Galeria lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Lucrurile se mișcă la Dinamo: fanii capătă putere! "Avem 20,06% din club"

11.06.2020, 20:28
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Dinamoviștii au primit o veste bună chiar în ziua în care s-a aflat că un angajat al clubului are coronavirus.

Fanii au strâns din nou bani și au achitat o parte din salariile restante ale jucătorilor. Însă noutatea cea mai importantă este că aceștia susțin că au trecut deja de pragul de 20 la sută din acțiunile pe care le-au cumpărat de la Negoiță.

"Avem 20,06% din clubul Dinamo. Ne-am ținut de cuvânt și am plătit din nou salariile jucătorilor și alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB până ieri la ora 24:00. Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA și astăzi boardul DDB și Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acțiunile clubulkui pentru 1 leu. Tot astăzi a fost virată și suma de 735.000 lei pentru plata restanțelor față de jucători. Astra înseamnă respect față de membrii DDB care doresc să ne respectăm deviza "FAPTE, NU VORBE!"

Cu oameni ca voi, Dinamo nu va muri niciodată! Dinamo trăiește prin suporteri și NICIUN VIRUS nu va putea omorî visul de a salva Dinamo și de a decide singuri destinele acestui club. Vom fi loviți din toate părțile în aceste zile. Loviți de un adversar invizibil, așa cum este virusul acesta, dar și de dușmanii clasici, care se tem că Dinamo se ridică. Dar cu fiecare lovitură noi trebuie să devenim mai puternici și mai hotărâți. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum. DINAMO VA RENAȘTE DIN PROPRIA-I CENUȘĂ.

Am promis că, la 10.000 de membri, CLUBUL VA FI AL SUPORTERILOR. ȘI NE VOM ȚINE DE CUVÂNT! Astăzi trebuie să spargem pragul de 7.000 de membri și să continuăm să creștem. Ne mai despart 3.000 de pași pe ușa rotativă de la Rin.

Odată ajunși acolo, VOM DEZINFECTA TOTUL și VOM LUA ÎNAPOI TOT CE ESTE AL NOSTRU! CÂINE, NU MAI STA PE GÂNDURI, suntem în marș spre ușa de la Rin. Dacă vii și tu, vom ajunge mult mai repede. TOTUL DEPINDE DE NOI. Nu ne înscriem în DDB CÂND PLEACĂ NEGOIȚĂ, ci ne înscriem CA SĂ PLECE NEGOIȚĂ! Înțelegi diferența? INTRRĂ ACUM AICI: www.programddb.ro ȘI trimite-l pe negoiță la plimbare! COTIZAȚIA ESTE DE 48€/an, adică 4,50 ron/săptămână sau 0,63 ron/zi", se arată în comunicatul celor de la DDB.

Ionuț Negoiță îl ironizează pe Ion Crăciunescu, care a devenit membru DDB

După ce Ion Crăciunescu a devenit membru DDB, Ionuț Negoiță l-a ironizat.

"L-am văzut pe domnul Crăciunescu întrebând că de ce nu mă retrag. Eu am vorbit doar de vânzarea lui Dinamo, nu de altceva. Dacă dânsul vrea, să vină mâine și îi dau tot pachetul pe care îl am. Văd că vorbește în necunoștință de cauză. Mă deranjează când unii vorbesc doar să vorbească vorbe. Dacă vrea, să mă sune. Vino încoace și mâine ți-am dat pachetul majoritar.

Ne-am mai întâlnit pe aici, pe la magazinul lui Dinamo. Văd că are forța să își dea cu părerea. Dacă are forța asta, are forță să facă și lucruri. În ce mă privește, mă deranjează când sunt atacat pe nedrept. Când eu vorbesc niște lucruri foarte clar, ar trebui să mă sune și mă întrebe", a declarat Negoiță, la Digi Sport Special.

Fanii ”câinilor” susțin că vor să cumpere machetul majoritar de acțiuni, pentru 1 leu. Aceștia au anunțat că vor semna un memorandum de înțelegere, pentru 60 de zile, prin care ”program DDB” va avea drept de cumpărare a pachetului majoritar de acțiuni.

Etichete: fani dinamo , ionut negoita , suporteri dinamo , doar dinamo bucuresti , ddb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Video Scandal în parcare! Ce i-a așteptat pe jucătorii lui Dinamo, după 1-1 cu Voluntari: jandarmii au apărut imediat

Ionuț Negoiță a dezvăluit după patru ani de ce a plecat de la Dinamo. Anunță un nou proiect în fotbal

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă