Dan Petrescu / Foto: Getty Images

”Lista neagră” a lui Dan Petrescu: 8 jucători, OUT de la CFR

articol scris de Digi Sport
20.04.2024, 15:20
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Dan Petrescu (56 de ani) se pregătește de cel de-al patrulea mandat ca antrenor principal la CFR Cluj, după ce și-a dat deja acordul.

Până la vară, atunci când va intra în vigoare contractul, de echipă se vor ocupa Francisc Dican și Ovidiu Hoban. Totuși, în ultima etapă, ardelenii au fost umiliți de Farul, scor 5-1, iar ”Bursucul” a făcut deja ”lista neagră”.

Dan Petrescu vrea să renunțe la 8 jucători din actualul lot al CFR-ului 

Pe lângă Cristi Manea, cel care și-a anunțat deja plecarea, Dan Petrescu e gata să renunțe la alți șapte fotbaliști, după cum anunță cei de la Fanatik

Tehnicianul de 56 de ani e gata să renunțe la doi portari din actualul lot. Otto Hindrich este deja dorit de UTA Arad, în timp ce contractul Cristian Bălgărdean expiră, iar acesta va rămâne liber. 

Petar Mamic va fi pus și el pe liber, la fel ca și Ricu Zejnullahu, elvețianul care nu a prins niciun minut în tricoul ardelenilor. Un alt fundaș care va pleca de la CFR Cluj este Anton Kresic. Croatului îi expiră împrumutul de la Rijeka și se va întoarce la formația din țara natală. 

Pe lângă aceștia, Dan Petrescu vrea să scape și de vedetele Panagiotis Tachtsidis și Omar El Kaddouri, marocanul pe care Ioan Varga îl elogia în momentul sosirii. 

Cristi Manea a anunțat că nu a ajuns la niciun acord cu CFR Cluj

CFR Cluj încearcă de o perioadă lungă de timp să îl convingă pe Manea să rămână în Gruia, dar cele două părți încă nu au ajuns la un acord. Acest lucru a fost confirmat chiar de fotbalist.

La finalul partidei de la Ovidiu, Manea a fost întrebat despre viitorul său la CFR și a susținut că are șanse mari să părăsească formația din Gruia la finalul contractului.

”Nu avem nicio scuză. Suntem vinovați cu toții. Trebuie să facem ceva pentru că mergem la Craiova și o să fie și mai greu. Eu cred că trebuia schimbată toată echipa la pauză. Nu avem nicio scuză. Trebuie să ne trezim. Este dificil.

Acesta este fotbalul. Te pedepsește. În loc să facem 1-1, au făcut ei 2-0. Sunt foarte supărat și pe mine și pe toată lumea. Parcă nici nu mai avem noroc. Nici noi nu suntem bine.

Ce să mai spună (n.r. Dan Petrescu)? Să nu mai îmbrăcăm tricourile astea. CFR ar avea nevoie de un antrenor care să pună piciorul în prag.

Eu îmi fac treaba până la final. Când va expira contractul, cred că voi pleca. Nu am ajuns la nicio înțelegere.”, a spus Cristi Manea la flash-interviu.

VIDEO Declarațiile lui Cristi Manea despre plecarea de la CFR Cluj

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , omar el kaddouri , superliga , balgradean , cristi manea , panagiotis tachtsidis , petar mamic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

Exclusiv Răzvan Zăvăleanu a intervenit în ”cazul Edgar Ie”: ”N-am cum să fiu convins”

Exclusiv ”Ce se întâmplă cu Dinamo dacă retrogradează?”. Răzvan Zăvăleanu a dat răspunsul imediat

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”