Cristi Manea are 22 de ani/ Foto: Facebook FCSB

Video FCSB - Lokomotiv Moscova 3-3. Cristi Manea, dublă, și Momcilovic au marcat pentru roș-albaștri. Penalty ratat

20.01.2020, 19:18
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB se află pe ultima sută de metri cu pregătirea în Spania. Roș-albaștrii au jucat azi penultimul amical al cantonamentului de la Marbella. Formația pregătită de Bogdan Vintilă a marcat de trei ori, dar a primit tot atâtea goluri.

Cristi Manea și Marko Momcilovic au punctat pentru vicecampioană, toate golurile venite din faze fixe. Fundașul dreapta a marcat din lovitură liberă, cu șansă, și din penalty, în timp ce sârbul a punctat cu capul, după o lovitură liberă executată de Adi Popa.

FCSB (prima repriză): Vlad - Cristi Manea, Iulian Cristea, Ovidiu Perianu, Momcilovic - Lucian Filip (cpt), Vînă, Darius Olaru - Adi Popa, Cristi Dumitru, Adrian Niță. La pauză au intrat, în atac, Man, Moruțan și Coman, iar pe parcursul reprizei secunde, la 3-3, au mai intrat Bălgrădean, Crețu, Nedelcu, Planic, Panțîru și Oaidă.

Ultimul meci amical din Spania este programat miercuri, 22 ianuarie, începând cu ora 16:30 (ora României), împotriva campioanei Coreei de Sud, Jeonbuk Hyundai Motors. Meciul se va disputa pe terenul La Quinta Football Pitch și va fi transmis în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Lotul FCSB deplasat în Spania, la Marbella

  • Andrei Vlad, Cristi Bălgrădean, Toma Niga - portari
  • Cristi Manea, Valentin Crețu, Iulian Cristea, Ionuț Panțîru, Ovidiu Perianu, Adrian Niță, Dennis Man, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Lucian Filip, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Adi Popa, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Florinel Coman, Cristian Dumitru, Bogdan Planic, Marko Momcilovic, Aristeidis Soiledis, Mihai Pintilii.

Amicalele iernii pentru FCSB, orele și stadioanele pe care se va juca

FCSB va sta în Spania până pe 23 ianuarie, când va reveni în țară, chiar cu o săptămână înainte de reluarea campionatului. Liga 1 se va relua în weekend-ul 31 ianuarie - 2 februarie.

În Spania, elevii lui Bogdan Vintilă au disputat trei partide amicale, împotriva celor de la FC Basel 1893, Karlsruher SC, FC Lokomotiv Moscow și vor mai juca miercuri cu Jeonbuk Hyundai Motors FC, ultima echipă fiind proaspăta campioană a Coreei de Sud.

  • 16 ianuarie 2020 - FCSB - FC Basel 0-1 VIDEO
  • 18 ianuarie 2020 - FCSB - Karlsruher SC 1-0 VIDEO
  • 20 ianuarie 2020 - FCSB - FC Lokomotiv Moscova 3-3 VIDEO
  • 22 ianuarie 2020 - FCSB - Jeonbuk Hyundai FC - 16:30 - Centro Deportivo Dama de Noche, Puerto Banus

Min. 90+2 - FINAL!

Min. 79 - Moruțan a luat o fază pe cont propriu, pe stânga, a driblat un adversar, după care a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 77 - Coman a luat o fază pe cont propriu, pe dreapta, a intrat în careu, a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 72 - PENALTY RATAT LOKOMOTIV MOSCOVA! Rușii au ratat o lovitură de la 11 metri, mingea s-a dus peste transversală. PLANIC a fost cel care a comis faultul.

Min. 64 - GOOOL LOKOMOTIV 3-3, Zhemaletdinov! Contraatac rapid al moscoviților și finalizare din 6 metri pe zona centrală a lui Zhemaletdinov

Min. 49 - Florinel Coman a executat o lovitură liberă, de la mare distanță, direct pe poartă, dar portarul a reținut.

Bogdan Vintilă a operat mai multe modificări la pauză. Man, Moruțan și Florinel Coman au schimbat linia de atac a vicecampioanei.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - PAUZĂ!

MIN: 45 - GOOOL FCSB: 3-2, MANEA-PENALTY! Fundașul dreapta a realizat dubla, din lovitură de la 11 metri.

Min. 44 - PENALTY FCSB! Darius Olaru a fost placat în careul de 16 metri și s-a dictat 11 metri

Min. 33 - GOOOL LOKOMOTIV: 2-2, Barinov! Un nou contraatac al moscoviților, plecat tot de pe stânga, acolo unde iar Momcilovic a fost ușor depășit, după care lipsa de experiență a cuplului inventat pentru azi Cristea -Perianu și-a spus cuvântul iar Vlad a scos pentru a doua oară mingea din plasă.

MIN. 29 - GOOOL FCSB: 2-1, MARKO MOMCILOVIC! Fundașul sârb a marcat cu o lovitură de cap, din interiorul careului, după o lovitură liberă executată de pe stânga de Adi Popa.

Min. 27 - GOOOL LOKOMOTIV: 1-1, Miranchuk! După un contraatac rapid, în care apărarea roș-albaștrilor a fost făcută șah-mat, Andrei Vlad n-a mai avut ce face.

MIN. 15 - GOOOL FCSB: 1-0, CRISTI MANEA! Fundașul dreapta a executat foarte bine o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, scoasă de Dumitru. Mingea, ce-i drept, deviată a intrat în plasă.

Min. 8 - Și Dumitru a încercat un șuc, dar cam anemic, pe lângă bara din dreapta porții

Min. 6 - Vînă și-a încercat șansa cu un șut de la distanță, dar a trimis pe lângă bara din stânga porții.

UPDATE Ora 17:29 - A început al treilea amical al roș-albaștrilor de la Marbella. Lovitura de start le-a aparținut elevilor lui Vintilă. FCSB evoluează tot în același amical, de culoare bleu.

UPDATE Ora 17:27 - Cele două echipe se află la încălzire.

Echipa de start a celor de la FCSB

Bogdan Vintilă nu se va putea baza în amicalul cu rușii pe Ovidiu Popescu, care este accidentat și va lipsi cel puțin o lună de pe gazon. Cel mai probabil, tehnicianul de 47 de ani nu-l va folosi nici pe Răzvan Oaidă, care a suferit o ușoară contuzie la amicalul cu Karlsruhe, scor 1-0.

Vintilă nu se va putea baza nici pe Florin Tănase. Căpitanul roș-albaștrilor nu a jucat în ultimul meci din cauza unor dureri la tendon. ”Decarul” vicecampioanei a evoluat însă în meciul cu Basel, pierdut de roș-albaștri cu 0-1.

 

Etichete: cantonament fcsb , amical fcsb , fcsb lokomotiv moscova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”