Exclusiv Marele defect al lui Nicolae Dică! MM Stoica a spus adevărul despre tehnicianul FCSB

19.12.2018, 14:23
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Nicolae Dică (38 de ani) se află la al doilea sezon ca antrenor principal la FCSB, dar Gigi Becali (60 de ani) i-a transmis public faptul că-l va demite dacă nu va câștiga titlul la finalul acestui campionat. Despre tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit și MM Stoica (53 de ani). Directorul sportiv al vicecampioanei a spus și care sunt lucrurile pozitive ale antrenorului Dică, dar și părțile mai puțin bune.

”Nicolae Dică face parte din categoria antrenorilor, vorbim de cum lucrează din punct de vedere tactic, cum pregătește meciurile, din care i-aș mai nominaliza pe Walter Zenga, Cosmin Olăroiu, Dan Petrescu, mă refer aici la cei alături de care am lucrat eu. Pentru că sunt antrenori care nu pregătesc jocurile. De exemplu, Felix Magath n-a făcut un antrenament tactic în viața lui, dar a câștigat trei titluri în Germania, cu trei echipe diferite.

Dar sunt și antrenori care au fost și nu mai sunt. Mă refer la cei care nu au reușit să țină pasul cu evoluția, cu tehnologia, cu fotbalul de azi. Mircea Lucescu a spus o vorbă mare. Valoarea unui antrenor este dată de cel mai recent rezultat”, a spus MM Stoica.

MM Stoica: ”Dică s-a confruntat cu situații pe care nici eu nu le-am întâlnit!”

Evident, MM Stoica n-a scăpat și a vorbit și despre marele minus al antrenorului Nicolae Dică. ”Nu este un tip carismatic, este serios, nu intră în vestiar să stea după antrenament cu jucătorii. Când am ajuns în suferință, la 5 puncte sub CFR, abia atunci a reușit să motiveze echipa. Trebuie să fii un motivator. Dacă nu faci asta, dacă nu poți să intri în vestiar și să motivezi echipa, nu ești antrenor mare!”, a mai spus MM Stoica.

Oficialul grupării roș-albastre crede însă că Dică și-a dat seama de problemă. ”Cred că face pași și în direcția asta. Are 38 de ani și s-a confruntat cu situații pe care nici eu nu le-am întâlnit după 27 de ani de fotbal”, a mai spus MM Stoica, la Digi Sport.

Nicolae Dică: ”Sunt un antrenor bun, dar voi deveni foarte bun!”

Nicolae Dică a afirmat azi, într-o conferință de presă, că a avut mai multe oferte, atât din țară, cât și din străinătate, însă a ales să rămână la FCSB pentru a luat titlul. "Voi credeţi că nu am şi eu oferte? Şi că sunt chiar aşa slab cum spun unii? Uite că mai sunt şi oameni care mă apreciază. Am avut oferte. Şi nu doar din ţară, ci chiar din străinătate.

M-a determinat să refuz oferta de afară ambiţia şi dorinţa pe care o am de a câştiga un campionat cu FCSB. Patronul a aflat mai târziu despre oferta de afară, pentru că atunci când a venit am discutat doar cu Mihai Stoica", a spus Dică.

”Statistica e de partea mea, înseamnă că sunt un antrenor bun din punctul meu de vedere. Cu multă încredere şi pasiune voi deveni foarte bun. Eu am încredere în mine, ştiu ce pot să fac. După meciuri mi-aş dori să fiu eu criticat şi nu jucătorii. Să dea toată lumea în mine, dar să-mi lase jucătorii în pace pentru că eu cu ei merg la luptă", a mai afirmat Dică.

Etichete: nicolae dica , dan petrescu , mm stoica , cosmin olaroiu , walter zenga , transferuri fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă din SuperLigă pentru Laurențiu Reghecampf

Max Verstappen, învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Cum a reacționat campionul mondial

”Cuplul anului din sport” e istorie!

Declarație de dragoste la adresa lui Dan Petrescu: ”E antrenorul sufletului meu”. Promisiunea făcută de Ioan Varga

Citeşte şi

Dan Petrescu nu s-a abținut și a făcut gluma serii, după ce a revenit cu succes la CFR

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”