Dan Petrescu, Adrian Mutu / Foto: colaj Digi Sport

Lovitură de teatru în Gruia! Adrian Mutu, în locul lui Dan Petrescu? Șefii CFR-ului au soluția dacă pleacă ”Bursucul”

07.07.2020, 23:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Atmosfera de la CFR Cluj nu mai este la fel de bună precum înainte de pandemie. În ultimele zile, mai ales după ce gruparea din Gruia a pierdut șefia Ligii 1, s-a tot zvonit inclusiv că Dan Petrescu nu va mai continua pe banca tehnică a echipei.

Un obstacol în îndepărtarea lui Petrescu de la CFR Cluj ar fi clauza din contractul acestuia, potrivit căruia ”Bursucul” trebuie să primească un milion de euro. Adrian Mutu pare în acest moment favoritul campioanei.

Dacă CFR Cluj îl va da afară pe Petrescu va trebui să-i achite suma de un milion de euro. În schimb, dacă va pleca el, atunci despărțirea ar putea fi una mai ușoară pentru actuala conducere a clubului.

În cazul în care postul de antrenor va rămâne vacant, cei care se ocupă de destinele CFR-ului par tentați să-l aducă pe Adrian Mutu, susține Antena Sport.

Motivul tenisiunilor de la CFR. Petrescu i-a înfuriat pe conducători după ce a atacat la finalul meciului cu Craiova

CFR Cluj a câştigat titlul în ultimii doi ani, iar unul din principalele atuuri ale ardelenilor a fost liniştea de la echipă. Culmea, cel care a agitat acum apele a fost chiar antrenorul Dan Petrescu. 

"Principalul" celor de la CFR a afirmat după înfrângerea cu Universitatea Craiova, 2-3, că nu a fost linişte la echipă, iar jucătorii nu s-au concentrat la meci.

”Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puţin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a spus Dan Petrescu, la flash-interviul de după meci.

Petrescu încearcă să dea vina pe conducerea lui CFR Cluj

Petrescu se referea la faptul că a fost întârziată plata unui bonus şi cumva dădea vina pe conducere pentru jocul mai slab al echipei şi greşelile neaşteptate ale unor jucători.

Petrescu încearcă să dea vina pe conducere, în timp ce preşedintele CFR-ului este foarte supărat pe antrenor din cauza strategiei financiare proaste pe care e nevoit să o ducă pentru a satisface cererile "Bursucului". Un lot îmbătrânit, fără promovarea tinerilor care să poată fi vânduţi, transferul unor jucători ceruţi de Dan pe care se dau bani mulţi, dar nu sunt băgaţi să joace.

Marţi, la Fotbal Club, Bogdan Mara a intervenit în emisiune şi a ţinut să precizeze că "nu există nicio restanţă la echipă. S-a plătit şi bonusul restant. Iar salariul a fost achitat cu două săptămâni înainte".

Intervenţia lui Mara, altfel rară pentru a spune lucruri concrete despre mersul lucrurilor la CFR, este evident reacţia conducerii la intenţia lui Dan Petrescu de a pune în cârca acesteia o eventuală ratare a câştigării titlului.

De ce relaţia dintre Marian Copilu, artizanul noului CFR, şi Dan Petrescu, antrenorul care a luat două titluri la rând s-a stricat

Dan Petrescu este un antrenor mare. Însă unul cu care este greu, extrem de greu să lucrezi. Îţi oferă rezultate, dar trebuie să-i satisfaci toate cererile. Iar unele sunt costisitoare. Dacă nu ia titlul şi să meargă în cupele europene, pentru clubul din Gruia ar fi un adevărat dezastru. 

Conducerea plăteşte salarii costisitoare unor fotbalişti care nu sunt băgaţi pe teren. Fotbalişti care au şi o vârstă şi care atunci când nu joacă pot crea o atmosferă proastă la echipă. Chiar dacă în iarnă s-a încercat împrumutul mai multora dintre aceştia pentru a scăpa de o parte, măcar, a salariilor, Petrescu s-a opus.

Jucători plătiţi cu salarii mari la CFR stau mai mult prin tribună

Aşa se face că în acest moment jucători ca Cestor, Chipciu, Lui Aurelio, Ciobotariu, Boli, Sylla, Pereira, Traore, Golofca, Rondon stau mai mult prin tribună sau se despart de club, cum e cazul lui Ţucudean şi, probabil, Arlauskis. Fotbalişti care nu au deloc salarii mici.

Iar amănuntul că Andrei Radu, Paşcanu, Butean, Fernandez, Alex Ioniţă şi Mailat joacă pentru alte echipe arată dimensiunea reală a unul lot pentru care a insistat Dan Petrescu.

Etichete: adrian mutu , dan petrescu , transferuri cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Gigi Becali a râs în hohote: ”Îmi dă 30 de milioane. Eu vreau 35! M-am săturat, plec”

Live Video&Text Poli Iași - UTA 0-0, LIVE VIDEO, ACUM, pe DGS 1. Meci important pentru echipa lui Tony da Silva

Bogdan Lobonț a rupt tăcerea, după conflictul cu Ermal Krasniqi

”Cea mai proastă din istorie. E șocantă”. O româncă a fost ”pusă la zid” pentru ce a făcut la Londra

Citeşte şi

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”