Sepsi - Viitorul 3-3 / Foto: colaj Digi Sport

Video Sepsi - Viitorul 3-3. Ce meci! Spectacol total la Sfântu Gheorghe! Gazdele, în 10 oameni, au egalat pe final

27.06.2020, 21:44
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Spectacol total la Sfântu Gheorghe! Viitorul a început tare meciul cu Sepsi, iar Rivaldinho a ratat prima șansă. Constănțenii au primit penalty după 10 minute, iar Iancu a transformat.

Apoi Lorand Fulop l-a pus la încercare pe Căbuz, însă cei care au marcat au fost tot oamenii lui Hagi, prin voleul superb al lui Ghiță. Sepsi a marcat și ea după ce Istvan Fulop a centrat, iar fratele său, Lorand, a trimis în plasă.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Sepsi - Viitorul 3-3. Spectacol total la Sfântu Gheorghe

Gazdele au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Carnat, iar Viitorul a trecut iarăși pe lângă gol, prin Cosmin Matei, iar apoi prin Rivaldinho. Viitorul a făcut  3-1 prin Matei, însă Sepsi a primit penalty și Vașvari a redus din diferență de la punctul cu var.

Lorand Fulop a ratat din nou, iar la cealaltă poartă Gabi Iancu l-a încercat din nou pe Niczuly. Surpriza a venit în minutul 86, când Safranko a egalat nesperat, iar Sepsi - Viitorul s-a terminat 3-3.


Știrea inițială:

Meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC Viitorul poate fi urmărit, de la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS și pe aplicația Digi Online.

Constanțenii sunt pe primul loc în play-out, la șapte puncte distanță de echipa lui Leo Grozavu și fără emoții în ceea ce privește lupta pentru evitarea retrogradării. În etapa precedentă, trupa lui Hagi i-a stricat debutul lui Ruben Albes pe banca lui Hermannstadt, câștigând clar, scor 4-1.

Sepsi vine după un succes răsunător în Cupa României, în fața celor de la Poli Iași, scor 5-1. Covăsnenii sunt la șase puncte distanță de zona retrogradabilă, și pot scăpa de emoții cu o victorie în fața Viitorului.

Gheorghe Hagi: ”Leo ne cunoaște foarte bine”

„Ambele echipe sunt în formă, ambele joacă un fotbal ofensiv. Cu siguranță va ieși un meci foarte bun. Leo ne cunoaște foarte bine. Sunt două echipe bune care vor să practice un fotbal ofensiv, cred că va fi un meci foarte bun”, a spus Gheorghe Hagi.

Etichete: sepsi , viitorul , sepsi-viitorul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali

E gata! Standard a acceptat oferta pentru Denis Drăguș: câți bani încasează

Imediat după Bayern - Real Madrid, antrenorul a spus ”DA”! Contract până în 2027

Compagno a plecat de la FCSB, dar vrea un tricou de campion. ”Nu știu cum funcționează”

Citeşte şi

Video După chinul cu ”gladiatorii” de la Sepsi, Mario Camora a făcut anunțul despre Dan Petrescu

Video CFR Cluj - Sepsi 2-1. Karlo Muhar i-a salvat pe ardeleni în 90+6

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

CRBL, declarații neașteptate după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur!” În ce relații au rămas după separare

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool