Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj / Captură Digi Sport

Exclusiv Lovitură de teatru la CFR! Iordănescu i-a anunţat pe jucători că pleacă la vară de la echipă

articol scris de Digi Sport
05.05.2021, 09:10
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

CFR Cluj a obţinut în ultimele secunde cu FCSB, scor 1-1, punctul cu care să-şi păstreze distanţa de două puncte faţă de echipa bucureşteană şi de cinci puncte de Universitatea Craiova.

În ciuda bucuriei prilejuite de golul prin care s-a obţinut un egal cât o victorie, clujenii stau pe un butoi de pulbere. Deşi aparenţele lasă să se înţeleagă altceva, nu este deloc linişte la echipa ardeleană şi în jurul ei.

Iordănescu i-a anunţat pe jucători că pleacă la vară de la CFR Cluj

Din informaţiile Digi Sport, Edi Iordănescu a avut, marţi, o şedinţă cu jucătorii în care le-a spus că va pleca la finalul campionatului, chiar dacă se ia titlul.

"Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept", a fost mesajul transmis de Edi.

Tehnicianul a preluat echipa de la Dan Petrescu într-un moment în care înfrângerile începuseră se se adune. Avea cu  şase puncte mai puţin decât FCSB şi cu patru sub Craiova. 

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.

Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, le-a mai spus Iordănescu jucătorilor, cărora însă le-a atras atenţia că ar fi o greşeală imensă pentru cariera şi viitorul fiecărui om de la CFR Cluj să nu se dea totul pentru câştigarea titlului.

Jucătorii CFR-ului s-au plâns că nu şi-au primit de trei luni salariile

Culmea este că jucătorii nu au contestat acuzele lui Iordănescu despre ce se întâmplă la echipă, dar s-au declarat nemulţumiţi de situaţia financiară. La CFR sunt întârzieri salariale de circa trei luni, iar fotbaliştii s-au plâns că perioadele mari în care contractele nu sunt plătite la timp nu au cum să nu-i afecteze.

Înainte ultimelor cinci meciuri din play-off, CFR Cluj este pe primul loc cu 42 de puncte. Este urmată de FCSB, cu 40 de puncte şi de Universitatea Craiova cu 37.

Joi, de la ora 17:00, se dispută meciul Academica Clinceni-CFR Cluj, iar de la ora 19:45 este programat jocul Botoşani-FCSB.

Astăzi, de la 19:00, se va disputa Sepsi-Universitatea Craiova. Toate meciurile sunt în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro.

Etichete: edi iordanescu , situatie cfr cluj , clasament play-off


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Citeşte şi

Exclusiv A fost la un pas de EURO 2024, dar acum trăiește momente grele

Decizia luată la Rapid, după înfrângerea cu Universitatea Craiova

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură