Dennis Man si Florinel Coman sunt doriți de TSKA Moscova / Foto: SPORT PICTURES

Man și Coman, doriți de o fostă câștigătoare a Cupei UEFA! Ofertă concretă pentru vedetele lui Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
23.08.2020, 13:03
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

TSKA Moscova a făcut o ofertă clară pentru Dennis Man și Florinel Coman. Clubul din Rusia i-a propus lui Gigi Becali 12 milioane de euro pentru a-i transfera la pachet pe cei doi tineri fotbaliști ai roș-albaștrilor.

TSKA este a doua formație din Rusia care se interesează de serviciile jucătorilor de la FCSB. În urmă cu o lună, Digi Sport anunța că Lokomotiv Moscova este pe urmele lui Dennis Man, dar tratativele pentru un eventual transfer al românului lângă Krychowiak sau Joao Mario, au eșuat.

Fostă câștigătoare a Cupei UEFA în 2005, când competiția nu-și schimbase încă numele în Europa League, TSKA a pus ochii pe "perlele" FCSB-ului și a pus la bătaie 12 milioane de euro, plus bonusuri, pentru Man și Coman. Ocupanta locului 4 în prima ligă din Rusia în stagiunea precedentă va juca direct în grupele Europa League, spre deosebire de formația lui Toni Petrea, care trebuie să treacă 4 tururi preliminare.

Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro doar pentru Dennis Man

Suma pe care rușii i-au propus-o lui Gigi Becali pentru cuplul Man - Coman, 12 milioane de euro, este mult mai mică decât finanțatorul echipei roș-albastre și-ar dori. Latifundiarul din Pipera le-a cerut 15 milioane de euro celor de la Norwich, doar în schimbul lui Dennis Man.

Becali ar dori să-i vândă pe cei doi talentați fotbaliști în campionatele tari din vestul Europei, dar până în acest moment, oferta de la TSKA este singura propunere concretă pentru Man și Coman, anunță GSP.ro. Fotbalistul arădean de 21 de ani a debutat cu gol în noul sezon. Dennis Man a înscris în partida câștigată de FCSB în fața Astrei, scor 3-0, în prima etapă a Ligii 1.

  • 5 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform Transfermarkt
  • 32 de goluri și 22 de pase decisive a reușit arădeanul în tricoul roș-albaștrilor, în 126 de apariții
  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florinel Coman, potrivit Transfermarkt
  • 31 de goluri și 27 de assist-uri a adunat Coman în cele 108 partide pentru FCSB

Etichete: tska moscova , gigi becali , florinel coman , dennis man , transfer man coman


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial A spus "nu" când FRF l-a sunat să joace pentru România, iar acum va îmbrăca tricoul altei țări la EURO

”Extraordinar. Profil pur ofensiv”. Se va prezenta la reunirea FCSB-ului, iar Gigi Becali poate fi încântat deja

Jose Mourinho s-a decis! A cerut 3 staruri la Fenerbahce

Nasser Al-Khelaifi, decizie radicală în privința lui Kylian Mbappe

Citeşte şi

Emeric Ienei și-a desemnat favoritul din naționala României, înainte de EURO 2024

”E cel mai important”. Florinel Coman a văzut partea bună, după rușinea cu Liechtenstein

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”