Liviu Ciobotariu / Foto: Sport Pictures

Liviu Ciobotariu se gândește la play-off, după ce a învins-o pe FC Voluntari. ”Distanța nu este atât de mare”

articol scris de Digi Sport
27.10.2023, 20:06
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Sepsi Sfântu-Gheorghe a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în deplasare, în meciul de deschidere al etapei cu numărul 14 din SuperLiga.

Marius Ștefănescu a reușit o dublă pentru echipa sa. Fotbalistul a dechis scorul în minutul 5, iar al doilea gol l-a marcat în minutul 76.

Liviu Ciobotariu se bucură după victoria în fața fostei sale echipe

Liviu Ciobotriu a explicat că echipa sa a avut mai multe situații în care putea marca. Antrenorul le-a reproșat jucătorilor săi că în unele momente ale jocului s-au apărat prea aproape de propria poartă, în încercarea de a proteja avantajul de pe tabelă.

”Ne-am retras în a doua repriză. Au fost anumite momente de joc când ne-am apărat prea jos. Am vrut să gestionăm acel avantaj de un gol. Nu am mai reușit în a doua repriză să avem posesia. Sunt bucuros pentru rezultat.

Îi felicit pe băieți pentru că nu putem să uităm că venim după o serie de șase înfrângeri. Venim după o serie cu șapte meciuri în care am primit gol. Este adevărat că puteau marca prin Florea, care a avut acea bară.”, a declarat Ciobotariu la flash-interviu.

Sepsi speră ca va prinde play-off-ul din SuperLigă

Ciobotariu a mai adăugat că echipa sa încă are șanse mari să prindă play-off-ul. Sepsi se află pe locul opt, la distanță de doar un punct față de FC Hermannstadt, ocupanta locului șase, care are un meci mai puțin disputat.

”Mai avem mult de muncit. Am spus-o și înainte că distanța nu este atât de mare de locul 6. Asta le-am spus-o și jucătorilor în vestiar. Suntem aproape de locul 6.

Trebuie să ne pregătim pentru meciul din Cupa României cu Hunedoara. Trebuie să câștigăm pentru că suntem deținătorii trofeului. Ulterior, jucăm acasă cu Petrolul.”, a mai spus Ciobotariu.

Etichete: liviu ciobotariu , fc voluntari - sepsi , video voluntari - sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 36 de milioane €! Marius Lăcătuș e convins: ce urmează în ”războiul” FCSB - CSA Steaua, după verdictul în cazul palmaresului

Ce lovitură! Denis Alibec a ales între FCSB și Farul

Exclusiv Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș sunt siguri că nu trebuie să lipsească de la EURO 2024: ”Cel mai bun din SuperLigă”

Foto Valeriu Iftime a intrat în vestiar după Botoșani - Mioveni! Mesajul transmis

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”