprit partida, iar Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a acordat victoria lui Sepsi.

Laszlo Dioszegi: ”Nu vor merge la TAS, nu au nici 1% șanse!”

Nemulțumit, Adrian Mititelu susține că partida a fost oprită neregulamentar, pentru că o astfel de măsură se impune doar în cazurile scandărilor rasiste, ceea ce nu a fost cazul la Sfântu Gheorghe. Patronul oltenilor a făcut apel și speră la rejucarea meciului, ca echipa sa să aibă o șansă în plus de a ajunge în play-off.

Laszlo Dioszegi, patronul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a mărturisit în cadrul emisiunii Liga Digi Sport că nu se gândește la verdictul final în ceea ce privește cele trei puncte câștigate la ”masa verde” cu U Craiova 1948.

Apelul făcut de formația patronată de Adrian Mititelu se va judeca joi, însă Laszlo Dioszegi este liniștit că echipa sa va avea câștig de cauză. Adrian Mititelu a transmis că va merge la TAS, dacă și la apel, decizia va fi împotriva echipei sale, dar patronul formației din Sfântu Gheorghe este de părere că, acolo, oltenii nu vor avea nicio șansă.

Mâine va fi recursul. Nu avem nicio așteptare. Nici nu mă mai gândesc la el. De o lună de zile, doar despre asta se vorbește. Ce dă Dumnezeu așa o să fie. Nu ne-am gândit la așa ceva. mâine vom vedea ce decizie ia Comisia, iar după aia vom analiza.

Niciodată nu iau decizii la cald, nu iau decizii singur. Vom analiza situația atunci pe moment. Acum, nici nu vreau să mă gândesc. Luăm în calcul orice scenariu. Dacă se rejoacă meciul, am o singură întrebare. Când se va rejuca, pentru că nu mai e timp, numai dacă decalăm puțin play-off-ul și play-out-ul.

La TAS nu au nicio șansă. Nu vor merge la TAS, acolo nu au nici 1% șanse. Știm că UEFA și FIFA sancționează foarte drastic xenofobia. Au toleranță zero. Nici timpul nu este un aliat. Mâine, TAS-ul nu o să ia o decizie și imediat începe play-off-ul și play-out-ul”, a spus Laszlo Dioszegi la emisiunea Liga Digi Sport.

Adrian Mititelu, mesaj tranșant pentru Răzvan Burleanu: ”El a obținut postul datorită Craiovei!”

Înainte de judecarea apelului, Adrian Mititelu, patronul formației din Bănie a ținut să transmită un avertisment pentru Răzvan Burleanu.

Finanțatorul grupării din Bănie a declarat că Mircea Sandu a plecat de la FRF în urma scandalului cu U Craiova 1948, acesta fiind motivul, în opinia lui Mititelu, pentru care Burleanu a avut șansa de a deveni președintele FRF.

Eu refuz să cred că președintele Comisiei de Apel se poate compromite. Întreruperea meciului nu este prevăzută în regulament pentru scandări xenofobe. Noi nu avem nicio vină. Noi nu puteam face nimic.

Domnul Dioszegi putea să spună ca cei de la Craiova să fie evacuați. Noi nu aveam nicio obligație, nicio răspundere. Cum pot să răspund eu pentru ce fac niște oameni. Cum să răspund eu pentru faptele altora. Este o aberație.

Să nu uite că Mircea Sandu a părăsit postul ăsta din cauza scandalului cu U Craiova 1948. El a obținut postul datorită Craiovei. Dacă nu se întâmpla acea nenorocire, Mircea Sandu era și acum președintele Federației”, a spus Adrian Mititelu.

Etichete: tas , adrian mititelu , sepsi , u craiova 1948 , laszlo dioszegi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"

Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit ţintuit de un gard, cu un cui în fiecare mână, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Universitatea Craiova - FCSB 1-0, ACUM, DGS 1. Raul Silva a deschis scorul pentru olteni

Oficial Jose Mourinho, invitat de lux la meciul ”Retragerii Generației de Aur”: ”Ne vedem curând, București”

Video Haosul de la FCU Craiova continuă! Și-a făcut praf toți colegii, după eșecul cu UTA: "Jalnici!"

Cornel Șfaițer a reacționat imediat după acuzațiile de blat! ”Rușine să vă fie” s-a auzit din tribune

Citeşte şi

Echipa din play-off ”decimată” pentru următoarea etapă: ”Abia dacă avem 15-16 jucători”

Patronul lui Sepsi a făcut anunțul despre vedeta de 1.600.000€

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”