News Alert Lovitură de proporții: Bălgrădean, la CFR Cluj! Becali îl face praf: "Bă, băiatule, ești nebun?"

04.03.2020, 11:47
  • Fotbal: Moldova - Ucraina, marți, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: Portugalia - Irlanda, marți, 21:45, DGS 1

Cristian Bălgrădean (31 de ani) este protagonistul celui mai spectaculos transfer din Liga 1 în această vară. Portarul celor de la FCSB a bătut palma cu CFR Cluj și, din vară, va evolua pentru gruparea din Gruia.

Cristi Bălgrădean, la CFR Cluj. Becali l-a făcut praf

Intrat în ultimele 6 luni de contract cu roș-albaștrii, portarul nu a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii. Contactat de CFR Cluj, Bălgrădean nu a stat prea mult pe gânduri și a ajuns la un acord cu formația antrenată de Dan Petrescu. 

"Nu e chiar atât de simplu, nu e știre bombă, e bombă atomică. El a semnat deja acum 10 zile, eu am aflat de la o persoană care nu mă cunoaște și mi-a dat mesaj. Am crezut că e glumă și l-am sunat pe el.

'Da, nea Gigi, am semnat!' I-am zis 'Bă, băiatule, ești nebun? Trebuia să anunți'. Tu ai semnat cu o contracandidată. Nu e vorba că nu va mai apăra, dar cum să mai apere el? Nu vreau să îmi fac păcate, dar înseamnă că mingea înscrisă cu Botoșani, de i-a dat-o pe tavă, înseamnă că te gândești la CFR, să ia campionatul. Mi-a zis că i-a fost rușine. Cum să îți fie rușine, mă, să îmi spui? Să i-o dai pe tavă, să bage ăla mingea în poartă nu ți-a fost rușine?

Clubul poate să îl contacteze, dar face o înștiințare în prealabil. Ai voie să semnezi cu el, înștiințându-mă. Tu nu mă înștiințezi, semnezi cu el, o fi luat și o sumă la semnătura...direct mită, cum ar veni.

Am vorbit cu un avocat, nu mai vreau să fac asta. E foarte grav, nu îmi vine să cred. Tu aperi cu Botoșani când erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemulțumire, nu e vorba de așteptat, de ce nu ai anunțat când ai semnat? De ce ai apărat cu Botoșani?

Dacă voiam să prelungim contractul, îi spuneam, nu am avut intenția asta. Aici vorbim de un portar care a apărat cu Botoșani când a semnat cu CFR și care a luat un gol pe care i l-a pus pe tavă. Aici vorbim de viciere de rezultat.

100% nu va fi în play-off. I-am zis să își ia catrafusele și să se ducă la el acasă. 'Tu ai apărat cu Botoșani, la revedere!'. Să țin spionul în casă?", a spus Gigi Becali, la ProX.

Cine este Cristi Bălgrădean

Cristian Bălgrădean (31 de ani) este jucătorul celor de la FCSB din luna februarie a anului 2018. Contractul său cu vicecampioana României expiră la finalul acestui sezon.

În cariera sa, Bălgrădean a mai trecut pe la Minerul Lupeni, FC Brașov, Liberty Salonta, UTA Arad, Dinamo, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova și Concordia Chiajna.

Cupa României și Supercupa României sunt trofeele pe care le-a cucerit Bălgrădean în cariera sa, ambele cu Dinamo. Portarul este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,3 milioane de euro.

Etichete: gigi becali , cristi balgradean


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Caz sinistru la Oradea. O femeie a fost găsită moartă într-o remorcă, lângă un bloc. O descoperire șocantă a fost făcută într-un apartament

Cadavrul unei femei a fost găsit într-o remorcă, în parcarea unui bloc din Oradea, iar o altă femeie a fost găsită în același loc, cu multiple leziuni, dar încă în viața. Polițiștii și criminaliștii sunt pe teren și fac anchete, prefigurându-se cazul unei crime. Există suspiciunea că cele două femei au fost victime ale proxeneților.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Louis Munteanu ar fi ales între Rapid și FCSB! ”Un jucător care vrea un anumit confort”

Îl recunoști? A fost căpitan în Liga 1, iar acum și-a spulberat concurența: a câștigat alegerile cu 89% din voturi

"Să semneze și să plece!" Răsturnare de situație la FCSB

A câștigat alegerile ”la mustață” și vrea să construiască un ”mini Old Trafford”: ”O bijuterie”

Exclus din lotul pentru EURO 2024, a plecat în vacanță și a transmis un singur cuvânt

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dinamo și-a stabilit primele amicale din stagiul de pregătire. Cu cine vor da piept ”Câinii”

Cristi Bălgrădean, atac la Dan Petrescu. ”Așa am simțit, consider că nu meritam”

Alexi Pitu, pe lista echipei lui Ianis Hagi. ”A doua șansă”. Cât costă atacantul

Ce lovitură! 100 de milioane de euro pentru Antonio Rudiger

Citeşte şi

Cristi Bălgrădean, gata să semneze cu Dinamo. ”Depinde ce vor oamenii de acolo”

Vot anulat pentru Gigi Becali. Gafa făcută de patronul FCSB-ului la secția de votare

PEROZAdrian Mutu, reuniune cu toți cei 4 copii. Adriana a împlinit 18 ani, Maya îi seamănă perfect, Mario și Tiago, parteneri de distracție

FILM NOWSalma Hayek, joacă în costum de baie, printre valuri. Nici doborâtă de marea agitată nu-și pierde farmecul: "Vreau să fiu eu valul"

Transferul cu care Dan Petrescu vrea să dea lovitura de titlu! Vândut de Gică Hagi în Franța, acum țintă pentru CFR Cluj citeşte ştirea pe Prosport.ro

Noul Nadal, câștigător al Roland Garros, nu se dopează dar folosește metode tradiționale! Sticluțele speciale conțineau "oțet de murături" citeşte ştirea pe ziare.com

Permis de conducere reînnoit în fiecare an și alte modificări. Se schimbă Codul Rutier pentru șoferii spanioli citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sabrina Carpenter, noua senzație a muzicii pop, într-o rochie minusculă pe scenă. Blonda de 1.51 m înălțime arată ca o păpușă

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”