Galeria celor de la U Craiova 1948, la meciul cu Sepsi / Foto: Sport Pictures

Marian Iancu a intervenit în scandalul Sepsi - U Craiova 1948. ”N-are nicio scuză!”

articol scris de Digi Sport
31.01.2023, 19:56
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Scandalul iscat între Sepsi și U Craiova 1948 după ce meciul direct a fost suspendat din cauza scandărilor din tribune, după 26 de minute de joc, este departe de a se fi încheiat.

Marian Iancu a intervenit în scandalul Sepsi - U Craiova 1948. ”N-are nicio scuză!”

Marian Iancu (57 de ani), fostul finanțator al celor de la Poli Timișoara, eliberat recent după ce și-a ispășit o pedeapsă privativă de libertate, a comentat situația de la Sfântu Gheorghe care a iscat un precedent în Liga 1.

”Suporterii ar fi trebuit să fie scoși din tribune, nu trebuia ca meciul să fie oprit. A fost un exces de zel (n.r. - din partea arbitrului), nu poți crea un asemenea precedent.

Știe toată lumea că galeria e slobodă în tribune, dar arbitrul n-are nicio scuză că a oprit meciul. Jocul trebuia suspendat până la momentul în care Jandarmeria îi scotea din tribune pe fani, apoi putea continua.

Ce scandări xenofobe? Punem gaz pe foc. Nimeni nu e de acord să se perpetueze o asemena situație, dar se știe, se întâmplă în tribune lucruri mult mai grave.

S-au bătut, s-a lăsat cu răniți.

Emoțiile create în jurul meciurilor de fotbal vor derapa, au derapat și derapează în continuare. De asta e și frumos fotbalul”, a spus Marian Iancu, la Pro Arena.

Adrian Mititelu a intrat în direct, l-a ”contrat” pe Ilie Dumitrescu și fostul internațional i-a răspuns imediat cu o întrebare

Adrian Mititelu (54 de ani) continuă să susțină că meciul Sepsi - U Craiova 1948 nu trebuia oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor echipei lui, deși decizia lui Andrei Chivulete (36 de ani) e perfect regulamentară.

Adrian Mititelu: ”Ideea a început de la domnul Ilie Dumitrescu, cel care a lăsat să se înțeleagă faptul că nu se poate face evacuarea decât când se fac distrugeri, nu-i adevărat! Și pentru scandări xenofobe sau rasiste se poate face evacuarea”.

Ilie Dumitrescu: ”S-a întâmplat vreodată, domnul Mititelu? S-a întâmplat vreodată de când sunteți în fotbal să se facă evacuarea pentru scandări? Eu nu-mi aduc aminte”.

Adrian Mititelu: ”Nu-mi aduc aminte”.

Ilie Dumitresu: ”Nu-mi aduc aminte nici eu. Sunt și eu în fotbal și n-am văzut așa ceva. Am văzut evacuați suporterii din stadion când au vrut să intre pe teren, când au aruncat, când s-au bătut cu jandarmii. Ați mai văzut vreodată în România? Eu n-am văzut, nu știu”.

Adrian Mititelu: ”Deci, domnul Ilie Dumitrescu, nu știu ce vreți să scoateți în evidență”.

Ilie Dumitrescu: ”Nu vreau să scot nimic în evidență, eu vreau să știu dacă există cadrul legal. Asta a fost întrebarea mea, pe care i-am adresat-o unui specialist (n.r. Marius Avram). Eu nu mă pricep, eu sunt analist sportiv. Am întrebat ca să elucidăm și chestia asta, domnul Mititelu. Dacă oamenii ăia au stat acolo și au strigat și au scandat, s-a oprit meciul. Știți că s-a mai oprit un meci, tot cu Sepsi, vă aduceți aminte de incidentul ăla?”.

Adrian Mititelu: ”Da, s-a oprit și la noi, și la alte echipe”.

Ilie Dumitrescu: ”Și câte minute mai erau până la final? Câteva minute, a lăsat faza, 11 metri și s-a terminat meciul. Eu cred că se întrerupea și atunci meciul dacă era prin minutul 50. S-a întrerupt, a trimis jucătorii la vestiare”.

Adrian Mititelu: ”Ce vorbim aici? Nu înțeleg care e scopul acestui subiect”.

Ilie Dumitrescu: ”Că nu e la prima abatere acest grup de suporteri”.

Adrian Mititelu: ”Nu, nu este. Noi am avertizat clubul Sepsi să nu-i lase la stadion, că sunt probleme”.

Ilie Dumitrescu: ”Ați trimis o hârtie oficială și ați spus să nu dea drumul la suporteri? Cam așa spuneți”.

Adrian Mititelu: ”Noi am explicat că nu organizăm deplasarea suporterilor. Verbal, le-am transmis. Există o comunicare mai intensă între cluburi, cei de la Sepsi știau că acești indivizi au un asemenea comportament. Am spus că nu avem nicio implicare. Subalternii mei au discutat cu ei, știau că vor veni anumiți suporteri care au comportamentul pe care îl au. Noi nu ne-am simțit capabili pentru că știam ce se întâmplă”.

Ilie Dumitrescu: ”De unde știați ce se întâmplă, domnul Mititelu?”.

Adrian Mititelu: ”Păi știam”.

Etichete: marian iancu , adrian mititelu , sepsi u craiova suspendat


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Fostul mare atacant din echipa lui Adrian Mititelu nu înțelege de ce FCU Craiova e la ”subsol”: ”Nu pot să-mi explic!”

Anunțul lui Marian Iancu: e gata să revină în fotbal! ”Vor fi 30.000 de oameni în tribune”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”