Jucătorii lui CFR Cluj / Foto: Profimedia

Le poartă din nou noroc? Arbitrul delegat la meciul FC Botoșani - CFR Cluj, care poate decide campioana

articol scris de Digi Sport
17.05.2021, 17:45
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

CFR Cluj va întâlni FC Botoșani, marți, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, iar ardelenii vor deveni campioni dacă vor obține trei puncte în deplasarea din Moldova.

Sebastian Colțescu arbitrează FC Botoșani - CFR Cluj

CCA l-a delegat la această partidă pe Sebastian Colțescu, care va fi ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleț și George Neașcu, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Viorel Flueran.

Sebastian Colțescu le-a purtat noroc clujenilor în toate cele trei partide la care a fost delegat în acest sezon. Arbitrul din Craiova a fost la centru și în partida tur din sezonul regulat cu FC Botoșani, când CFR Cluj s-a impus la limită, scor 2-1.

În celelalte două partide ale lui CFR Cluj cu Colțescu la centru, formația din Gruia a obținut două victorii categorice: contra lui FC Argeș, în runda 25 din sezonul regulat, 5-0, când ardelenii au beneficiat de două penalty-uri și împotriva Academicii Clinceni, în prima etapă din play-off, 3-0.

CFR Cluj este echipa pe care Sebastian Colțescu a arbitrat-o în cele mai multe ocazii de-a lungul carierei sale. Arbitrul aflat pe lista FIFA din 2006 a fluierat la 48 de jocuri ale ardelenilor, în care s-au înregistrat 24 de victorii ale formației de pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", cinci remize și 19 înfrângeri.

  • 2,7 este media cartonașelor galbene arătate de Colțescu în meciurile lui CFR Cluj - 130, în cele 48 de partide.

CFR Cluj câștigă titlul dacă învinge FC Botoșani

Ardelenii pot deveni campioni încă de etapa viitoare, dacă vor învinge FC Botoșani, marți, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

O victorie în etapa următoare este suficientă pentru CFR Cluj, având în vedere că nu a beneficiat de rotunjirea punctelor la intrarea în play-off, spre deosebire de FCSB.

De asemenea, CFR Cluj va câștiga titlul etapa următoare chiar și dacă nu va învinge FC Botoșani, cu condiția ca FCSB să obțină un rezultat identic sau mai slab contra Universității Craiova.

FCSB poate spera în continuare la titlu dacă CFR Cluj nu va învinge FC Botoșani, iar bucureștenii vor câștiga ambele jocuri rămase - cel cu Universitatea Craiova, din etapa următoare și duelul direct cu CFR, din ultima rundă.

În cazul în care CFR Cluj va pierde meciul cu FC Botoșani, iar FCSB va învinge Universitatea Craiova, echipa lui Edi Iordănescu se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate la meciul cu FCSB.

Astfel, FCSB poate pierde pentru a șasea oară consecutiv titlul în Liga 1, în timp ce clujenii au șanse mari să cucerească trofeul pentru a patra oară consecutiv.

Etichete: cfr cluj , arbitru , fc botosani , sebastian coltescu , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Irobiso a restabilit egalitatea după șapte minute

Citeşte şi

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Elias Charalambous a câștigat titlul cu FCSB, iar presa din Cipru a reacționat imediat

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”