Marian Aioani, în cadrul unei conferințe de presă / Foto: Digi Sport

Marian Aioani a dezvăluit ce i-a transmis Horațiu Moldovan, după transferul la Rapid: ”Vorbesc de două-trei zile cu el!”

articol scris de Digi Sport
26.01.2024, 17:05
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Marți, 23 ianuarie, Rapid a anunțat oficial că Marian Aioani (24 de ani) este noul jucător al echipei. 

Marian Aioani a ajuns în Giulești pentru a îl face uitat pe Horațiu Moldovan, portarul care a plecat la Atletico Madrid în schimbul a 800.000 de euro. 

Declarațiile lui Marian Aioani, înainte de Dinamo - Rapid

La scurt timp după transfer, Marian Aioani a vorbit despre mutarea sa la Rapid. Portarul a explicat cum a fost primit de noii săi colegi, dar și ce discuție a avut cu Horațiu Moldovan.

”Au fost două zile foarte bune. Băieții m-au primit cu brațele deschise. Am făcut ca adaptarea mea să dureze mai puțin. Să sperăm că mâine vom face tot ce ține de noi pentru a câștiga. Nu e nicio presiune în plus. Este un lucru foarte bun pentru că are o experiență în spate (n. red. Bogdan Lobonț). Cred că voi avea doar de câștiga din această colaborare.

Ne-am întors de la Craiova, am ajuns la 6 la Constanța. Pe la prânz am primit un telefon că cele două cluburi negociază. Marți dimineață mi s-a zis să nu mă mai schimb pentru antrenament pentru că lucrurile s-au făcut. Marți mi-am luat la revedere de la foștii colegi și am plecat la București. Domnul Hagi mi-a zis să rămân același băiat care am fost până acum. Mi-a mulțumit pentru ceea ce am făcut pentru Farul Constanța. A fost ceva foarte rapid și mă bucur că s-a realizat.

Îmi doresc să câștig campionatul și alte trofee. Vorbesc de 2-3 zile cu Horațiu. Mi-a zis că o să fie o atmosferă senzațională. Lucrurile sunt foarte bune acolo. Le oferă libertate. Fiecare își vede de treaba lui. Va fi un dezavantaj pentru că voiam să fie aproape de noi, să ne susțină din tribună. Dacă au luat această decizie, înseamnă că e cel mai bine pentru ei.

Nu știu dacă va fi o presiune pentru mine. Voi face tot ceea ce depinde mine. Îmi doresc să fac treabă bună și să aducem trofee. Bineînțeles. Dacă evoluțiile mele vor fi foarte bune, va fi o rampă de transfere. Transferul lui Moldovan a contat foarte mult. Mi-a dat încredere. Visele devin realitate. Voi munci mai mult. Îmi doresc să ajung și la națională, dar asta va depinde doar de evoluțiile din teren. Dacă voi avea evoluții bune, sigur voi ajunge la EURO.”, a declarat Marian Aioani, în cadrul unei conferințe de presă.

Salariul lui Marian Aioani la Rapid

Marian Aioani s-a înțeles cu Rapidul pentru un salariu de 12.000 de euro pe lună și va câștiga mai mult decât portarul pe care îl înlocuiește în Giulești.

  • Horațiu Moldovan câștiga 10.000 de euro pe lună la Rapid.

Marian Aioani vine pregătit la Rapid și, aproape sigur, va debuta chiar în weekend, la meciul cu Dinamo. Cele două rivale se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, pe Arena Națională.

Etichete: rapid , dinamo , superliga , marian aioani


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ioan Ovidiu Sabău a rupt tăcerea, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Record pentru Dinamo! Câte bilete au vândut ”Câinii” pentru barajul cu Csikszereda

Live Video&Text FC Botoșani - CS Mioveni 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Gol anulat pentru oaspeți în finalul primei reprize

Prima întrebare care l-a lăsat fără replică pe Guardiola în 17 ani de antrenorat

Citeşte şi

Mesajul Rapidului, după ce liderul galeriei giuleștene a fost eliberat din închisoare

Alertă la Dinamo! 4 jucători sunt OUT pentru turul cu Csikszereda: anunțul lui Zeljko Kopic

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”