Marian Iancu și Dan Șucu / Foto: Colaj Digi Sport

Marian Iancu, propuneri surpriză pentru Dan Șucu. Cum ar arăta variantele ideale care ”pot salva” Rapidul

articol scris de Digi Sport
23.04.2024, 17:51
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Rapid se află pe locul cinci la 16 puncte de liderul FCSB, în sezonul în care conducătorii și-au propus să câștige titlul.

Marian Iancu (58 de ani) este convins că Dan Șucu (61 de ani) nu este vinovat de acest eșec, i-a numit pe cei care ar trebui ”să plătească” și a vorbit despre cele două echipe, antrenor și președinte, care ar putea salva situația.

Marian Iancu îi propune lui Dan Șucu o revoluție la Rapid și spune care sunt cele două echipe care ar putea redresa situația: Dani Coman – Șumudică, Cristi Balaj – Dorinel Munteanu

Rapid l-a pus antrenor interimar pe Bogdan Lobonț, după plecarea lui Cristiano Bergodi, italianul care a pierdut primele patru meciuri din play-off. Marius Șumudică este una dintre variante și a dezvăluit că va purta o discuție pe această temă cu Victor Angelescu. ”Șumi” este și pe lista lui Marian Iancu, fost patron la echipa Poli Timișoara și unul dintre fanii înverșunați ai formației din Giulești. Doar că fostul investitor are și o propunere surpriză.

”E obligatoriu ca și Rapidul să facă din mers și urgent o reorganizare pentru campionatul viitor și asta înseamnă să se gândească la o echipă de președinte cu antrenor și eu nu văd în piață decât două asemenea echipe: Dani Coman – Șumudică, spun eu prima opțiune, și a doua Cristi Balaj – Dorinel Munteanu. Dacă aș fi conducător la Rapid aș face urgent aceste oferte în piață”, a spus Marian Iancu, potrivit SportTotal.

Marian Iancu, o nouă declarație în care îl laudă pe Dan Șucu, dar îi critică pe Victor Angelescu și Daniel Niculae

Rapidul a cheltuit aproape șapte milioane de euro doar pentru transferuri într-un sezon în care riscă să nu ajungă în Europa. Marian Iancu l-a criticat de multe ori pe Dan Șucu, căruia i-a transmis că fotbalul nu are nicio legătură cu afacerile cu mobilă. De data aceasta este convins că responsabilitatea trebuie pasată la acționarul minoritar Victor Angelescu și la președintele Daniel Niculae.

”Restul nu și-au făcut treaba, Niculae, Angelescu, care și-a asigurat partea asta, legătura dintre acționariat și partea sportivă.

Șucu a zis că nu se pricepe și foarte bine, a început să aducă bani serioși, dar se impune o reorganizare structurală a administrației și pentru a face față raportat la ceea ce au avut celelalte competitoare, care și-au anunțat clar investițiile și dorințele pentru la anul, începând chiar de anul ăsta.

Craiova deja forțează locul 2, FCSB e campioană de mult, au umilit pe toți, CFR și-a dat seama unde a greșit și a schimbat tot”, a mai afirmat Iancu.

Cum arată play-off-ul Superligii României

FCSB - 45 de puncte
Universitatea Craiova - 34 de puncte
Farul Constanța - 32 de puncte
CFR Cluj - 31 de puncte
Rapid București - 29 de puncte
Sepsi OSK - 27 de puncte

Etichete: marian iancu rapid , marian iancu dan Șucu , marian iancu antrenor rapid , marian iancu președinți rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto FCSB revine oficial în Ghencea. Anunțul lui Mihai Stoica

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

Reacție dură după titlul câștigat de FCSB: "Nu cred că va rămâne în istoria nimănui!"

”Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo ”au luat foc” înainte de barajul cu Csikszereda!

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”