Valentin Mihăilă, alături de Elvir Koljic și Alexandru Cicâldău în meciul CFR Cluj - Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

Video CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-3. Nebunie în Gruia! Oltenii au relansat campionatul, după un meci superb

28.06.2020, 21:55
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

CFR Cluj și Universitatea Craiova au arătat de ce se află pe primele două locuri și au oferit un super derby în Gruia.

Mai întâi, clujenii au cerut penalty în minutul 6, la un duel dintre Costache și Vlădoiu, dar arbitrul a dat cartonaș galben pentru simulare. Câteva minute mai târziu oltenii au deschis scorul, după un șut superb al lui Koljic.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-3. Oltenii au relansat lupta la titlu

Nistor l-a pus apoi la încercare pe Arlauskis, iar la cealaltă poartă Costache nu a nimerit ținta. Djokovic l-a întins pe Pigliacelli, iar Itu a nimerit transversala din câțiva metri.

Nebunia a continuat și în celălalt careu, dar Arlauskis a salvat miraculos din fața lui Koljic, iar apoi a scos șutul lui Bălașa.

Spectacol a fost și în partea secundă, când Mihăilă a făcut 2-0 cu un lob de efect, iar apoi tot el a trimis o bombă, parată de Arlauskis.

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-3. Un singur punct le desparte pe cele două echipe

Trupa lui Dan Petrescu a dat semnalul revenirii în minutul 60, după execuția magnifică a lui Deac, iar după alte 10 minute a venit și egalarea, la lovitura de cap a lui Vinicius.

Nu avea să fie acesta scorul final pentru că, în minutul 87, Cicâldău a luat o acțiune pe cont propriu și a adus victoria oltenilor, cu toate că șutul lui Păun, din minutul 90+6, a trecut aproape de poartă.

După acest succes, Craiova s-a apropiat la un singur punct de liderul CFR, iar lupta pentru titlu este relansată.


Știrea inițială:

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova poate fi urmărit, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

Oltenii sunt la patru puncte distanță de echipa lui Dan Petrescu, iar cu o victorie pot ”relansa” lupta pentru titlu din Liga 1. Trupa lui Bergodi vine după două victorii cu același scor, 2-1, împotriva celor de la Astra Giurgiu și FC Botoșani.

Tot după două victorii vine și campioana, care a scos-o din lupta pentru titlu pe FCSB, cu 1-0 în Gruia, și s-a impus pe terenul lui FC Botoșani cu 2-0.

Factorii care o pot duce pe Universitatea Craiova la un punct de liderul CFR Cluj

”Cu CFR trebuie să joci tehnic aproape perfect, dacă nu, ei fac ce vor ei. Dacă greșești o pasă, vin imediat peste adversar. Pentru a obține punctele, trebuie să fim foarte buni din punct de vedere defensiv și tehnic.

E un meci de fotbal, normal că jucăm la victorie. Eu sper că vom face un joc foarte bun și se vor vedea îmbunătățire din echipă. Cred că putem, putem să obținem un rezultat bun la Cluj. În fotbal, nu există nicio echipă perfectă”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Etichete: cfr cluj , universitatea craiova , cfr cluj universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Mihai Rotaru, în culmea fericirii după succesul cu Rapid: ”Te iubesc, dar nu ca pe o victorie în minutul 90”

Fotbalistul de la CFR pe care Dan Petrescu îl dă afară. Ioan Varga a confirmat: ”Nu-l vrea”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”