Video "Marcus Rashford al Ligii 1" l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu! "Să nu mai caute număr 9, îl au în grădină!"

25.07.2018, 08:01
  • MEDIA: Liga Digi Sport, marți, 15:30, DGS 1

  • MEDIA: Digi Sport Special, marți, 21:00, DGS 1

VIDEO Craiova - Poli Iași 0-0 | Ilie Dumitrescu a fost impresionat de marea speranță a Craiovei, Jovan Markovic (17 ani), care l-a făcut să spună că oltenii nu mai au nevoie să transfere atacantul căutat de multă vreme, pentru că au în propria curte un număr 9 veritabil.

Comparat în trecut cu Rodion Cămătaru și cu Romelu Lukaku, pentru fizicul impunător, Markovic i-a adus aminte lui Ilie Dumitrescu de Marcus Rashford, jucătorul lui Manchester United, care a avut parte de un traseu fulminant la clubul de pe Old Trafford și la naționalele Angliei. Rashford (20 de ani) a marcat la debut în 7 competiții: în Europa League, Champions League, Premier League, Cupa Angliei și Cupa Ligii Angliei în tricoul lui Manchester United, dar și la primele meciuri pentru reprezentativa U21 a Angliei și la naționala mare.

Intrat pe teren în minutul 73 al meciului cu Poli Iași, în locul fundașului Răzvan Popa, Markovic a avut o ocazie importantă în minutul 81, dar lovitura sa de cap din 6 metri, cu pământul, a trecut la mică distanță de poartă.

"Mie mi-a plăcut Markovic, care a intrat la Craiova. Au vârful în grădină. Arăta bine și fizic. Markovic e număr 9! Nu trebuie să mai caute acest jucător, îl au în grădină. Am văzut câteva lucruri și mi-a adus aminte de momentul în care a intrat Rashford la Manchester United. Tot așa, cu tupeu, a încercat multe chestii în multe momente. Bine, probabil că Mangia nu se uită la emisiune", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

În vârstă de numai 17 ani, Jovan Markovic a debutat în Liga 1 la 16 ani și 9 zile, în sezonul 2016-2017, când a fost primul fotbalist născut în 2001 care a jucat pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucase în premieră pentru Craiova în Cupa României, sub comanda lui Gheorghe Mulțescu, pe când avea 15 ani. Tot Mulțescu i-a oferit și primele minute în Liga 1. În sezonul trecut, primul al lui Mangia la Craiova, tânărul atacant nu a jucat deloc la prima echipă. Acum, însă, a intrat în ambele meciuri jucate până acum de alb-albaștri în noua stagiune: în Supercupa României și în prima etapă a Ligii 1.

VIDEO Ocazia lui Markovic la meciul cu Iași

"Lovesc mingea la fel de bine cu ambele picioare, însă cel mai mult îmi place să înscriu printr-o lovitură de cap", spunea Markovic despre sine, într-un interviu acordat pentru Digi Sport, în urmă cu un an și jumătate.

Jovan Markovic are dublă cetățenie: română și sârbă. S-a născut la Belgrad, pe 23 martie 2001, dar la scurt timp familia s-a mutat la Corabia, în județul Olt. Tatăl său e sârb, iar mama e româncă, originară din Oltenia. Părinții săi au plecat în străinătate, iar el a fost crescut la Corabia, de bunica și de unchiul din partea mamei, alături de doi frați: Aleksander (născut în 1997) şi Nikolai (născut în 1998).

Și-a început cariera la CSS Corabia, iar CS Universitatea Craiova l-a transferat în 2015. A impresionat la juniori și la echipa a doua, iar Mulțescu i-a dat, în decembrie 2016, ocazia de a deveni cel mai tânăr fotbalist folosit în acel sezon al Cupei României.

Etichete: markovic craiova , marcus rashford liga 1 , jovan markovic craiova , ilie dumitrescu impresionat de markovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un turist în vârstă de 55 de ani a fost găsit mort pe insula Corfu din Grecia. Este al treilea, în decurs de o săptămână

Cadavrul unui turist american în vârstă de 55 de ani a fost descoperit duminică pe insula Corfu, ceea ce ridică la trei numărul turiştilor străini găsiţi morţi în Grecia în decurs de o săptămână. Alţi trei turişti străini sunt căutaţi pe alte insule greceşti, potrivit presei elene.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum ne-au numit ucrainenii înaintea meciului direct de la EURO 2024

Decizia luată de UEFA în cazul lui Istvan Kovacs, la două zile după startul EURO 2024

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

E gata! "Telenovela" Arnold Garita la FCSB s-a încheiat

Decizia luată de jucătorul pe care Gigi Becali ”l-a invitat” să semneze rezilierea contractului în această vară

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

România a scris istorie la Munchen: record absolut la EURO! Performanța pe care n-a reușit-o nimeni în 64 de ani

"Pomană". Cea mai dură reacție din străinătate, după victoria României: "O catastrofă pentru toată lumea!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu, verdict total neașteptat după România - Ucraina: ”Cel mai bun din istoria fotbalului românesc!”

UEFA a rezumat în doar 5 cuvinte ce s-a întâmplat la România - Ucraina

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe i-a spus prințul George lui Kate Middleton, la Trooping the Colour. Remarca adorabilă dezvăluită de un expert în citirea pe buze

FILM NOWDaniel Radcliffe, apariție rară pe covorul roșu alături de iubita lui. Actorul din „Harry Potter” și Erin Darke sunt împreună de 12 ani

Gigi Becali anunță că Florinel Coman a fost vândut, după meciul România – Ucraina 3-0. „I-au plătit ăia clauza!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răducioiu cucerit total de meciul naționalei: "M-a surprins. E forța!" citeşte ştirea pe ziare.com

România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bebe Rexha, atacată din nou de fani. Gestul făcut de artistă în timpul concertului: „Mi-ar plăcea să mă îmbogățesc”

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Turiștii din Italia sunt în alertă. Plajele au fost invadate de „viermele de foc”, care poate ajunge până la 30 centimetri