Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani / Foto: Sport Pictures

Exclusiv Marius Croitoru, după ce a plecat de la Botoșani. ”Rămân în Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect”

articol scris de Digi Sport
07.06.2022, 15:44
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Marius Croitoru (41 de ani) a explicat, în direct la Digi Sport, cum s-a produs ruptura de FC Botoșani, dar și ce planuri are.

Marius Croitoru, după ce a plecat de la Botoșani. ”Rămân în Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect”

Antrenorul a dezvăluit că telefonul a început să sune după ce a apărut informația legată de despărțirea de gruparea din Moldova, dar și că Iftime l-a întrebat ce antrenor s-ar potrivi la Botoșani.

”Eu tot timpul am avut o relație super-ok cu Valeriu Iftime. Nu am ajuns la un numitor comun, luni seară, când ne-am întâlnit, și am decis că asta este. Nu pot să spun de ce nu ne-am înțeles, eu nu am acceptat un anumit punct de vedere al dânsului și asta a fost. Nu vreau să intru în detalii.

Ieri, cand am ieșit din birou m-a întrebat ce antrenor s-ar potrivi, dar nu am putut să-i dau un nume. Până la urmă, dânsul alege pe cel care este mai aproape de viziunea clubului”, a spus Croitoru, la Liga Digisport.

Croitoru susține că deja este ofertat și că va alege cea mai bună ofertă.

”După ce a apărut știrea în presă, telefonul meu a început să sune și nu vă mint că discut cu mai mulți oameni. Tot cu un club de Liga 1. Voi alege cel mai bun proiect. Să vedem și cum va decide Dumnezeu, dar până acum am ales bine.

Nu este normal față de oaenii cu care am discutat să vă spun cine mă dorește”, a mai spus Croitoru, la Digi Sport.

Valeriu Iftime anunță plecarea lui Marius Croitoru de la FC Botoșani: ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei”

Valeriu Iftime (62 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, anunță că antrenorul Marius Croitoru (41 de ani) nu va mai continua pe banca echipei sale din această vară.

ehnicianul a avut termen până marți, la ora 11:00, să îi dea un răspuns lui Valeriu Iftime cu privire la prelungirea contractului, însă acesta nu a mai venit și astfel Marius Croitoru se va despărți de formația moldavă.

Valeriu Iftime spune că orice răspuns pozitiv care va veni din partea lui Marius Croitoru, nu va mai conta, iar la FC Botoșani va urma să fie numit un alt antrenor. 

Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am și o variantă de înlocuire a sa. O veți afla cât curând”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProSport.

  • Marius Croitoru s-a aflat pe banca celor de la FC Botoșani din vara anului 2019

Etichete: marius croitoru , antrenor botosani , oferte marius croitoru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv ”Patimile” FCSB-ului din acest sezon. Mihai Stoica a dezvăluit care au fost cele mai grele momente

Exclusiv Ion Crăciunescu, declarație misterioasă: ”Am înțeles că FCSB va reveni la Steaua! Sunt discuții”

Foto Atunci și acum! Cum a sărbătorit FCSB titlul în 2015 și ce s-a întâmplat după 9 ani de așteptare

Citeşte şi

Abia l-a numit pe Trică, dar Mititelu se gândește deja la alt antrenor: ”Știi că-l pune! Are cotă 1.05 că va fi următorul”

Foto Adrian Mititelu abia l-a instalat pe Eugen Trică, dar a fost surprins cu alt antrenor în lojă la Iași

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”